reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kathy o moj mezulek to by byl w niebie jak bym miala ciagle ochote bo on to by chcial codziennie,kiedys to nawet 3 razy dziennie potrafilismy a teraz ja nie mam na nic ochoty i on biedny ciagle wspomina stare czasy ale i jest tez wyrozumialy.......

Ja jagody tez lubie,ale mam w sloiczku z zalwie tez pyszne! Ja ostatnio wcinam truskawki hiszpanskie w kolko.a mlodej kapusty jeszcze nie znalazlam..............

Oj to może sie zamienimy na facetów co???na pare dni chociaż ......:-:)-D
My tez kiedys bo 3 razy dziennie potrafilismy i o kazdej porze a i dni było co sie z łozka nie wychodziło.....I gdzie to sie podziało???
Aurelia79-a może to wynika z terminu porodu???Albo pójde szybciej na macierzynski i juz bo tak daja 2 tyg przed terminem :happy::tak:a mi sie normalne chorobowe kończy ok 11 kwietnia i wtedy na mc dadza rehabilatacyjne yo by sie jakos zgadzało ,ale jescze musze sama sprawdzic !

reklama
... ja mam co jakis czas skurcze wczoraj po naszym bara bara wypadl mi czop sluzowy.. i nie wiem czy mam sie bac???:confused::confused:

to napewno nie mógł być czop sluzowy :-D:-D;-)
czop śluzowy to taki ala "gil" z nosa ...ciągnie sie i ciągnie ..zabarwiony krwią ( ale dałam porównanie ..ale dla mnie najbardziej pasujące :-D )
Czop sie ciagnie nawet z tydzień potrafi ...moe może wypaśc tak ..hop- siup .

co do tych stawiających sie brzuszków to mis ie stawia od hmmmm...niedzieli i zaczynam sie tym troche denetwować .Aplikuje sobie pożądną dawke magnezu bo nospa na mnie nie działa w tym wypadku .
Dzisiaj spróbuje złapac swojego gina i sutalić z nim cod alej robimy .Bo cos mi sie wydaje że fenoterol zaczne aplikowac sobie :/

oj to ja chyba nie poznam jak mi wyleci bo ja mam wylewy sluzu codziennie dwa razy na dzien... i to takie ze pol majtek jest mokrych ale lekarz mowi ze nic sie nie dzieje...;-)

ja dzis zjadlam dwa paczki z czekolada i jagodzianke o boziu ile to kalori :szok::rofl2:

a poza tym jak was czytam zawsze mi jakis pomysl na obiad wpadnie, ja dzis mialam ziemniaczki z sosikiem i mieskiem plus marcheweczka siwerza tarta ze smietana ;-)

Iwonka niby nie zdrowe kebaby ale co? bulka surowka warzywa czy mieso ? ja sobie tak tlumacze hehe :-D

a nie zdrowe.... takie gadanie jak sie chce to sie jeee a ja do tego podchodze tak ze to normalny obiad tylko wymieszany w jednej bulce... no bo jak mieso surowka i bulka zamiast ziemniakow czy ryzu i zalane sosem... prawie jak obiad na talerzu hahaha wiecie co ale chyba na taki koktajl z owocow i galaretki polanej bita smietana to chyba sie wybiore do miasta...

ja chyba sie poloze na godzinke... bo nie dlugo przyrosne do tego krzesla... zycze dobrych obiadkow odezwe sie jak dam jeszcze dzis rade papapa:tak::tak::tak:

hej dziewuszki :-)

ja ostatnio tez ciagle wpierdzielam, geba mi sie nie zamyka. najbardziej slodkie, pawelki, hity, ciastka krakuski.. nalesniki, chleb z dzemem truskawkowym.. domowa czekolada.. i tak w kolko ;-)

i tez odczuwam czkawke, jakby mi w d.. czkalo ;-) ehhehehe ;-) i nie przepadam za tym uczuciem ;-)

kluje mnie cos od wczoraj w pasie, z boku, po prawej stronie.. tak jakby kolka okrutna, ale nie mija od wczoraj.. okropnosc. nie wiem, czy to od ciazy, czy od czego...

kamilka
, ja tez nie poznalam czopa ;-) dopiero przed samiutenkim porodem cos bardziej rozowego bylo. a 5h pozniej juz bylam na porodowce ;-)
ale generalnie to czop dlugo odchodzi, a nawet, jak szybko, to czasem i do miesiaca przed porodem moze odpasc :-)
ja bym nie panikowala, tego wiele osob nie potrafi odroznic od zwyklego sluzu, jeszcze po seksiku, przy nadzerce.. mam tak samo :-) nieraz sluzik podbarwiony odrobinke.

u mnie z seksem to tak ni w kij, ni w oko. nieraz mi sie chce, ale nieraz wcale a wcale. czesciej wcale. ale czasem mnie najdzie i maz wtedy zawsze gotowy ;-) on niezmordowany, moglby codziennie, nawet dwa razy.
i tez mnie wkurza, jak czasem ciagle o tym gada ;-) znaczy jakies podteksty, cos.. ;-)
chlopy, chlopy..

reklama
...aenye niom takie gadanie typu " a pamietasz jak bylismy nad jeziorem lub wakacje kiedys tam, albo Ustke itd idt ":-D a ja wiem o co mu chodzi i po co sie jara gadaniem hehe ;-)ja jak nie mam ochoty na sex typowy, to porozpieszczam meza troszeczke i oboje jestesmy zadowoleni :tak:
Ja sie krece po domu jakas pogoda licha ze nawet sie nie chce wychodzic :wściekła/y:
czekam na rozmowy w toku :eek:zobaczymy co to bedzie bo takie tematy wciagaja ostatnio:-D
Iwonka a co do chinszczyzny to mialam w zamarazarce warzywa na paelnie a moja mama zupke ugotowala :laugh2:bo myslalam zeby moze zrobic hehe

Kamilka ja na Twoim miejscu bym co tydzien chodzila do lekarza bo bym nie wytrzymala gdyby mi cos " pociekalo" :baffled:

Lady z tym "gilem" dobre porownanie przynajmniej zrozumiale dla wszystkich :tak:

Do góry