reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam nową majóweczkę:)Zaglądaj do nas jak najczęściej. Ja jakbym miała chłopczyka to też nazwałabym go kubuś :) No albo Grzesio... ale u mnie będzie dziewczynka i to najprawdopodobnjiej Zuzia :)

Do mnie niedługo przyjdą goście. Chociaż ja dzisiaj nie bardzo mam ochotę na odwiedziny. Szczególnie teściowej, która wiecznie mnie namawia do jedzenia i mówi że trzeba jeść za dwoje:/ masakra...

reklama
Witam nowa majoweczke :)

Madzia to znowu dostajesz antybiotyk.Troche dziwna ta Twoja lekarka.

Witam nową Majóweczkę Aleksandrę :-)

Ola i Madzia ja też wiecznie coś tam leczę, masakra, co wyleczę chwilę jest spokój i znów, ale to denerwujące :wściekła/y:

Dziubek współczuję, mnie nikt nie namawia do jedzenia za dwoje, bo wiedzą, że powinno się jeść dla dwojga a nie za dwoje, a to ogromna różnica :tak:

I przestańcie już z tymi torbami do szpitala, ja mam spakowaną, bo mam nie pokolei w głowie ;-) hehehehe. Byłam przed chwilą na spacerku i kupiłam włoszczyznę, będę robiła sałatkę jarzynową, straszną mam ochotę, a przy okazji zrobię niespodziankę R, bo uwielbia, w dwa dni wielką salaterkę potrafi zjeść :confused:, gdzie on to mieści???:szok: a na obiadek będę miała dzis pyzy z mięskiem i surówkę z ogórków kiszonych z cebulką, mniam...pychota :rofl:

Dotkass ale mi smaka narobilas ta salatka jarzynowa.Ale niby to takie proste a jak ja ja robie to mi nigdy nie smakuje :(

Witam nową Majóweczkę Aleksandrę :-)

I przestańcie już z tymi torbami do szpitala, ja mam spakowaną, bo mam nie pokolei w głowie ;-) hehehehe.

Również witam nową Majóweczkę :tak:

Wcale nie masz poprzestawiane w głowie. Moja koleżanka od początku siódmego miesiąca była juz spakowana :tak::tak::tak:

Dotkass- no właśnie rodzina mojego męża jest przy kości. I wszystcy uważają że ja jestem za chuda, że powinnam więcej jeść. Jak jeden wujek męża powiedział że po ślubie to i ja będę wyglądać tak jak oni to mnie normalnie zaryło. Nie mam zamiaru się tak zapuścić.
Tak pozatym to ja zjadłabym sobie takich pyzów... mniam ...aż ślinka leci:)

Hej kobitki czytam i niewierze mam 5 kolezanek w ciazy i tez maja problemy z infekcjami :baffled: a ja zero ... Moj lekarz przy pierwszej wizycie kazal mi odstawic zele do igieny intymnej niemialam co odstawiac bo i tak ich nigdy prawie nie uzywalam. Mialam bakterie jakies w moczu ale przepisal masc kazal na noc raaz zaaplikowac i na tym sie historia skonczyla :tak: a jak czytam o was i jak mi kolezanki opowiadaja to szok .....

Widze ze temat pakowania na Topie ja kupilam sobie koszule na guziczki u gory do karmienia :-) i juz upatrzalam druga w komplecie z szlafrokiem ...
a rzeczy synulka popiore w zwyklym proszku w przyszlym tygodniu i poprasuje a w maju w dzidziusiowym :-)

Wiktoria ja od razu prałam w proszku dla maluszków, nie wiem czy nie lepiej

A co do infekcji, w moczu całe szczęśie nie miałam, raczej jakieś upławy itp, ale lekarz mówi, że czasem dobrze, żeby były- oczywiście nie wielkie, bo wtedy orgaznizm sie uodparania na zakarzenia, ale teraz robi się juz nie przyjemnie
:wściekła/y:

Dotkass ale mi smaka narobilas ta salatka jarzynowa.Ale niby to takie proste a jak ja ja robie to mi nigdy nie smakuje :(

Ja swoja uwielbiam i żadnej innej, mój mężuś też :-).
Ja zawsze pietruszkę, marchewkę i selera gotuję w kostce rozołowej (wołowej, albo z kury według uznania), a potem to drobniutko kroję, razem z jajkami porem i kwaśnym jabłkiem, a przyprawiam do smaku- trochę wegetty, pieprz, musztarda i masę majonezu...pycha...mówię Ci

reklama
Aleksandra - witaj wsrod Majoweczek.:-) Ja tez mam termin na koncowke maja i jak mial byc chlopak, to tez Kuba, ale bedzie dziewuszka - Maja.:-D Pisz jak najczesciej z nami.

Ola, Madzia - ja na szczescie problemu z infeksjami nie mam.. ale odkad slaby wynik badania moczu mi wyszedl (poprostu bledny!) to biore urosept i witamine C profilaktycznie...

Do góry