Natalko i Szanowny Tatusiu WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO z okazji urodzin waszej cudnej Sonisi :-) Przede wszystkim duzo zdrowka dla malutkiej i dla Mamy, a dla was obojga duzo cierpliwosci.. ktora przy takim malenstwie na pewno bedzie bardzo potrzebna! Ale na pewno wszystko bedzie dobrze :-) Pozdrawiam!!!
Tolko23 - bardzo ci wspolczuje chorobki malutkiego Patryczka.. ale na pewno bedzie wszystko oki i zabieg, i operacja sie powioda :-) ogromne przytulaki.. i przede wszystkim duuuzo optymizmu :-) to najwazniejsze, szczegolnie teraz, kiedy nosisz w sobie skarbka jeszcze
iwonko, ty faktycznie cos masz pecha do strat rodzinnych ostatnio.. strasznie ich duzo, naprawde :-( wspolczuje..
agusiaa - fajnego masz synka
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
super akcja z tym kremem!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
z mojego tez taki spryciarz, hehe, az sie boje, czym mnie jutro zaskoczy ;-) ale na szczescie ostrozny z niego maluch, nieczesto nabija sobie guza, uffff. odpukac! :-)
a ja dopiero zaczynam sobie uswiadamiac, jak nieduzo czasu zostalo do pojawienia sie Maksia na swiecie.. i boje sie, co bedzie, jak juz sie urodzi.. z jednej strony nie moge sie doczekac, bo kocham ogromnie to moje male stworzonko.. a z drugiej..? moj Fiolek jest jeszcze taki maly i tak mnie potrzebuje.. taka z niego przylepka.. nieraz az chce mi sie plakac na sama mysl.. pamietam, jak maly sie urodzil, to chcialam non stop miec go przy sobie, calowac, przytulac.. a teraz nie bede mogla tego samego dac Maksiowi.. i nie dam tyle, ile bym chciala, zainteresowania i czulosci Filipkowi..
eeech, glupie mysli, ale mysle, ze potrzebne.. :-) kurcze, tyle sie zmieni!
ech, mam nadzieje, ze dam rade :-)
a wy, podwojne mamusie? tez macie tak, jak ja?.. :-)
a poza tym w ogole nie przygotowuje sie jeszcze ;-) ciuszkow nie przejrzalam (chociaz mam ich mase..!), nic nie kupilam z kosmetykow itp.. ale juz powoli sie ogarniam ;-) hehe :-) bo widac, ze to juz niedlugo moze sie zdarzyc ;-)