reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonko- ja mam nadzieje ze sie to zmieni... bo to troche przykre wczesniej to wiadomo czekalo sie tylko na moment i ciszy troche a teraz to musze tyle nawymyslac ze szok strasznie mi sie odmienilo...
a jak mezus jeszcze z jakims slownictwem sex wyjedzie to dostaje zaraz upomnienie zeby byl cicho i dal mi spokoj... Szkoda mi i jego troche...

reklama
kamilka ja bym powstrzymala sie z sexikiem tak jak Iwonka pisze do dwoch tygodni przed terminem, a poza tym powinnas isc teraz do lekarza jak najszybciej bo moim zdaniem to jest wszystko stanowczo za wczesnie ja tez sie nie moge doczekac ale niech szkrab siedzi do konca w brzuszku bo to dla jego dobra

Niesia no ja tez lubie czytac posty Natali o tej malej kruszynce :-)

Czkawka to podobno dory objaw bo to znaczy ze dziecko uczy sie oddychac a ze sie nałyka przy tym tych wód to od tego ja ma ale to nie grożne

No ja tez nie mówie zeby sie zglaszac 2 tygodnie przed terminem z tekstem bo ja juz chce rodzic :-D no ale jak lekarz tak powiedział to moze sa jakies wskazania Gorzej jak jestes po terminie a oni własnie ci mowia ze 2 tygodnie po to tez termin i czekaj sobie w nerwach:no:

No a ja teraz z ochota na sex to teraz odrabiałam tak mi sie ciagle chcialo gorzej z tym wykonaniem bo juz troche sie boimy bo ostatnio jakies skurcze dostalam po tym jak trzeba bedzie to sobie odpuscimy ale ja juz sie nie moge doczekac jak pózniej bedziemy odrabiac moze nie bedzie tak zle to chyba kwestia indywidualna kazdej kobiety moze u mnie bedzie dobrze;-)

Witajcie majóweczki ja dzisiaj jakoiś totalnie niewyspana niunia mi zrobiła w nocy poligon najp[ierw układając się z ogromnym iuciskiem na moją przepone a potem zaczęła kopąć w żoładek szok normlanie małe diablątko:-p
Kamilko ja na Twoim miejscu to bym jednak skonsultowała się z lekarzem i skoro masz leżeć żeby dotrwać do połowy kwietnia to bym jednak zrezygnowała z sexiku tym bardziej że z tego co doczytałam to ani dla Ciebie to miłe ani przyjemne a faceci jak muszą to wytrzymują bez da się
Niesia wspólczuje bezmyslnej rodzinki ze zamiast Ci pomagać to jeszcze zwalą Ci się na głowę na święta :eek:

No a wracając do temtu przytulankowego to mnie chęci nie brak i chce mi się okropnie ale to pewnie dlatego że my od początku grudnia mamy celbacik da się to przeżyć w końcu są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze:tak::tak:

nie no ja juz dam sobie spokoj z sexem do konca... nie zamierzam sie martretowac... a jesli chodzi o moj termin porodu to chyba jest zwiazany z tym peknietym spojeniem:tak::tak:

wogole mam takie wrazenie ze moj maluszek malo sie rusza... czytalam ze podobno od 36 tyg powinno byc min 10 ruchow na dzien... a mnie sie wydaje ze u mnie jest mniej....

[COLOR="Blue"[B]]Cześć Majóweczki,[/B]

żeczywiście nie sposób Was nadgonić tak piszecie...to co wyłapię to napiszę, bo jak przeczytam do końca to większość zapomnę ;-)
[/COLOR][/FONT]
[quote="iwonka2006, post: 2132888"]Uf a ja ledwo zyje.....goscie poszli sobie,posprzatalam po nich i poszlabym spac ale niestety moje dziecko zrobilo sobie w dzien drzemke i szybko nie zasnie a tatus nie pomoze mi bo sam juz sie polada bo procenty go usypiaja:)Pogrzeb byl sliczny podobno.Byl sztandar od harcerzy z muzeum wojska polskiego i zolnierze ktorzy oddali sterzaly.Dziadek roberta byl w AK i wogole walczyl w kilku panstwach za ojczyzne i nietylko......Bylo bardzo duzo ludzi na pogrzebie[/QUOTE]

Wiem co to znaczy taki pogrzeb, pamietam jak mój Dziadek był chowany- też był wojskowym...w momencie, gdy pogrzeb się skończył usłyszałam na zewnątrz poza kościołem komendę i "strzelenie" oficerkami, tak bardzo się wzruszyłam wtedy (uuuuuuu i teraz jak sobie przypominam to też), że spazmów dostałam tak ryczałam, bo sobie pomyślałam, że Dziadkowi byłoby bardzo bardzo miło, gdyby wiedział, że tak go pożegnali

reklama
no ale tak na upartego to jeszcze Ci brakuje do 36 tyg, bo ty cos kolo tego tygodnia chyba bedziesz rodzic ... chyba ze ja juz sie tak pogubilam

Do góry