reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie ;-)
produkcja waszych postów jest niesamowita :-D
ja ostatnio jakaś słaba... ciągle spię no i jeszcze Wiktor 2 tydzień chory...
teraz szukam w miare taniego i dobrego miejsca na nocleg Słowacja (na wakacje) okolice Tatarlandii Żródełka-baseniki ;-)

reklama
Coś jest na rzeczy z tym spaniem, ja mam taką fazę, jak przez pierwsze 3 mc ciąży...:-D Tylko bym komarowała...

Czesc Majoweczki!

Ja dzis znow caly dzien poza domem, widzialam sie ze znajoma ciezaroweczka, ktora ma termin na dzis.:-D I od jakichs dwoch tygodni stosuje wszelkie metody na wywolanie porodu i... nie pomaga...
Babinca zdarzylam obejrzec tylko koncowke...

Iwonka - co do auta, to pamietam, ze zastanawialiscie sie pomiedzy audi i vw. My wlasnie sprowadzilismy z niemiec vw, choc tez myslelismy o audi... natomiast jestesmy bardzo zadowoleni, tylko zalatwiamy jeszcze wszystkie sprawy w urzedzie i z tym to dopiero jest jazda przy aucie sprowadzanym!

Asiaa - ja dalej tez nie mam wozka i jeszcze nie podjelismy decyzji jaki wybierzemy... Z tym Irysem, to tak na pierwszy rzut oka brakuje mi skretnych kol, ale lepiej zeby sie doswiadczone mamy wypowiedzialy.:-)

Asiaa to nie watek o wozkach.....ale nie polecam go,to jest wozek z tych ciezkich jaki ja mialam i po 5 miesiacach zmienialam....

Łania a wy sciagaliscie kombi?My tez bierzemy pod uwage sprowadzenie z niemiec....VW pasaat mi sie podoba,chcemy tak rocznikowo od 2000roku auto....

Iwonka - no my tez tylko na kombi patrzylismy. Sciagnelismy passata z 2003. Zdecydowalismy sie na vw tez z tego wzgledu, ze w cenie jaka moglismy dac trafil sie wlasnie rocznik 2003, a audi bysmy mogli kupic 2001, no moze w najlepszym wypadku 2002, ale pewnie w gorszym stanie. A sprowadzenie z niemiec polecam - faktycznie auta sa bardziej zadbane i niemcy raczej nie kombinuja z przestawianiem licznika.

Ja zjadlam miseczke lodow bakaliowych i cos bym jeszcze zjadla ech... ale niewiem czy lody czy co innego, wiecie kobitki kombi jest ekstra jesli chodzi o wozek i tobolki dla dziecka :tak:

Iwonka - no my tez tylko na kombi patrzylismy. Sciagnelismy passata z 2003. Zdecydowalismy sie na vw tez z tego wzgledu, ze w cenie jaka moglismy dac trafil sie wlasnie rocznik 2003, a audi bysmy mogli kupic 2001, no moze w najlepszym wypadku 2002, ale pewnie w gorszym stanie. A sprowadzenie z niemiec polecam - faktycznie auta sa bardziej zadbane i niemcy raczej nie kombinuja z przestawianiem licznika.
hihihi Łania z tego samego powodu siedzę dzisiaj i jutro też sama w domu. Mąż właśnie pojechał do Niemiec... po samochód:-D:-D. Tyle że ja się nie zdecydowałam jechać z nim, za ciężka podróż jak dla mnie, a szkoda.:-:)-(

Niesia - i dobrze, ze nie pojechalas. Ja bylam, jeszcze w tamta strone bylo ok - 6 godzin pociagiem, caly przedzial dla nas. Przenocowalismy u rodzinki w Berlinie i o 14tej wyjechalismy - droga powrotna 10 godzin trwala i naprawde ciezko bylo mi wytrzymac... drugi raz bym sie chyba nie zdecydowala... dobrze, ze nie jechalismy na dwa auta, bo i taki pomysl mielismy...
No to teraz czeka Was troche zalatwiania spraw w urzedach... a jakie autko wybraliscie?:-)

reklama
Lady, dobre z tym gilem mnie zabiłaś normalnie:-). Ja też będę miała cc na Chałbińskiego, może spotkałaś taką młodziutką lekarkę tam, nazywa się Gryboś-Jagielska. To właśnie moja lekarka, zajebista babeczka, będzie mnie cięła. Cieszę sie, że czytam pozytywną opinię o tym szpitalu. Z tego co pamiętam, to chyba chciałaś znowu rodzić na Borchowie?
nieeeee...ja rodziłam na Brochowie Jasia bo miałam doka prowadzącego z Brochowa.
Ogólnie jestem zadowolona .Fajnie , sympatycznie i czysto na porodówce .
TEraz chcem rodzic na Chałbińskiego bo mnie prowadzi ginekolog z Chałińskiego :tak:.O wiele bardziej kompetentny lekarz :tak:.
Wiec nie kombinuje tylko ide tam gdzie on będzie i gdzie ma wtyki :-p.

Co do tej twojej Pani doktor to ja kojarzę ..młodziutka ale sympatyczna babeczka . Miała chyba z dwa razy nocki :tak:

Do góry