reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dziewczyny jaką maść można użyc przy bólach pleców. Ja dwa razy uzyłam Fastum, ale przeczytalam,że można go uzywać tylko w ostateczności, ale nie ma większych zastrzeżeń. Skoro macie kontakt z waszymi ginekologami to może zapytacie proszę, a może same macie doświadczenia...
Pozdrawiam

reklama
Puchatko dołanczam się do tych wszystkich życzeń...

przede wszystkim życzę Ci zdrówka dla Ciebie i dla Maleństwa :-)

Obiecałam sobie jeszcze posprzątać łazienkę, bo i tak nie mogę spać :-(, a tu mnie dopadło dzisiaj na tych zakupach jakieś przeziębienie i ze sprzątania będą nici...
Zaraz ugotuję sobie mleczko z miodzikiem i kładę się do łóżka.

Dobranoc Majóweczki

Dziękuję wszystkim za życzenia i wiem że się spełnią bo wszystkie ze szczerego serduszka :tak::tak:
Aurelia i fenoterol da sie przeżyć na początku skutki uboczne mogą mocno dawać w kość ale później człowiek i je akceptuje a organizm się przyzwyczaja i myśl kobieto pozytywnie ja na fenterolu jadę od szesciu tygodni i póki co zdecydowanie pomaga i wszystko ładnie się trzyma będzie dobrze :tak::tak:

Puchatko, wszystkiego naj naj naj!

Byłam dzisiaj na wizycie u lekarza, dziewczynkaa w dalszym ciagu potwierdzona. Cesze sie jak dziecko, dalsza relacja na dpowiednim watku...

Goscie siedza u nas juz 6 dni!!! i zostana chyba do srody, nie mam juz siły ani cierpliwosci do tych ciagnacych sie odwiedzin :(

co do tetry, to mialam z Kubasem najpierw 20, ale nie nadażalismy z praniem i maż dokupił jeszcze 10, ale Kubas strasznie ulewal i wszedzie musialam klasc pieluchy, bo wszystko brudzil. A jakosc nie miala dla mnie az takiego znaczenia, nie kupowałam tylko w zadnych supermarketach, ale w normalnym osiedlowym sklepie dzieciecym. Teraz tez kupie 20, a potem sie przydadza na scierki np albo do mycia okien

Witam wszystkie przyszłe mamusie:)
Jestem tutaj nowa, ale mam nadzieje że tutaj znajdę jakieś wsparcie w trudnych momentach które czasem się jednak zdarzają.Jestem w 27 tygodniu ciąży, której nie planowałam i o której dowiedziałam sie dosyć późno bo dopiero na początku grudnia.Na samym początku był to dla mnie szok z tego względu, że dopiero zaczęłam studia i już musiałam je przerwać bo niestety nie mogę chodzić na zajęcia.Do tego co chwile dochodzą jakieś problemy, co chwile sie okazuje że mam jakiś stan zapalny i co chwile dostaje jakieś leki ale przecież dla tego maleństwa zrobi się wszystko. Teraz jestem już naprawdę szczęśliwa mimo wszystkich trudności cieszę się że będę miała córeczkę:)...Zosię...właściwie to dokładnie nie wiem kiedy przyjdzie na świat czy na koniec maja czy na początku czerwca z tym nigdy nic nie wiadomo:p

Pozdrawiam

Madziu witaj!
Jestem twoją imienniczką, cieszymy się że przybywają nowe majóweczki, jest coraz weselej!!!!:-):-):-):-)

reklama
Do góry