reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
dzien dobry :-)
wlasnie ogladam ten program o wczesniaczkach.. matko, jakie to tycie..! jaka odpowiedzialnosc wielka..
vanessa, moze wtedy poszukam czegos w sklepach.. ale pamietam, ze jak sie rozgladalam za pizamkami przed pierwszym porodem, to ceny zaczynaly sie od 50zl za to, co na allegro bylo za 25 :-(
no ale poszukam, bo na allegro zadna rewelacja w sumie!
kathy - a na allegro patrzylas? tam jest ogromny wybor. i wydaje mi sie, ze w HM tez takie sa. natomiast na twoim miejscu kupilabym kontrolnie jeden tylko, bo wydaje mi sie, ze jak urodzisz, to one baaaaaaaaaaaaardzo urosna ja mialam jak Pamela Anderson wielkie a tez na codzien mam tzw. proporcjonalne ;-)
mnie maz wnerwil okrutnie w nocy, az pol nocy nie spalam, fak. mlodemu wychodza zabki (nareszcie, bo ma dopiero 2), wczoraj zauwazylismy przebite dwie jedynki gorne, wiec cierpi, maluszek. no i budzil sie co chwile w nocy. i raz zaczal plakac, jak ja juz sie polozylam, a maz - jeszcze siedzial przy kompie. i nawet dupy nie ruszyl z kanapy!!! ja musialam wstac, dac malemu smoczek, bo przeciez on 'nie wie, co ma zrobic'. alez mu wygarnelam - wiekszosc w myslach, bo ja taka jestem, ze w nerwach zapominam jezyka w gebie
normalnie eutanazja ;-)
wlasnie ogladam ten program o wczesniaczkach.. matko, jakie to tycie..! jaka odpowiedzialnosc wielka..
vanessa, moze wtedy poszukam czegos w sklepach.. ale pamietam, ze jak sie rozgladalam za pizamkami przed pierwszym porodem, to ceny zaczynaly sie od 50zl za to, co na allegro bylo za 25 :-(
no ale poszukam, bo na allegro zadna rewelacja w sumie!
kathy - a na allegro patrzylas? tam jest ogromny wybor. i wydaje mi sie, ze w HM tez takie sa. natomiast na twoim miejscu kupilabym kontrolnie jeden tylko, bo wydaje mi sie, ze jak urodzisz, to one baaaaaaaaaaaaardzo urosna ja mialam jak Pamela Anderson wielkie a tez na codzien mam tzw. proporcjonalne ;-)
mnie maz wnerwil okrutnie w nocy, az pol nocy nie spalam, fak. mlodemu wychodza zabki (nareszcie, bo ma dopiero 2), wczoraj zauwazylismy przebite dwie jedynki gorne, wiec cierpi, maluszek. no i budzil sie co chwile w nocy. i raz zaczal plakac, jak ja juz sie polozylam, a maz - jeszcze siedzial przy kompie. i nawet dupy nie ruszyl z kanapy!!! ja musialam wstac, dac malemu smoczek, bo przeciez on 'nie wie, co ma zrobic'. alez mu wygarnelam - wiekszosc w myslach, bo ja taka jestem, ze w nerwach zapominam jezyka w gebie
normalnie eutanazja ;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.U mnie pochmurno a wczesniej bylo piekne slonko.Dostalam juz a rana paczuszke ze staniczkami do karminia.Super szybka wysylka i laktator tez mi przyszedl.Jeszcze czekam na dwie przesylki.
Aniusia biedna,oj to napewno masz jakies porownanie troche do porodu.
Aniusia biedna,oj to napewno masz jakies porownanie troche do porodu.
Czesc Kobietki!
I ja juz jestem :-) przespałam calutka noc, raz tylko byłam siusiu. Nawet nie wiecie jak ulga wstac rano bez bólu :-) az chce mi sie zyc!
Dzis jade do NFZ wymienic karte chipową, bo mam jeszcze na stare nazwisko a bez tej karty to do szpitala mnie nie przyjmą.
A Wy jakie plany na dzis?
I ja juz jestem :-) przespałam calutka noc, raz tylko byłam siusiu. Nawet nie wiecie jak ulga wstac rano bez bólu :-) az chce mi sie zyc!
Dzis jade do NFZ wymienic karte chipową, bo mam jeszcze na stare nazwisko a bez tej karty to do szpitala mnie nie przyjmą.
A Wy jakie plany na dzis?
zwolinka
majowe mamy'08 zakochana mamusia
Ja też się wczoraj pokłóciłam z mężem i tak mnie wkurzył, a przypominam że jesteśmy u moich rodziców i nie chciałam robić szumu i spać w drugim pokoju, więc rozłożyłam sobie matę na podłodze,koc i drugim się przykryłam i tak przespałam do 5 rano, kiedy musiałam wziąść proszki. Wtedy po kolejnych prośbach mojego męża wróciłam do łóżka ale to głównie dlatego że bolał mnie już kręgosłup i trochę zmarzłam. obudziłam się dzisiaj i co KATAR...... brrrr... chciałam dopiec mojemu mężowi i sama się dorobiłam. pewnie jak wróci do domu to jeszcze mi się za to dostanie, że jestem egoistką i że nie myślę o ciąży.... już czasami nie mam siły. Niestety moje bóle nie przeszły więc dzisiaj pewnie będziemy jechać do lekarza bo już wróci z urlopu.. ja to się mam...:-(
Własnie wrociłam z poczty , dostałąm paczuszkle za to ze prenumeryje gazete mamo to ja . A w paczuszce byla kosmetyczka ,balsam , zel pod prysznic, i krem do rąk oraz body :-). A teraz jem drugie sniadanko i ogladam tvn .
