reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No ja też czekam na ten "babiniec" już tydzień, fajne zapowiedzi były :-D

a co do sexu, to ja czasem mam ochotę, a czasem nie, ale wczoraj to myslałam, że eksploduje...ale niestety narazie leczę znów moje swędzenie i upławy, więc seksu nie było, ale jak rzuciłam się między uda mojemu R to myslałam, że się nie oderwę, no i oczywiście zachaczyłam kolczykiem- tak tak to częste zdarzenie, ale jaka przyjemność- podobno :-D

reklama
Ja to Wam powiem, że czasem to większą przyjemność mam ze sprawiania przyjemności R, niż z samego seksu, czasem same "piszczszki" bardziej mnie kręcą i jego też ;-)

Naturalnie..
Przeciez jezeli facetowi jest przyjemnie to kobieta powinna sie z tego cieszyc..
mi tam tez sprawia radosc jak moj facet sie rozplywa i jest taki ledwo przytomny :-D

Ja z moim Arkiem od końca listopada nic dostaliśmy zakaz i idzie jakoś wytrzymać ale faktycznie ostatnio to ja mam większą ochotę niż on:baffled: ale już nie długo do końca:-p

Zaraz się będę szykować do lekarza zobaczymy co mi tym razem powie ale w końcu zobaczę Zosię:-) mam nadzieję że będzie wszystko dobrze...

To ja uciekam zajrzę wieczorkiem;-)

Moj M jak mial by trzymac trzymalby ale co by sie dzialo bo u niego jedna sluzba 24h to jak rok celibatu a niby powinien byc zmeczony...

a o ktorej dokladnie leza rozmowy w toku ?

No i zjedzone ale ja jestem nadal glodna,i tak rozmrazam piersi z kuraczaka to na obiadek pozny drugi beda frytki i mieso z kurczaka z obsamzone z przyprawa do kebabai gyrosa i to z sosoem czosnkowym i suroweczka.A na placki ziemniaczane dalej mam ochote.......
Ja w zeszlej ciazy tak pod koniec jak nie mialam ochoty na seks to za namowa meza tam go smyralam gdzie potrzeba i chlop byl zadpwolony ale teraz to sobie tak mysle ze dlaczego ja mam mu robic dobrze a sama sie mecze z tym brzuszyskiem i wogole....i na mowic sie nie daje tym razem.

dzieki chociaz czas zleci bo zeswirowac mozna przez ta pogode !!:wściekła/y::wściekła/y:
ja mam w drugi dzien swiat chrzciny brata syna ciekawe czy bedzie taka brzydka pogoda :baffled:

reklama
Acha po ukladalam sobie ubrania w szafie,bo juz nie wiadomo bylo co jest co a i odrazu sie zrobilo wiecej miejsca.
ToRorby do szpitala nadal nie mam spakowanej.A wozeczki juz wszyscy maja?
Ktoras chyba dzis pisala ze jakis polecala jej babka w sklepie ale nie wiem kto to pisal i nie wiem co to za wozek bo nie znam tej firmy.

Do góry