reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

a moze???? powinnam isc dzisiaj na zwykla kontrole ale tak wieje i nie mam kasy przed swietami a i tak musze isc juz 2 kwietnia na podobno ostatnie usg pomiar ktg to teraz dam sobie spokoj...

ale to byala taka zbita kulka czulam jakbym miala w pochwie kuleczke i ja wyparlam i zrobilo o wode pluuum... jak sie przyjrzalam to taka zbita kulka biala wiec nie wiem... a krew to moze byc ze scianki bo mam nadzerke i ona mi co jakis czas sama krwawi...

a i dlatego mam dwa suwaczki na dwa terminy hahaha bo wkoncu nie wiem ktory??

reklama
Oczywiscie ze jest dwa tyg +,- ale w sumie to jest miesiac.Do szpitala trzeba sie zglosic w dniu terminu wedlug okresu i wtedy robione jest ktg.,no chyba ze dziecko wczesniej samo zechce wyjsc.

Ja tez na dwa tyg przed terminem czyli od 1 maja bede wszystko robic zeby zaczac rodzic o ile mi sie to uda,bo nie chce miec znow wywolywanego porodu....masakra.

a ja nie wiem co zrobie jak sie opozni bo wcale sex np mnie nie cieszy wogole zastanawiam sie czy jeszcze bedzie kiedys tak jak bylo teraz nie chce mi sie kochac brzydze sie i wszystko mnie boli i piecze..... czasem to chce mi sie plakac... :baffled:

Nie sadze zeby czkawka byla od slodkiego ,bo dzis moje dziecko mialo czkawke przed 7 rano a jeszcze nic nie jadlam wtedy.

a ja nie wiem co zrobie jak sie opozni bo wcale sex np mnie nie cieszy wogole zastanawiam sie czy jeszcze bedzie kiedys tak jak bylo teraz nie chce mi sie kochac brzydze sie i wszystko mnie boli i piecze..... czasem to chce mi sie plakac... :baffled:
Kamilko chyba nie tylko ty masz takie odczucia, ja też się boję czy tak już zostanie, ale to minie, powrócimy do formy po połogu.
Jak narazie to mnie wszystko boli i w środku i na zewnątrz.

Hej Majóweczki
zaraz zerknę co naskrobałyście... mam nadzieję że ze słodziutką Sonią wszystko dobrze :tak:
U nas w końcu remont pokoju już trwa więc strasznie się cieszę, mniej przyjemną rzeczą jest to, że święta spędzimy w naszym trochę zapylonym domku z teściową i z resztą rodzinki. A myślałam, że to my do nich pojedziemy, ale skoro nie przeszkadza im, że tu trwa remont to ich sprawa. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja tam się nie zamierzam męczyć przy sprzątaniu...

A wczoraj moje starsze dziecko po raz pierwszy miało objawy zazdrości. Przyszła do mnie koleżanka, żeby zrobić mi włosy i jak mnie dotykała, to Oliwka przyklejała się do mnie i krzyczała: "moja mama!!".:sorry::sorry: Fajnie, gdyby nie fakt, że zaraz pojawi się drugie dziecko i co to dopiero będzie :szok::szok::szok::szok:

Kamilko ja tez nie mam ochoty wcale na sex ku nieszczesciu mojego meza.......ale fakt jest faktem w moim przypadku ze stracilam taki zapal na sex jak urodzilam Vanesske.Potem czlowiek a raczej my jestesmy zmeczone,opieka nad dzieckiem po calym dniu i tak jakos mi sie nie zawsze chcialo jeszcze pozniej przytulac z mezem.Marzylo nmi sie lozko i spanie.Mam nadzieje ze kiedys wszystko wroci do normy.

reklama
wiecie co chyba na stale sie wyprowadze do mamy bo juz mnie wkurwiaja tu w domu!!!! tak ***** nie wiedza co chca ze juz nie moge... tesciowa kazala kubie kupic czajniczek do zaparzania on nie kupil tego tylko inny i juz problem jak cholera:angry::angry: sama by dupe ruszyla i kupila sama a prosi kogos i jeszcze ma problem...

Do góry