reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ola K. też mam skierowanie do kardiologa w dodatku mam hipoglikemie i dlatego tak ciągle mdleję. Musze masowo jeść słodkie po którym mnie strasznie muli, bo nie lubię... mam nadzieję, że po ciąży wszystko wróci do normy

reklama
Dotkass - co do szkoly rodzenia to moj Maz tak samo niestety ma malo czasu... teraz w srode na pierwsze spotkanie pojde sama pewnie, bo to tak nagle wypadlo (dopiero dzis sie dowiedzielismy), ale pozniej obiecal chodzic.. no i chce, bo dopiero po szkole rodzenia podejmiemy ostateczna decyzje co do wspolnego porodu...

Ja tez uciekam spac, znow pewnie przez noc bede o wozkach myslec! Oj, musimy szybko decyzje podjac, bo sie zamecze.:-D

Dobrej nocy Majoweczki!

Witajcie dziewczyny u mnie dzisiaj znowu piękny dzień . Widze ze dzisiaj jestem pierwsza:-). Ide zaraz zjesz sniadanko i pędze do urzedu miasta po dowód . A popołudniu kupuje chyba pościel na allegro . No i oczywiście ide na poczte zrobić rozrube bo zagineła paczka z kurteczka dla Zuzi :-(. Nienawidze poczty polskiej:wściekła/y:.
Miłego dzionka wam zycze ;-)

DZIEŃDOBRY MAJÓWKOWE MAMUSKI!!!
WSTAŁAM BYŁO PIE:-DKNE SŁONKO ALE COŚ CHYBA POGODA SIE DZIS ZEPSUJE BO SIE LEKKO CHMURZY:-:)-:)-(
A JUZ MYSLAŁAM ,ŻE SIĘ UTRZYMA .....
ZAWIOZŁAM MAŁEGO DO PRZEDSZKOLA I ZASIADAM ZARAZ DO ŚNIADANKA ,ALE WIDZE,ŻE JA ZNÓW DZIS PIERWSZA SIE POJAWIAM :-D:tak:PEWNIE SIEDZIAŁYŚCIE WCZORAJ DO NOCY I JESZCE ODSYPIACIE:-D:-D:-DPOBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. O jedną minutkę!!!!Ale ja mam wolniejszy internet!!!:-):-D:-D:-D
    2. No wstawiłam pranko bo testuje jelpa narazie do kolorów ,wstawiłam swoja bieizne bo ostatnio drapie sie po całym ciele jakbym miała alergie jakaś lub uczulenie na proszek lub płyn teraz to nie dojde:-(
    3. Ale zobacze jak po jelpie on dla alergików ale co ja wogóle mówie ja nigdy nie miałam alergii!!!:baffled::confused:Spróbuje może to drapanie przejdzie ,a teraz zasiadam do śniadanka bo mi sie w żołądku przewraca z głodu:-D:-D:-D

coś nawstawiałam ale nie wiem jak to usunąć:confused::confused::confused:

Cześć Dziewczyny. U mnie pogoda dość ładna. Już wstawiłam pranie. Naczytałam się że już wszystko macie naszykowane, więc i ja postanowiłam wybrać się na zakupy. Teraz przeglądam oferty wózków. Aż głowa boli taki wybór:baffled:.Wczoraj byłam u ginka i cieszę się bo wszystko jest ok. W następny piątek jadę na usg. Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)

reklama
Do góry