reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Uffff, nie było mnie przez weekend i teraz nadrabiałam czytanie, zdolne jesteście, tyle stron! Ale przeczytałam wszystko.
Kamilka, nie zazdroszczę Ci sytuacji z teściową, co za babol paskudny. Jak się wyprowadzicie do dziadków, to jeszcze za Wami zapłacze, zobaczysz. Ja tez nie mam wesołej sytuacji mieszkaniowej, ale mi przynajmniej nikt nie pierdzi nad uchem.
Pola, trzymam kciuki i napisz, jak po badaniu koniecznie.
Madamagda, ja myslałam, że Ty już masz to łóżeczko z Astry dawno w domu! A Ty na nie tyle czasu musisz czekać? Ona jest robione na zamówienie, że taki z nim problem? My pojechaliśmy do Askotu i wyszliśmy z łóżeczkiem...nawet się do naszej bryki zmieściło:-). A domu kapnęliśmy się, że koleś przy kasie nam za szufladę nie policzył, gapa. Do tego mamy tam rabat 5%, więc kasy nie wydaliśmy dużo.

A jeżeli chodzi o sex, to ja nie mam najmniejszej ochoty. Dobrze z J nie ma problemu, bo lekarz powiedział to przy nim, że nam nie wolno i już.

Kathy, ja też dostałam decyzję z Zusu o świadczeniu rehabilitacyjnym, ale mi przyznali na 2 miesiące, nie wiem z czego to wynika...

wogole to bardzo chce mi sie swierzych jagod lub borowki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda ze nie ma lata ale teraz nawet jakby byly i mialy kosztowac 20zl za 20dkg to bym sobie kupila i jadla po jednej przez godzine sie delektujac tak bardzo mi sie chce/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madamagda, ja myslałam, że Ty już masz to łóżeczko z Astry dawno w domu! A Ty na nie tyle czasu musisz czekać? Ona jest robione na zamówienie, że taki z nim problem? My pojechaliśmy do Askotu i wyszliśmy z łóżeczkiem...nawet się do naszej bryki zmieściło:-)
No własnie Aurelko, sama jestem zła, zamówiłam 16 lutego i do tej pory czekam:wściekła/y::wściekła/y:, ale dzwonił do mnie koleś i powiedział że na 100 % w czwartek.
Rozumiem gdyby to bhyło jakies specjalne łóżeczko, ale własnie w Ascocie i zamawiając na internecie max czas oczekiwania 3 tyg.

Zjadałam 3 nalesniki i mam dosyć ufffff

tez chetnie zjadlabym nalesniki.ale dzis smazyc mi sie nie chce a na miescie nie bede miala czasu zjesc bo ide na szkole rodzenia a pozniej jade do domu do krakowa.

Kathy o moj mezulek to by byl w niebie jak bym miala ciagle ochote bo on to by chcial codziennie,kiedys to nawet 3 razy dziennie potrafilismy a teraz ja nie mam na nic ochoty i on biedny ciagle wspomina stare czasy ale i jest tez wyrozumialy.......

Ja jagody tez lubie,ale mam w sloiczku z zalwie tez pyszne! Ja ostatnio wcinam truskawki hiszpanskie w kolko.a mlodej kapusty jeszcze nie znalazlam..............

reklama
Do góry