reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam Was, normalnie śnieg za oknem sypie:wściekła/y: powrót zimy chyba nastąpił:angry:
Ja dziś też mam badania EKG wysiłkowe, no zobaczymy czy pani doktor będzie dziś laskawa i mi da to skikerowanie na CC:crazy:.
Życzę Wam pogodnego dzionka i dużo słonka.
Pola, wiesz, że będzie dobrze na USG :tak: wszystkie to wiemy:-)

reklama
pola musi byc dobrze najtrudniejszy okres mamy za soba ;-)

dziubek niestety u mnie tez niby slonko a snieg (czyt. Ciapa jak cholera)
Polka mnie sie ta zima tez nie podoba a poza tym trzymam kciukasy zebys dostala na CC jesli bardzo chcesz :tak: a z drugiej strony nie dziwie Ci sie bo ja podczas porodu tez bym myslala o tym i nie mogla sie skupic

Zycze majoweczka milego dnia a tym co maja wizyty i badania pomyslnych wynikow ;-);-)

Witajcie dziewczyni u mnie dzisiaj nawet ładna pogoda bo świeci słonko . Dzisiaj dalej mam strasznego lenia i nic mi sie nie chce . Ide dzisiaj chyba do fryzjera (mam nadzieje ze dzisiaj dojde:-) )

również witam się słonecznie i wietrznie.
Jesteśmy juz po śniadaniu i zaraz uciekamy w odwiedziny do koleżanki.
Życzę miłego dnia
papa

Witam nie przejmujecie sie pogoda u mnie tez cala noc sypał śnieg i to jaki:szok::szok:normalnie zima wraca ale jak to mój synek mówi mama w marcu jak w garncu!:-D
Polu nie martw sie na zapas bedzie dobrze -trzymamy kciuki!!!:happy:Nie siedziałm wczoraj zbytnio bo zrobiłam strajk na kompa i internet -zabrałam antene od internetu i schowalam głeboko w szafie:tak::-Dtak aby mąż tez miał trochę czasu dla mnie ,wraca późno i jak zje zaraz siada na kompa i mnie to denerwuje bo nie spedza czasu z nami i dlatego takie akrobacje:rofl2::-D!
Chce wam pokazac mój wczorajszy nabytek dla niuni za całe 9 zł!!!Nabyte w lumpku:-)nie mogłam sie oprzec....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rofl:........:

O kocchane umnie teraz zamiec śniezna!!!:no:

Oj jakos zdjecia nie takie wyszły nie oddaja uroku....ale sa piekne ;-):-)
Wiecie ja tez dzis obudziłam sie o 6:30 i spac juz nie mogłam za jasno czy co?albo wpływ ma to ,że budze sie teraz tylko raz na siusiu bo widocznie mała sie przesuneła i juz tak nie uciska!A ja przynajmniej nie latam po 3 razy do kibelka!!:eek:Teraz sie zaczełam wysypiac chociaz nie jestem z rannych ptaszków tylko moge spać i spać ile się da!!taki juz typ!:-D:-D

Witam.U mnie pada snieg,nie bedzie z tego bialo ale pogoda paskudna.Dziewczyny jak ja juz chce maj! Przekrecanie sie z boku na bok w nocy to dla mnie straszna meczarnia a tak mnie wtedy boli brzuch ze szok,tak samo jak sie ze dwa,trzy razy podnosze z lozka do dziecka czy do toalety to tez wtedy to mnie tak zaboli ....No i znow mnie lapia spiaczki jak z poczatku ciazy.Ciagle bym spala.Wczoraj myslalam ze padne po tych gosciach a spac nie moglam isc bo moje dziecko nie mialo zamiaru a ja ledwo patrzylam na nia ale tak mnie rozsmieszala ze az mi lzy lecialy ze smiechu choc bylam nie przytomna.Ciagle mnie caluje to moje kochane szczescie i mowi kocham cie mamo i tak potrafi nawet ze 100 razy na dobe.Moja coreczka kochana.

ZycZe zdrowka dzieciaczkom.Ucho to nie przyjemna sprawa.....a mamusiom powodzenia na badaniach :)

Sliczne te ubranka ja moze dzis sie przejde do ciucholka :tak: juz daaaaaawno nie bylam, ja w nocy czesto wstaje po trzy cztery razy ostatnio :crazy:
a dzis maly sie tak ulozyl ze jak kopie to nie czuc na zewnatrz tylko tak w srodku bo jajnikach i jakby tam w dol kopal takie nie bolace ale dziwne uczucie ze szok jakby mi sie flaki wywracaly mam nadzieje ze sie przekreci i nie potrwa to dlugo bo nie wyrobie na pecherz :-D

reklama
Z tak czasem mam jak dzidzia kopie lub ma czkawke to czuje jakby od srodka kopała i jak czkawka to az w kosci ogonowej jakby to powiedziec ....jak dotykam posladków to czuje jak czka i na brzuchu jakbym ja miała i z przodu i z tyłu...:-DDziwne uczucie -usiedziec si e nie da bo jakby mnie miało rozrewac :eek::szok:.
A wczoraj mnie strasznie podbrzusze bolało i wogóle chyba miałam juz skurcze ,które odczuwałam bolesnie i sie zlekłam sama:szok::szok::tak:ale przeszło do tego nigdy nie rozumoiałam jak wy pisałyscie ,że was spojenie łonowe boli a mnie tez tak wczoraj razem z tymi skurczami bolało i to dosyc powaznie.

ale przeszło po godzince,tylko sie tak zastanawiam czy to nie czsem z wysilku??
jak przyszłam z przedszkola odrazu wziełam sie za obiad ,pranie ,sorzatnie i odkurzanie i to mi zajeło ok 3 godzin bez przerwy(przerwa na jedzenie obiadu była i tyle)i oże przez to te bóle???:eek::eek::eek:

Do góry