reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej ,nalatałam sie dzisiaj jak glupia do zusu ,od zusu do lekarza i potem znowu do zusu a wracajac po małego do przedszkola i spowrotem do domu -to zrobilam dzis chyba dobrych kilka kilometrów na oko gdzieś z 5-6 napewno !Jak na ciężarna to chyba rekord nie wspomne ,że ledwo pod dom sie doczłapałam no al e chociaż zalatwiłam to co potrzebowałam!:tak::tak:.I mam z gowy myślę,że juz nie bede musiała ogladac mojego gina!;-)Dlatego zasiadam teraz bo wczesniej nic mi sie nie hcciało a nogi to nie powiem w co wchodziły...............:-D
Siły na nic nie miałam a po obiadku jeszce na wyniki pojechałam bo zależało mi na wyniku z Hbs i tak w jeden dzień załatwiłam kilka spraw i mam z głowy:baffled::-).
Już jwstem po kolacji i sobie popatrze spokojnie co tam napisałyście jak mnie nie było...

reklama
A my u zywamy NIVEA właśnie i ja jestem bardzo zadowolona! Chociaż płyn do kąpieli to mamy z J&J lawendowy - uwielbiam ten zapach...

ale mi sie nastroj zrabal szok a moja tesciowa dzis swtierdzila ze Alan to arabskie imie i nie moze takie byc ja ze nasze dziecko a ona ze jej wnuk :baffled::angry:
wyobrazcie sobie mnie w tym momencie jak ona bierze kalendarz i idzie do mojego meza czytajac mu imiona i mowiac ze nie zapiszesz go Oleg tak nie ? :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: jestem wkur................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja mam z nia mieszkac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiktoria jak ja Cie dzisiaj rozumiem :tak::tak::tak: wszystkie teściowe co mieszkają za ścianą w rakietę i na księżyć pod warunkiem że tam nie ma życia :tak::tak::tak:
Mój małżonek dzisiaj stwierdził, że on zaproponuje swojej mamie, zeby z nami zamieszkała jak druga dzidzia nam sie urodzi!!!!??? ha ha ha !!! Tymbardziej, że z Mieszkiem samej jej jeszcze w życiu nie zostawiłam...

Teściowe to wszystkie chyba tak mają niestety:baffled:

A po dzisiejszym spacerku który nie był zbyt długi jakoś dziwnie się czuję i mnie podbrzusze boli ale tak dziwnie jakoś poleżałam trochę ale nie przeszło mam nadzieję że do rana minie...:confused: a u mnie mała chyba się jeszcze nie odwróciła główka w dół ale chyba jest już bliska tego:-)

ale mi sie nastroj zrabal szok a moja tesciowa dzis swtierdzila ze Alan to arabskie imie i nie moze takie byc ja ze nasze dziecko a ona ze jej wnuk :baffled::angry:
wyobrazcie sobie mnie w tym momencie jak ona bierze kalendarz i idzie do mojego meza czytajac mu imiona i mowiac ze nie zapiszesz go Oleg tak nie ? :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: jestem wkur................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja mam z nia mieszkac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WIKTORIA wiem ,że latwo mi mówić ale olej to!!!Ja miałam podobna sytuacje i nawet mojej mamie imie jakos nie podchodziło ale wkońcu to rodzice decyduja!!!:angry::angry::tak:
A jak tylko sie dowiedzielismy na 100 % jaka płec to zaczelismy mówić do brzucha po imieniu i wkońcu nawet teściowa się przyzwyczaiła i sama zaczeła tak mówić po prostu ty spróbuj ich tak przekonać .
a jak nie to waidomo kazdy ma swój gust i kazdemu co innego sie podoba!A ty i tak dasz dziecku na imie jak ci sie podoba a imie wynrałaś ładne żadne obrażliwe to o co jeszce im chodz?????:no::no::no:sama nie rozumiem takich ludzi!!

Nie przejmuj się każdy jak tylko sie dowie ,że jestes w ciąży to zaczyna wymyślać imie dla twego dziecka jakby ten ktos miał jakieś tam pawo głosu:-D:no::angry:,a tak nie jest dlatego najlepiej dla ciebie i maluszka-NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ!!!!

Hej Majóweczki!
Nie doczytam dziś co u Was się działo, może jutro mi się uda.

U mnie cały dzień biegania. M.in. wizyta u ginki, szyjka już nieco krótsza 2-2,5cm (a wcześniej było 3.5) ale ujście szczelnie zamknięte. No i skierowanie do kardiologa jak powiedziałam o tym, że mi raz tętno skoczyło do 148 a czasem serce mi tak "trzepocze". Mam zrobić echo serca, badania na poziom elektrolitów i iść do kardiologa. Pewnie wyjdzie, że wszystko ok :tak:

Buziaki dla wszystkich i do jutra!

Moja mała chyba od dawna leży główką w dół, bo dosyć długo czuję zmasowany atak na żebra.
Przed chwilką załapałam małego dołka, chcę pobaraszkowac z mężem i nie mogę, jest mi ciągle niewygodnie, brzuch mnie zaczyna boleć, troszkę powoli przejada mi się ten stan, czuję się troszkę nieswojo w mojej skórze.:zawstydzona/y:
Mój mąż też "tęskni za swoją żoną" jak on to mówi. Oby do maja, a potem jeszcze troszkę:baffled:

reklama
Mi też tak tetno skacze ale najwięcej miałam 123 więc też jak pójde na wizytę muszę o tym powiedzieć a od czego to może być wiesz może??

Do góry