reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Madamagda - filmik niezły, z Mieszkiem też mam taki, jak przestawia mi organy wewnętrzne.
W ogóle kiedy byłam z nim w ciąży pisałam do niego takie listy, o tym wszystkim co czułam oczekując na niego. Mam do tego skserowaną karte ciąży no i całą masę przeróżnych pamiatek typu: opaska z rączki ze szpitala, zacisk od pępuszka, kartki gratulacyjne jakie otrzymaliśmy od rodziny i znajomych, pierwszy pukiel włosów itd. Można w księgarni kupić taki album z pierwszego roku dziecka, który osobiście uważam za niezbędny. Jestem taka trochę sentymentalna i juz teraz z łezką w oku zaglądam do tych pamiątek. Aż strach pomyśleć co to będzie na starość...

Agusia, ja podobnie robię, też trzymam wszystkie pamiatki. Mam taki album dla dziecka, tam wklejam różne pamiątki: opaska ze szpitala na rączkę, kartki gratulacyjne, kwiatek z wiązkanki z chrztu, pukiel włosków obowiązkowo. Do tego nagrywamy od początku kamerą postępy w rozwoju Oliwki, obowiązkowo zdjęcia...zrobiłam też takiego aniołka z masy solnej i odcisnęłam tam dłonie i nóżki Oliwki jak miała 1,5 roku i powiesiłam to na ścianie. Niestety jest już trochę uszkodzony, ale muszę się wziąć i to skleić, bo Oliwka zdążyła wziąć to w obroty.:tak::tak:

reklama
Witam.ja rano mialam gosci a teraz wrocila co dopiero z zakupow i w Tesco jest promocja na proszek JELP ktory normalnie e tesco kosztuje 30zl za 2,4 kg a dzis kosztuje 23zl + 1 litr plynu zmiekczajacego gratis.Czyli oferta super.Zaraz poczytam co tam klikalyscie.

No coś Ty tak drogo, u mnie w sklepie (Alma- sklep dosyć drogi:baffled:) zawsze kosztuje 25 z groszami za 2,4 kg, a w którym TESCO kupujesz?? gdzie??, bo skoro taka promocja to może podjadę, jeżeli płyn dodają

02-HM-04.gif

No wlasnie przegladam oferte Tesco na stalowej i chyba podjade... promocja jest od dzis i trwa do 12 marca. A ten Jelp w tej cenie jeszcze z plynem to chyba naprawde warto... wiec zamiast od Dzidziusia zaczne od Jelp'a.

Iwonka - dziekujemy za info.:-)

reklama
Do góry