reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wiktoria, coś jest na rzeczy z tym mlekiem, bo ja od miesiąca piję codziennie a wcześniej to się nawet patrzeć na mleko nie mogłam!!:baffled:

reklama
Teraz to wogole powinnysmy jesc wiecej produktow bogatych w wapno bo nasze maluszki teraz najbardziej potrzebuja tego i z nas sciagaja.

Kathy ja mam to samo,tez rano jak nos wydmu****e to pelno krwi jest.Kilka mcy temu jak mylam zeby to plulam krwia a nie piana z pasty,ale pomogl rutinoscorbin.

Ola u nas jest podobnie.Kazdy ma odzielna kase.Ja mam 3 adresy,jeden zameldowanie stale,drugi tymczasowe a trzeci do korespondencji :) Czasem mam chwile zastanowienia jak sie ktos np w urzedzie o adres pyta :)

Aurelia szkoda,ze nie dalo sie dluzej wytrzymac u J.Szkoda,ze ta wredna jedza sie nie wyprowadzial tylko Ty.Ciekawe co zmusiloby tego babsztyla do wyprowadzki skoro Twoja obecnosc nie dziala.Wiem,ze latwo napisac ale postaraj sie tym jak najmniej denerwowac chociaz to pewnie niemozliwe.

Ja dzis bylam u fryzjerki i scielam wlosy na krotko i mam zrobiony balejage.

No to sie uspokoiłam ,że sama z ta krwia z nosa nie jestem:-D:tak::-).
Żegnam się z wami bo raniutko trzeba wstac do przedszkola małego odprowadzić ja od paru dni staram sie chodzic wczesniej spać tj.ok 22 oo -23 oo a nie jak zwykle po pierwszej w nocy:szok::no:trzeba wkońcu troszke zwolnic i się wyspac normalnie to wstawałam ze trzy razy na siusiu a tu kilka dni latam raz i to nie o 5 oo jak zawsze ale jakos po 3oo może i dlatego,że wczesniej sie kłade:-D:-D:-D?
No a teraz wszystkim majówkom obecnym lub nie życze DOBRANOC!!!!

cyt: "Kolejnym ważnym badaniem zlecanym po 32 tygodniu ciąży jest obowiązkowe badanie na obecność antygenu Hbs, którego istnienie świadczy o przebyciu wirusowego zapalenia wątroby typu B. Dzięki stwierdzeniu tego antygenu można prowadzić odpowiednie działania profilaktyczne u noworodka."

Mleczko jem co rano z płatkami, jakoś mnie ciągnie, wcześniej mleko mogło by nie istnieć.
Ok idę lulu kochane DOBRANOC;-)

reklama
Do góry