reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

WIDZĘ ,ŻE WSZYSTKIE MAJÓWKI POUCIEKAŁY BEZ "DOBRANOC"TO I JA ZMYKAM ALE ZA TO DLA WSYSTKICH MAM DOBRANOC:rofl::yes::rofl:.I ZNIKAM JUTRO DAM ZNAĆ ;-)pppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

reklama
Tak to ja prałam w Dzidziusiu i byłam zadowolona :tak: Pierze moim zdaniem tak samo jak inne proszki dla dzieci, tzn. dopóki dziecię ulewa tylko mleczko jest ok a potem jak już je różności a szczególnie marchewkę, to żaden dziecięcy proszek tego nie ruszy jeżeli się natychmiast nie zapierze na mokro. Mozna w takiej sytuacji wyprać w proszku "dorosłym" a potem drugi raz w dziecięcym ale i tak często nie schodzi.

Polka, na opuchnięte nogi proponuję leżenie z uniesionymi nogami.

Buziaki dobrej nocy ja jeszcze pracuję, ale od jutra mam zamiar mieć większość spraw w odwłoku. Już nie mam siły.

a ja znowu pierwsza z rana...no cóż praca robi swoje, o 8 być tu muszę, a że nie mam teraz za bardzo co robić, to spędzam czas z Wami :-) i wcale nie chciałabym tego zmieniać :tak::tak::tak:

To i ja się melduję jako druga :tak: Dzień dobry!

Kathy, jak się czuje Twój synek? Jak ma na imię?

Wczoraj popracowałam bardzo długo, dziś kończę to koszmarnie kobylaste zlecenie i zaczynam zwalniać tempo. Jutro pojadę sobie do ZUSu m.in. zorientować się jak wygląda moja sytuacja pod względem wypłat zasiłku gdybym poszła na zwolnienie, czy nic dodatkowo nie muszę składać itd.

Miłego dnia!

Witam Majóweczki ;-)
dopiero wstałam, ale zaraz zabieram się za sprzątanko, bo mam dzisiaj misję.. postanowiłam zrobić pierogi :-) To są plusy bycia na zwolnieniu, bo jak pracowałam, to nie było nawet o tym mowy.
A po moich wczorajszych humorkach i małej domowej awanturce muszę się troszkę zrehabilitować :-)

hej dziewczyny
i ja sie zjawiam ale tylko na chwileczke bo ide do lekarza!!!!!:tak::tak::tak: ale sie ciesze zobacze mojego Babelka... i sprawdzimy co tam jest czy wszystko gra... jak wroce to sie odezwe...:happy2::happy2:

Pola, no to ambitny projekt dzis przed Tobą - a z czym będą pierogi?

Kamilka, udanej wizyty, czekamy na relację!

hehehe ale bedzie jak lekarza nie bedzie w sumie wiem kiedy przyjmuje ale jak sobie zrobil wakacje to bedzie dopiero hahaha:tak::tak::tak: a ja nie dzwonilam bo zawsze jak ide to on jest... to ja lece papapapapa

reklama
Kamilka, no to najwyżej będziesz miała spacerek/przejażdżkę ;-)

Pola, uwielbiam ruskie pierogi...... Maksio też je kocha! Na obiad potrafi wsunąć 5 ruskich pierogów! Powodzenia!

Do góry