reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cześć Majóweczki!

Nie odzywałam się, bo korzystałam z pięknej pogody.
A pozatym miałam na obiadek młodą kapustkę z ziemniaczkami!:-D

Dotkass - ja mam tak samo z humorkami... jak nie gorzej.:baffled: Potrafie zaczac ryczec z byle powodu... A zaraz potem sie usmiecham...

A tak w ogole, to coraz mi ciezej, dzis bylam na godzinnym spacerku... dzidzia szaleje niesamowicie i mam od kilku dni przeczucie, ze urodze sporo przed terminem...

Milego wieczorku Kobitki.

reklama
Mało ozpisana niedziela bo majoweczki korzystaja z pogody a teraz pewnie odpoczywaja w fotelach wygodnie przed tv lub z rodzinka ja bylam w poludnie na spacerku i przed chwila ;-) czuje sie przyjemnie zmeczona

Łania ojoj a skad takie przeczucie od czego to zalezy ?

Łania no to mi zrobilas smaka na noc!!!! A moj malzonek jak sie dowiedzial to powiedzial; ze jak jutro mu kapusty mlpdej nie ugotuje to mnie wygoni z domu....

Iwonka - hihi, mi Mamcia ugotowala.:-D Oczywiscie kapustka nie polska, tylko hiszpansska, ale tak samo dobra jak nasza mloda - polecam.

Wiktoria - pogoda tak piekna, ze jak najwiecej musimy teraz korzystac ze spacerkow.:-) A co do wczesniejszego porodu to chyba taka intuicja kobieca i to dosc silna w tym momencie... Ostatnio moj Maz zreszta mi powiedzial (jeszcze bez mojego gadnia, ze pewnie wczesniej urodze), ze dzidzia bedzie z nami wczesniej napewno... Zobaczymy!:-)

Nie wiem dlaczego ale mnie dzisiaj też naszło że urodzę wcześniej może dlatego że byłam na spacerku w lesie i pomyślałam sobie jakby to było jakby Zosieńka była z nami już:-) co nie zmienia faktu że chcę żeby została jak najdłużej w brzuszku:happy2: Jakoś po dzisiejszym spacerku energii nabrałam i mam lepsze samopoczucie:-)

Witajcie.zalogowalem Sie By Przekazac Pozdrowienia Od Zony.ma Sie Dobrze.w Srode Prawdopodobnie Wyjdzie Ze Szpitala.sonia Zostanie W Nim Az Bedzie Wazyla 2 Kg.zobaczymy Jak Bedzie Przybierac Na Wadze.ja Sie Nie Znam Na Medycznych Terminach Jak Wroci Natalia To Wam Wiecej Napisze.w Kazdym Razie Mala Jest Dzielna Choc Jej Stan Jest Ciezki.nie Potrafi Samodzielnie Oddychac.postaram Sie Jutro Znow Was Poinformowac.pozdrawiam I Spokojnego Wieczoru Zycze.

Kamil

Kamil, Natalko - trzymajcie sie dzielnie, Sonia napewno sobie poradzi. Trzymam kciuki, by udalo sie jej jak najszybciej przybrac na wadze i by jak najszybciej zaczela oddychac samodzielnie.

reklama

Natalko i Szanowny Tatusiu WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO z okazji urodzin waszej cudnej Sonisi :-) Przede wszystkim duzo zdrowka dla malutkiej i dla Mamy, a dla was obojga duzo cierpliwosci.. ktora przy takim malenstwie na pewno bedzie bardzo potrzebna! Ale na pewno wszystko bedzie dobrze :-) Pozdrawiam!!!

Tolko23
- bardzo ci wspolczuje chorobki malutkiego Patryczka.. ale na pewno bedzie wszystko oki i zabieg, i operacja sie powioda :-) ogromne przytulaki.. i przede wszystkim duuuzo optymizmu :-) to najwazniejsze, szczegolnie teraz, kiedy nosisz w sobie skarbka jeszcze :tak:

iwonko, ty faktycznie cos masz pecha do strat rodzinnych ostatnio.. strasznie ich duzo, naprawde :-( wspolczuje..

agusiaa
- fajnego masz synka :-D super akcja z tym kremem! :-D :-D :-D z mojego tez taki spryciarz, hehe, az sie boje, czym mnie jutro zaskoczy ;-) ale na szczescie ostrozny z niego maluch, nieczesto nabija sobie guza, uffff. odpukac! :-)

a ja dopiero zaczynam sobie uswiadamiac, jak nieduzo czasu zostalo do pojawienia sie Maksia na swiecie.. i boje sie, co bedzie, jak juz sie urodzi.. z jednej strony nie moge sie doczekac, bo kocham ogromnie to moje male stworzonko.. a z drugiej..? moj Fiolek jest jeszcze taki maly i tak mnie potrzebuje.. taka z niego przylepka.. nieraz az chce mi sie plakac na sama mysl.. pamietam, jak maly sie urodzil, to chcialam non stop miec go przy sobie, calowac, przytulac.. a teraz nie bede mogla tego samego dac Maksiowi.. i nie dam tyle, ile bym chciala, zainteresowania i czulosci Filipkowi..
eeech, glupie mysli, ale mysle, ze potrzebne.. :-) kurcze, tyle sie zmieni!
ech, mam nadzieje, ze dam rade :-)
a wy, podwojne mamusie? tez macie tak, jak ja?.. :-)

a poza tym w ogole nie przygotowuje sie jeszcze ;-) ciuszkow nie przejrzalam (chociaz mam ich mase..!), nic nie kupilam z kosmetykow itp.. ale juz powoli sie ogarniam ;-) hehe :-) bo widac, ze to juz niedlugo moze sie zdarzyc ;-)

Do góry