reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
No ja witam nowa majoweczke.
Ja tez mam pamiatki z pioerwszej ciazy,dwa testy ciazowe,zdjecua usg nagrania na dvd,pepek,obraczki ze szpitala,karty gratulacyjne...itd

Co do tego proszku w tesko to wiecie moze czy w każdym tesco jest promocja. Bo jeśli tak to mojego M tez wezme na zakupy.Ostatnio w sumie kupiłam proszek ale taki mały w kartoniku.

Vanessa podalam link do tesco i tam wpiszujesz adres pod gazetka swojego sklepu i pokaze ci sie gazetka z danego sklepu tesco

A nie mowilam wam jak ostatnio moj malzonek powiedzial ze oczywiscie to nie jest ostatnia moja ciaza,bo jescze jedna lub dwie przede mną:szok::szok::sorry2:ciekawe jak ma zamiar utrzymac taka rodzine :confused: zobaczymy jak da sobie rade z dwojka :tak: bo rodzic to ja moge i jeszcze dwoje bo ja lubie dzieci i duze rodziny ;-):cool2:

reklama
Tez bym zjadla nalesniki... u nas dzis rybka i warzywa na parze. Tylko na Meza jeszcze musze poczekac.

Iwonka - moj Maz ostatnio tez powiedzial, ze zaraz po porodzie postaramy sie o kolejne...:szok: Tylko, ze Wy chociaz wiecie po jednym co Was czeka.:-D Tez lubie duze rodziny, ale czasem mi sie wydaje, ze bede wolala zostac przy 1 dziecku... Ja mam tylko siostre starsza, a moj Maz az 3 starsze od siebie siostry...

Do góry