reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

wiesz Aleksandra skas znam to zasade typu "ja mam dwojke dzieci i mi pomagac " wczesniej bylo " bo ja w ciazy " a teraz dziecko ma 7mc i szybko zapomniala chyba o tym co to ciaza :-D bo ostatnio mowi trzymaj mloda ( mialam jej lozko trzymac zeby do srodka mogla wlozyc koc hahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D
puzniej jeszcze bylo "ja musze bo karmie " (w sytuacjach typu obiad nie uszykowany a ona siada i je a jeszcze trzeba cos przzygotowac ) dobrze ze blisko nie mieszka !!!

a co do koca to ja olalam ona to zrobila a ja no widzisz jaka z Ciebie sprytna dziewucha:-D:-D

reklama
Uf a ja ledwo zyje.....goscie poszli sobie,posprzatalam po nich i poszlabym spac ale niestety moje dziecko zrobilo sobie w dzien drzemke i szybko nie zasnie a tatus nie pomoze mi bo sam juz sie polada bo procenty go usypiaja:)Pogrzeb byl sliczny podobno.Byl sztandar od harcerzy z muzeum wojska polskiego i zolnierze ktorzy oddali sterzaly.Dziadek roberta byl w AK i wogole walczyl w kilku panstwach za ojczyzne i nietylko......Bylo bardzo duzo ludzi na pogrzebie

ja mam problem bo ona zaledwie 200 metrów mieszka odnas i praktycznie codzienie by podzucała dzieci do mnie wiedzac ze w dzien jestem sama i ze musze sie oszczedzac bo nie wolno mi duzo robiuc poniewasz jestem poszywana i musze uwazarzac zeby mi szef nie poszed bo wtedy musiała bym rodzic a wokuł jej dzieci czeba cały czas latac i pilnowac zeby mi czasem nic nie pomazały znów mazakiem mimo to ze maja juz 7 i 5 lat i nic nie rozumieja ze tak nie wolno

Witajcie.Chyba czas bym się przeniosła do jakiegoś innego wątku;-)W końcu w ciąży już nie jestem:-)Ale zaczyna mi brakować tych kopniaczków:-(

iwonko narazie zaglądam do wcześniaczków.Ale zaglądać do Was będę na pewno.Malutka nie była dziś odłączana od respiratorka, bo cały dzień grzecznie spała, a lekarz był zabiegany i poczekamy do jutra.

Natala Ojej ale zagladaj do nas bo jak zagladam to czesto mysle o Twojej coruni i lubie czytac jak o niej piszesz i wogole :-):-) nie zapomnij o nas

Iwonko Wbrew pozorom zgadzam sie z Toba ze pogrzeb tez moze byc piekny uwazam ze ludzie sa tego warci naprawde. Duzo robi to jak poprowadzi ksiadz i oprawa wlasnie typu harcerze czy wojsko.Wiesz co do procentow to moj ma swoje lata niby a jest jak nastolatek jak wypije pare piw lata siku gorzej niz ja :-D wiec tak szybko nie usypia a poza tym wtedy mu sie wlacza gadana o pracy. I tlumaczy mi pewne rzeczy o ktorych nie mam kompletnie pojecia ale staram sie go zrozumiec bo wtedy jeszcze bardziej sie wysila i jest taki bezbronny hehe :-D

widze, ze dzis na Majoweczkach dzien lenia i rozmow o zwierzakach.:-)

Ja caly dzien na nogach, a teraz padam.. ale pozalatwialam wszystko co mialam pozalatwiac... teraz jeszcze jedziemy z Mezem na kolacyjke, bo obiadu nie bylo..

Co do psiakow - ja niestety nie mam, bo za male mieszkanie i nie chce zwierza meczyc.. ale traktuje jak swojego dobermana, ktory jest u Rodzicow i mysle, ze od pierwszych tygodni bede przyzwyczajac dzidzie do psa i odwrotnie, bo czesto bywamy u Rodzicow...

Milego wieczoru!

reklama
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanko mam do Was, bo dostalam skierowanie na badania, ktore chce wykonac jutro i nie wiem czy wszystkie dotycza badania krwi czy i mocz tez musze im zanosic.. mianowicie: HBs Ag, transaminaza GPT i GOT oraz bilirubina całkowita... jak któraś z Was wie to dziekuje za pomoc.

Do góry