Puchatka
Majowe mamy'08
witajcie kobietki wczoraj miałam siłe Was chwilkę poczytać ale jakoś z odpisywaniem juz gorzej :-( jestem wymęczona i śpiąca a na dodatek wściekła na teściową bo od wczoraj męczy ją jakaś żołądkówka i prosiłam żeby poszła z tym do lekarza i co i nic bo po co a jak mnie zarazi nie daj Boże to wtedy będzie lepiej na dodatek powtarzam jej ciągle żeby piła dużo wody i to najlepiej lekko osolonej co się kurcze nie odwodni i oczywiście pełna olewka widzę że od rana ma herbatkę i tyle aż sie poryczałam z bezsilności :---(
No ale dość smutków
Iwonko odrobinke spóźnione ale jak najbardziej szczere życzonka z okazji urodzin dużo zdrówka spokoju i szczęścia
Do reszty majóweczek apel bo mi skóra cierpnie jak Was ostatnio czytam kobiety drogie czy wyście wszystkie poszalały czy naprawdę święta oznaczają dla Was tylko porządki pomyślcie o sobie i swoim dziecku chcie narażać Was oboje z tak błahego powodu to tylko jedne święta w czasie których może okna nie będą błyszczeć ale za to bezpieczniej je przetrwacie i za kilka tygodni spokojnie się rozdwoicie błagam odpuście sobie !!!!!!!!!!!!!
No ale dość smutków
Iwonko odrobinke spóźnione ale jak najbardziej szczere życzonka z okazji urodzin dużo zdrówka spokoju i szczęścia
Do reszty majóweczek apel bo mi skóra cierpnie jak Was ostatnio czytam kobiety drogie czy wyście wszystkie poszalały czy naprawdę święta oznaczają dla Was tylko porządki pomyślcie o sobie i swoim dziecku chcie narażać Was oboje z tak błahego powodu to tylko jedne święta w czasie których może okna nie będą błyszczeć ale za to bezpieczniej je przetrwacie i za kilka tygodni spokojnie się rozdwoicie błagam odpuście sobie !!!!!!!!!!!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No a ja weszlam w 8 miesiac ciazy.....
Dzies nie mam wiekszych planow,powinnam po ukladacc ubrania w szafie bo mam kociol...ale na razie sie lenie....Jutro mam meza urodziny i kilkoro gosci.Przyjecia zadnego nie robimy bo mamy zalobe w poniedzialek jest pogrzeb dzieadka Roberta. Kupilam mu wczoraj R. perfumy na prezent.
Dzies nie mam wiekszych planow,powinnam po ukladacc ubrania w szafie bo mam kociol...ale na razie sie lenie....Jutro mam meza urodziny i kilkoro gosci.Przyjecia zadnego nie robimy bo mamy zalobe w poniedzialek jest pogrzeb dzieadka Roberta. Kupilam mu wczoraj R. perfumy na prezent.
_madzia19_
przyszła mamusia
ja też witam:-)
U mnie na szczęście ładna pogada troszkę zimno ale słoneczko świeciło przynajmniej przed chwilą dlatego rozwiesiłam sobie pościel na dworze a teraz trochę w pokoiku posprzątam a jak mój A wróci to zagonię go do mycia okien
Nie wiem dlaczego ale ostatnio czuję się jakaś zmęczona najchętniej cały czas bym nic nie robiła a jak już nic nie robie to się wkurzam sama na siebie że siedze cały czas straszne...
Miłego dnia wam życzę:-):-):-)
U mnie na szczęście ładna pogada troszkę zimno ale słoneczko świeciło przynajmniej przed chwilą dlatego rozwiesiłam sobie pościel na dworze a teraz trochę w pokoiku posprzątam a jak mój A wróci to zagonię go do mycia okien
Nie wiem dlaczego ale ostatnio czuję się jakaś zmęczona najchętniej cały czas bym nic nie robiła a jak już nic nie robie to się wkurzam sama na siebie że siedze cały czas straszne...
Miłego dnia wam życzę:-):-):-)
reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Ja jestem też płąska ale biustonosze kupuję 75B chociaż lepsze byłyby z miseczką A. Ale o taką ciężko. A do karmienia to faktycznie, że B będzie dobra, bo jeszcze wkładka wchodzi, i po praniu się lepiej biustonosz przypasuje. Kup sobie jeden taki i sprawdź, czy będzie Ci odpowiadał. Przed ciążą miałam faktycznie problemy z kupieniem biustonosza, na szczęście zapasował rozmiar dla nastolatek z Triumpha;-)Dziewczyny spotkałyście się może z biustonoszami do karmienia w rozmiarze A 75 ???Ja mam problem aby taki dostac ale panie w kazdym sklepie mówia ,że zaczynaja się te do karmienia od B-a ja sie w takim topie!!!
Właśnie ja z myślą o dzidzi - potem po porodzie nie będę miała czasu na większe roemonty a teraz jest najlepsza pora. A że akurat są święta to się trzeba po prostu bardziej pospieszyć.Do reszty majóweczek apel bo mi skóra cierpnie jak Was ostatnio czytam kobiety drogie czy wyście wszystkie poszalały czy naprawdę święta oznaczają dla Was tylko porządki pomyślcie o sobie i swoim dziecku chce narażać Was oboje z tak błahego powodu to tylko jedne świeta w czasie których może okna nie będą błyszczeć ale za to bezpieczniej je przetrwacie i za kilka tygodni spokojnie się rozdwoicie błagam odpuście sobie !!!!!!!!!!!!!
Oczywiście wszystko trzeba robić ze zdrowym rozsądkiem i nie przeginać.