M
madamagda
Gość
No to super, jak sobie pomyślę że te pieluszki tak szybko idą, to aż mnie przeraża. ale sobie tłumaczę, że po to rzucaliśmy z mężem papierosy i zamiast tego będziemy te pieniążki przeznaczać na pieluszki:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napisał do mnie promotor, że obejrzał moją pracę i że jest nieźle, ale...... jak zwykle chce żebym coś poprawiła, a potem zapomina co kazał poprawić i wraca do starej wersji, więc chyba nic nie ruszę, może zapomni hihihi.
Dokładnie tak zrób. Jak broniłam swoją pracę mag. i dyplom to moi promotorzy co chwile coś tam znaleźli. Jakieś bzdury w stylu, żeby to samo zdanie inaczej sformułować lub w pracach - grafikach coś tam dodać. Najpierw sie stosowałam i skończyło sie na sporych opóźnieniach. Potem mówiłam im , ze poprawiłam i byli zadowoleni. Pracę obroniłam z wyróżnieniem, he, he ( bystrzacha , nie).