reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Ja zaraz ide kompu pod prysznic i szykuje sie na powrot męza a wtedy tylko on hoop pod prysznic ilecimy na obiadek hehe :-DDzisiaj tata odebrał małego wie c mama troszkę wolności i moge sobie poleniuchowac i odpoczać od tego stania przy garach i włosach .Śmieje sie ,że jestem na zwolnieniu a pracuje w domku.:tak::-DAle zawsze pare groszy wpadnie a piechota nie chodza...
AURELIA ty bodajrze pisałaś ale popraw jak się myle (sklerozis amezis u mnie wystepuje),że nie możesz sie pozbyc kataru a wiesz ,że ja od pt się pozbyłam jak narazie ?a wiesz co mi pomogło?Brałam do noska chomeopatyczny spray na zatoki i katar EUPHOBRIUM i do ssania tabletki na katar CORYZALIA TY wiesz i mi pomogło po katarze śladu....A przeca taki miałam ,że w nocy nie mogłam oddychac i brałam jeszce n przeziebienie OSSCILLOCOCILLUM POD JEZYK oraz rutinoscorbin i juz nie mam przeziębienia!!!!!!!!!

reklama
Kathy lub bepanthen,to jest masc do smarowania pupy noworodkow jak i piersi ktore czesto sa podraznione,popekane lub pogryzione przez dziecko malego ssaka :)

:-) Iwonka nie chce mi sie, chyba pujde do sklepu i cos innego zjem wogole dzis chyba jadlam wszystko lody jogurt musli, jajko sadzone zupe jakies kanapki czekolady i inne cuda hehe. A co do tego kremu musze chyba sie zaopatrzyc tylko mnie czasami swedza i sa podraznione (z b luc c na rozmiar D )i mam taka cieniutka skore ze szok, ja smaruje cialo oliwka ale piersi parafina bo ostatnio myslalam ze moze to uczulenie na oliwke i mama mi do natluszczania parafine kupila:happy:

:-)Kathy ja bym na Twoim miejscu poczekala i meza pod prysznic wciagnel (glodnemu chleb na mysli )

:-)pola ja dzis spalam a puzniej nie moglam dosc do siebie i tak jest codzien drzemka musi byc bo zasne nawet w fotelu :baffled:

A mnie wczorak malzonek na mowil na bara bara i powiedzial ze to juz raczej ostatni raz w tej ciazy bo jakos sie tam nie swoja czul i mu bylo strasznie mokro i wogole mowi ze dziwnie niz normalnie:-D:-D:-D:-D:-Da mi w to graj:-p

Dobra ide robic mu obiadek bo znow zazyczyl sobie gyrosa z sosem czosnkowym:tak: a moje dziecko spi....wiec dzis mam wieczor juz zajety przez brykajaca 2,5 latke:sorry:;-)

Ja co prawda po obiadku już dawno, ale przy Was mi tak apetyt wzrasta. Dziewczyny, sypnijcie proszę jakimiś fajnymi przedpisami na wątku kulinarnym, bo tam chyba jakieś pustki są. Iwonka dawaj przedpis na tego gyrosa...:tak:proszę :sorry:.

Witajcie wróciłam z zakupów . Zmęczona jestem strasznie ale w koncu ruszyłam do przodu bo kupiłam majtki poporodowe jednporazowe :-).
Jutro jade zrobić sobie morfologie i mocz bo we wtorek ide do lekarza
No a teraz czekam na męzusia :-)

reklama
Kamilka mnie się zdaje że Ty odpoczywać miałaś a ciągle czytam że gdzieś idziezz albo skądś wróciłaś i ja bym na Twoim miejscu odpuściła te placki bo jak tak dalej będziesz się forsować to za nic nie wytrzymasz do połowy kwietnia no chyba że przegapiłam jakieś inne zalecenia dla Ciebie Wielkanoc to tylko jednak święta teraz najważniejsze jest maleństwo ale to tylko moje zdanie

Do góry