reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam mamusie:)

Wczoraj nie zaglądałam bo miałam niesamowitego doła. Z rana poszłam na pobranie krwi. Świeciło sliczne słoneczko, było tak wiosennie a ja jak głupia jak przyszłam do domu to zaczęłam ryczeć. Załamałam się, że to jeszcze conajmniej 2 miechy będę musiała leżeć plackiem w łóżku i niegdzie się nie ruszać. Ja tak kocham wiosnę. A teraz nie będę mogła się nią nacieszyć... dobrze, żę będę miała te męki wynagrodzone takim wspaniałym prezentem jak dzidzia inaczej bym chyba nie wytrzymała.

Dzisiaj już lepsze samopoczucie. Jak przeczytałam o Natalce to łezka mi się zakręciła.Może i Sonia to wcześniaczek ale dużo punkcików dostała więc będzie to zdrowa dziewuszka.

Trzymam mocno kciuki za Natalkę, jej męża i Sonię :)

Wiecie co dziewczyny... w moich badaniach wyszło że w moczu mam pasma śluzu. Czy wy miałyście taką sytuację ?? Mam też niewielki ilości bakterii. Jutro chyba zadzwonię do swojego gina i powiem mu o tym ale jakbyście coś wiedziały na ten temat to napiszcie mi.

reklama
Dziubek82, ja za każdym razem mam na wynikach badania moczu pasma śluzu, ale ani razu pani doktor nie stwierdziła, że to jest coś nie tak. Myślę więc, że chyba nie ma o co się martwić. :happy2:

panna_migotka - serdeczne dzięki. Ja do tej pory miałam idealne wyniki moczu i dlatego jak się pojawił ten sluz i bakterie to się przestraszyłam. Jeszcze raz wielkie dzięki :)

Aj z tymi szpitalami :baffled:
Ale dzis ładna pogoda dzis my juz po spacerku :-)
zapowiada sie dluuuuuga niedziela ......

Witam Was, pogoda faktycznie cuuudo:-) ale jak to przy niedzieli znów ogarnie mnie smutek bo mąż znów jedzie do tej stolicy:zawstydzona/y: a ja przez cały tydzień samotna:-(. Ale jeszcze troszkę do końca miesiąca i znów cała rodzinka będzie w komplecie:tak:.
Miłego dzionka Wam życzę:-)

hej dziewczyny
zauwazylam ze przez moja nie obecnosc duzo sie zmienilo trzymam kciuki za Natali i Sonie
i rowniez za Tolke i Patrzyczka...
ja coraz bardziej zmeczona ciezko mi chodzic oddychac i wogole jestem zmeczona tylko bym spala a u nas pogoda jeszcze do tego sprzyjajaca leniwieniu sie

ja wczoraj juz kupilam pampersy brakuje mi tylko recznika dla malego i gabki do wanienki ale to jak dam rade to podjade moze z mezem dzis...

Kamilko no to suuper że już wszystko masz:-) gąbka i ręcznik to faktycznie pojedziesz do jednego sklepu i masz. Wierzę Ci że możesz być zmęczona dla mnie spacerki to też są wyczerpujące aczkolwiek jak chodzę jak żółw to jest ok.:-D
Z zakupów to mi pozostało łóżeczko, wanienka oraz kosmetyki, ale już wiem gdzie co kupię, to tylko kwestia jednego dnia:tak:.
Dziewczyny jak jesteście zainteresowane komodami to od poniedziałku w LIDL-u będą sosnowe komody po 199 zł. Na zdjęciu ładne, ja się chyba na taką zdecyduję i bejcą pomaluje żeby mi do łóżeczka TEAK pasowały:-)

Pola niop teraz strasznie sie mecze wczoraj bylam tylko w realu 20 min po te pampersy i przyszlam do domu i pierwsze co to poszlam spac taka spiaca w momencie sie robie w dodatku ciezko mi oddchac...i mam jakas alergie bo tak strasznie oczy mnie swedza ze nie moge sobie poradzic caly czas chodze i poocieram...:-( juz mnie to meczy... chodze jak kaczka i juz w nic sie nie mieszcze...:baffled::baffled: 14 kwietnia mam sie stawic rodzic.... wiec to juz nie dlugo..:szok:

reklama
Kamilka, rzeczywiście niedługo...a co do oczu, to podobno się zdarza, bo częściej się śluzówka wysusza, powinnaś zakraplać sobie krople do oczu, najlepiej sztuczne łzy, ja tak robię i jest ok, ale zakraplam je tylko w przypadku, gdy bardzo często mrugam i czuję, że już zaczynają byc suche oczy ;-)

Do góry