reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Dotkass to tak jak i moje,a pamietam ze z Vanesska jak urodzilam to wtedy jeszcze mi urosly.
Zaraz ma przyjechac moj tata wiec chyba pojade sobie z nim na stadion kupic koszulki do szpitala......

Ja swoje kupiłam na bazarku na banacha, jeżeli masz blisko na ochotę, to polecam, baaaaardzo duży wybór za 30 zł i śliczne :-)

reklama
Iwonka- ciekawe czy potwierdzi się córcia.

Dziewczyny a będziecie robiły sobie USG trójwymiarowe ?? Ja tak właśnie się zastanawiam, bo moja mała jest pępowiną owinięta. Wydaje mi się że na takim USG będzie dokładniej widać czy się odwinęła.

To zależy jaki sprzęt, bo nie wszytkie są dobre. Ja nie robię, chociaż miałam robić, ale mój lekarz powiedział mi parę rzeczy na temat tych aparatów, bardzo mało jest dobrych, a pięniądze ciągną ogromne, gdzie na zachodzie wszytko za bezcen

Ja swoje kupiłam na bazarku na banacha, jeżeli masz blisko na ochotę, to polecam, baaaaardzo duży wybór za 30 zł i śliczne :-)
Na stadionie tez maja ladne po 25 ,bawelniane kolorowe ,juz sprawdzone :tak:i popatrze czy maja takie kolorowe staniki do karmienia,

Dziubek ja ide wlasnie na 3d 4d :tak::-):-):-):-):-) chodze do tego lekarza tu masz fotki USG 3D ► Pe�ne badanie USG 4D Ci��y ► 4D Tr�jwymiarowe USG 3D ► Badania Prenatalne wad Genetycznych ► Gabinet ginekologiczny

Karola - współczuję, trzymaj się kochana...

Dziubek - z tymi porządkami w 38 tygodniu to się nie nastawiaj za bardzo. Uwierz mi, że z takim ogromniastym brzuchem to raczej nieciekawie się poruszać. Przynajmniej moje gabaryty w 9 miesiącu sprawiały, że jedyne na co miałam ochotę to w końcu urodzić :-D;-)

Dziubek a corcia to chyba potwierdzona lepiej juz byc nie moze! Ja go co wizyte ostatnio pililam na tak dokladne zdjecie jak to zeby byc pewna ze to dziewczynka i chyba nie ma watpliwosci
196184.jpg

Iwonka - fajna sprawa te zdjęcie Twojej córci. Możesz być pewna. U mnie niestety pewnie do końca pozostanie cień wątpliwosci...

reklama
Iwonko - u mnie na zwykłym USG mój męzuś niby widział psipsię małej, ale ja tak nie do końca jestem pewna. Dobrze że przynajmniej u Ciebie to widać bardzo dokładnie że to dziewucha:) Te zdjęcia 3 D są niesamowicie wyraźne. Dzidziusia tak dobrze widać. Chyba się i ja skuszę. Tylko nie wiem jeszcze kiedy. Na pewno dopiero po świętach.

Agusiaaa - co do sprzątania to teraz mnie taka energia rozpiera ze szok. No właśnie tylko nie wiem co to będzie w 38 tyg. Ale zobaczymy:)

Do góry