reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Aurelia
W Kauflandzie na Legnickiej?
No tam w ulotce pisało o wzmożonej akcji serca i palpitacjach, zobaczymy jak bedzie u mnie.

reklama
No to super jak te proszki są w Kauflandzie bo u mnie POLO Marketu nie ma:no:
Co do zasiłku to faktycznie Aurelko trochę czekałaś, przynajmniej wiem mniej więcej ile to trwa:tak:

widze ,że jedna z was bierze fenoterol ja brałam 5 lat temu ale nie mialam takich skutków ubocznych a teraz jak chciałam cos od gina na skurcze to powiedzial ze fenoterol wycofali bo właśnie przez te kolatanie serca i trzesace rece i przepisał mi cordafen który sam a po kilku dniach odstawiłam z powodu okropnego bólu głowy (który był skutkiem ubocznym przyjmowania preparatu i miał minac z czasem)ale jakoś to nie nastapiło :no:a do tego zauwazyłam ,że dzidzia sie wcale nie ruszała przez ten czas :no:i była jakby"ospała":tak:dlatego sama je odstawiłam ze srachu o dziecko dotego kazał mi brać końską dawke po 4 razy a ja jak dwie brałam to myślalam ,że umre a co dopiero 4!!!!:no::szok::szok::szok:Pomyślalam i poszłam do niego o coś zamiennego i w koncu dostałam no-spe i magnez i jest ok .brzuch sie czasem napina ale juz nie tak;-).

Widzę, że proszki na tapecie - używałam Loveli wcześniej, a jak będzie teraz, zobaczymy, może skorzystam z waszych opinii i tym razem w ruch pójdzie co innego.

mm - ja z Mieszkiem na 2 tyg. przed rozwiązaniem bawiłam się na superanckim weselu. Bawiliśmy się prawie do rana. Torbę do szpitala miałam spakowaną w bagażniku. Tobie też życzę, abyście dobrze się bawili na weselu. Potem może się taka okazja do beztroskiej zabawy szybko nie powtórzyć

Dziewczyny ja teraz z innej beczki, czy Wam też puchną nogi tak od polowy łydek w dół? bo ja jak mam skarpetkę i ją ściągnę to takie "korytko" się robi ślad od ucisku:szok::-D Macie na to jakiś sposób?

no to jestem uspokojona po lekarzu, dr stwierdziła ze ilośc rtęci z termometru nie może nic powaznego wyrządzić, chyba ze inhalacje bym sobie z niej zrobiła. i że dobrze zrobiłam że posprzatałam odkurzaczem bo bez przesady, drugą stroną nie wyleciała przez dwa filtry.
no to to mam z głowy,ale rtęciowego już nie kupię!!!!!!
dziewczynka potwierdzona :-):-):-):-)
wszystko dobrzem szyjka 1,5 cm zamknięta, mała główką do dołu i wazy już 2 kg :-D a ja nic nie przytyłam od 2 miesięcy :-( no ale mała rośnie.
no więc czekamy na Jagódkę!!!!!!!!!

maja28
:-):-):-) ale Jagódka duuuża dziewczynka GRATULUJĘ. Ja też byłam dzisiaj u doktora i mam szyjkę 40 mm pozamykaną, także przez miesiąc nic nie popuściła ;-);-)

madamagda, tak na legnickiej w Kauflandzie widziałam Dzidziusia, tylko nie pamietam ceny, bo byłam skupiona wtedy na Lovelli. Jak kupisz to daj znać, gdzie i za ile, bo ja nie wiem gdzie ten Polo Market:-(.
Kathy, gdyby fenoteol był wycofany, to chyba nie byłoby go w aptece! Sama kupowałam kilka dni temu. Może Twojemu lekarzowi się cos pomyliło, no nie wiem...Ja brałam magnez i nospę oraz scopolan, ale nie pomogło. Dlatego teraz biorę fenoterol i jest lepiej.Efekty czułam już po dwóch dniach.

Polka z tego co słyszałam, to źle że nogi czy ręce puchną, mi lekarka sprawdza to co 2 tyg na badaniu.:tak:
A to mój kotek, też sobie znalazła miejsce do spania, damesa.

reklama
Mi nogi troszkę puchną ale gorzej jest z dłońmi czasami aż trudno coś chwycić:-) ale żadnej metody żeby się tego pozbyć jeszcze niestety nie mam ale może moja gin mi coś za tydzień poradzi:-)

Do góry