reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Polka ja tez ci podalam link na wszystkie aukcje z pieluchami zebys sobie zobaczyla i porownala ceny ...

A ja dzis bylam w sklepie Piotr i Pawel i kupilam sobie kawalek pasztetu ktory kosztuje 37zl za kilogram:szok::szok::szok:chyba mniue porabalo:sorry2: no ale tak wygladal znakomicie i jeszcze podobno bez konserwantow ze sie skusilam na kawalek:-p:-p:-p:-p

Dziewczyny, a ja mam do Was pytanie z innej bajki.

Czy cwiczycie w domu?? Macie jakis zestaw cwiczen dla ciezarnej, ktory moglybyscie polecic?? Bo ja chodzilam na basen, ale teraz odpuscilam na jakis czas, ze wzgledu na problemy z infekcja. I zastanawiam sie, jakie cwiczenia moglabym w domu wykonywac.

Dziekuje z gory za odpowiedz.:-)

Lania ja niestety nie cwicze w domu bo len jestem.Ale chyba w kazdym numerze M jak mama sa pokazane cwiczenia dla ciezarowek Na pewno w tym marcowym sa.Na allegro kiedys znalazlam plyte dvd z cwiczeniami dla kobiet w ciazy, ale nie kupilam bo chodzilam na basen.Tylko teraz jak mam zagrozenie przedwczesnym porodem to basen niestety odpada :-:)-(

Puchatko wszystkiego najlepszego zycze.Przede wszystkim zeby dolegliwosci ciazowe minely, latwego i szybkiego porodu i slicznego zdrowego dzidziusia.I zeby tesciowa Cie tak nie denerwowala.

Iwonka a ja dzis tez zaszalalam i kupilam sobie krem z kasztanow z wanilia.Kasztany jadlam kiedys i mi bardzo smakowaly ale ten krem mega slodki jest :(

Anusia kupilas te pieluszki z tego linka??Bo wydaje mi sie,ze bardzo tanie sa i ciekawa jestem jak z jakoscia??????

Iwonko, bardzo Ci dziękuje za link do allegro, chodziło mi o tamtą stronę bo dziewczyny kupowały z niego pieluszki a mi chodzi o jakość, jak wczoraj byłam w Tesco zobaczyć z ciekawości pieluszki to masakra:szok: to były jakieś duże gaziki:-D no z tetrą nie miały nic wspólnego a ja chcę prawdziwą tetrą taką 100% może macie jakieś propozycje:confused:

reklama
ja kupie kwadratowe duże pieluchy 80x80 i widziałam na allegro podwójnie tkane ale za 2,50 szt. ale moze na 10 się skuszę :tak:, lubię taką gruuuuuuuuuubą tetrę!!!!!!!!

Do góry