Czesc Kobitki!
I znow pochmurno... a przede mna kilka bardzo spokojnych dni, bo zostalam w domu Rodzicow pod wawka, tylko z psem... wiec spacerki, cisza i spokoj przez caly tydzien.. Maz tylko po pracy bedzie przyjezdzal. Az boje sie, ze sie tu zanudze.
Wigma - szybkiego powrotu do zdrówka życzę.
Iwonko - mam pytanie, odnosnie Twojej wzmianki o laktatorach... Bo mowisz, ze jak bys chciala wyjsc gdzies, to najwyzej w butelce dla malej pokarm zostawisz... Od kiedy tak mozna - w sensie wieku i czy nie jest tak, ze pozniej dzidzia nie bedzie chciala jesc z piersi, tylko z butli? Kolejne co mi sie nasuwa - czyli jednak lepiej wydac na drozszy laktator - np tommee? I kolejne co mi wpadlo - czy uzywac smoka do uspokajania dziecka? Bo wyczytalam, ze lepiej wogole nie dawac, poniewaz zle wplywa na zgryz... Przepraszam za serie pytan, ale pytam Ciebie, jako doswiadczonej mamy, bo ja to w wielu tematach jeszcze zielona jestem.![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Milej niedzieli!
I znow pochmurno... a przede mna kilka bardzo spokojnych dni, bo zostalam w domu Rodzicow pod wawka, tylko z psem... wiec spacerki, cisza i spokoj przez caly tydzien.. Maz tylko po pracy bedzie przyjezdzal. Az boje sie, ze sie tu zanudze.
Wigma - szybkiego powrotu do zdrówka życzę.
Iwonko - mam pytanie, odnosnie Twojej wzmianki o laktatorach... Bo mowisz, ze jak bys chciala wyjsc gdzies, to najwyzej w butelce dla malej pokarm zostawisz... Od kiedy tak mozna - w sensie wieku i czy nie jest tak, ze pozniej dzidzia nie bedzie chciala jesc z piersi, tylko z butli? Kolejne co mi sie nasuwa - czyli jednak lepiej wydac na drozszy laktator - np tommee? I kolejne co mi wpadlo - czy uzywac smoka do uspokajania dziecka? Bo wyczytalam, ze lepiej wogole nie dawac, poniewaz zle wplywa na zgryz... Przepraszam za serie pytan, ale pytam Ciebie, jako doswiadczonej mamy, bo ja to w wielu tematach jeszcze zielona jestem.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Milej niedzieli!