reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Madamadga no i moja tez mnie tak kopie caly czas........ :)
Madzia mi tez po 50g wyszlo sporo ponad norme ale na szczescie po 75 g juz bylo wszystko ok :)

reklama
zobaczę jutro co mi wyjdzie ale mam pewne obawy bo wiem że już wcześniej miałam zagrożenie cukrzyca:confused: ale mam nadzieję że będzie dobrze

Aurelia - fudcja wrocławska Fundacja Kocie ?ycie , Miau.PL :: Indeks i ewentualni eniedługo w mojej przyszłej rodzince będą kociaki.

A nie lepiej dorosłego?
Kociaki znajdują (chociaż czasami są duże problemy) domki dość łatwo, bo takie malutkie, kochaniutkie. A dorosłe koty nie mają w sobie "tego" uroku malutkiej kuleczki.
Ja mam kocura wychowanego od maleńkości. Był taki słodziutki, malutki kłębuszek.
I rozpieściłąm go okropnie. Ma charakterek z pazurkami. Teraz muszę oduczyć go spania ze mną. Często też ma odpały i gania jak oszalały po mieszkaniu, nie zwracając na nic i nikogo uwagi. A jak coś mu nie pasi, to potrafi gryźć- wiem że to moja wina.
Mam też kotkę, którą znalazłam w tamtym roku- miała złamną łapkę. Ma ok 5-6 lat.
Jest spokojna, zrównoważona, miziasta (od jakiegoś czasu). Jest ogólnie wdzięczna za domek.
Pomyśl o dorosłym, na pewno jakiś się odwdzięczy =^..^=

Ja już jednego kociaczka od maleńkości wychowałam. Tylko teraz się wyprowadzam i chcielibyśmy też mieć w domu kotka. Mam nadzieję, że prędzej, czy później jakiś się znajdzie:-).

Iwonka - dobrze, ze po wizycie wszystko w porzadku.:-)

Ja odebralam dzis wyniki badania moczu i tym razem juz wszystko ok, cos w poprzednim badaniu wyszly tylko jakies nieprawidlowosci... a jutro mam wizyte u lekarza i zobaczymy jak reszta... niestety na USG poczekam jeszcze trzy tygodnie az...

Dobrej nocy Majoweczki, do jutra.

Iwonka w jakiejs gazecie dla rodzicow polecaja ksiazke Trening czystosci malego dziecka.Moze przyda sie podczas uczenia Vanesski korzystania z nocnika??
TRENING CZYSTO

Dzien dobry :-) moje dziecko cala noc splo dzis u siebie w swoim pokoiku,przyszla o 7 dopiero:tak:Anie jest od kilku dni ciezko oddychac:baffled:Wypilam juz kakao a zaraz zrobie sobie sniadanko:-)Milego dnia .

Ewunia gratuluję synka!!!

Iwonka suoer, że z córcią wszytsko dobrze :-)

magdamagda super pomysł, moja tez tak kopie, zazwyczaj wieczorem jak już w łóżeczku leżę, albo jak tatuś wraca z pracy i słyszy jego głos :-D, ale nie pomyślałam, żeby to nagrać, chyba wykorzystam Twój pomysł ;-), bo zdjęć brzucha mam sporo, ale filmików żadnych

Aurelia, ja też jakieś dwa lata temu szukałam maleństwa, i w necie znalazłam ogłoszenie, szukałam koniecznie rudego, bo tak mi się przyśniło i udało mi się znaleźć, co prawda pani trochę oszukała z wiekiem kociaka, ale jak zobaczyłam warunki w jakich żyje to miałam ochotę jak najszybciej go zabrać. NO i jest z nami- łobuziak ;-). Miał trzy tygodnie, musiałam wziąść wolne i miałam krótkie przygotowanie do Mamczenia :-D, wstawałam do 3 godziny w nocy, robiłam specjalne mleko dla małych kociąt i karmiłam go butelką, musiałam wilgotnym wacikiem wycierać mu pupkę i siusiaka, żeby się załatwił, bo kocice liżą małe, żeby się wypróżniły, no a ja jakoś musiałam sobie radzić, i szybko go nauczyłam wszystkiego. Jest jak dziecko, więc śmiało mogę powiedzieć, że nasz kotek będzie miał siostrzyczkę :-D

reklama
dzień dobry :-D:-D:-D ja tez wcinam właśnie śniadanko, ale jeste juz w pracy i nie mam kakao, chociaż bardzo bym chciała....:tak::tak::tak: a wiecie, że dzisiaj jest DZIEń TEśCIOWEJ...może będą dla nas lepsze, chociaż dzisiaj...;-)

Do góry