reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
a to moze byc przez nasz sexik?? wczoraj sie zdecydowalam nawet bylo dobrze choc zawsze po odczowam bol... dlatego balam sie wczoraj ale sie udalo a pozniej jak wypadl czop w nocy przy siusianiu to mi wlosy deba stanely:baffled:

No duza roznica ,dwa tygodnie...Moj gin mowi ze jednak nalezy sie trzymac terminu wedlug okresu,bo wedlug usg to jest roznie a to sa tylko predyspozycje genetyczne czy dzieci sa wieksze czy mniejsze.......

Róznica chyba nie za duza przeciez to jakies 2 tygodnie a to znaczy ze ciaza już zupełnie donoszona Jak to ostatnio powiedzieli mi w szpitalu ze 2 tygodnie przed terminem to juz juakby w terminie a u kamilki to tak troche ponad 2 tygodnie

A z tym czopem to tez tak słyszałam ale chyba lepiej nie panikowac moze jeszcze wytrzyma dzidzius w srodku jak mu tak dobrze a brzuch widocznie juz na tyle daje mu miejsca ze nie musi juz róś Ja tez mam niedurzy i to chyba nie powiedziane ze kazda ma chodzic jak beczka;-)

dziewczyny a od zego wlasciwie jest czkawka u maluszka?? Bo ja uslyszlam twierdzenie ze od jedzenia slodyczy bo dziecko lapliwie pije wtedy wody...
Ale czy to prawda??

reklama
no na czop śluzowy to zdecydowanie za wcześnie Kamilko, ja bym się z lekarzem skonsultowała....a moze to nie był czop, tylko krew z podrażnionej szyjki ze śluzem

Do góry