reklama
Aurelia - nie wiem czy to samo, bo troche tego było, ale mna te filmy troche wstrzasnely. Niby normalna sprawa, ale... Wiecej chyba nie bede szukac takich rzeczy. Chociaz ma to moze swoje plusy, sama nie wiem... Nawet nie wiem co mi dalo obejrzenie tych filmow... moze tyle, ze zdecyduje sie na znieczulenie.;-)
Dotkass - to ja tez prosze o liste, bo tez niby jakas mam, ale zawsze lepiej porownac...:-)
Dotkass - to ja tez prosze o liste, bo tez niby jakas mam, ale zawsze lepiej porownac...:-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dotkass - bardzo proszę o tę listę. Coś już sowjego wypisałam ale może o czymś niezbędnym zapomniałam. Maila wyślę na priva
Juz wysłałam Mam nadzieję, że się przyda
Dotkass
Dotkass możesz mi też przesłać taką liste ;-) wyśle ci adres na priva :-) mam zrobiona swoja ale lepiej sie upewnić
Też już poszedł meilik
Dotkass
Czasami, jak się doliczy koszty wysyłki, to wychodzi na to samo.
Ja się zalogowałam na allegro, ale nie mam konta internetowego i przelewów nie mogę robić. Co mi pozostaje, podpowiecie?
Załóż sobie konto, w przeciągu trzech dni przyjdzie Ci hasło i jedziesz z zamawianiem ;-), a co do przelewów, nie musisz robić ich przez allegro, możes normalnie z konta, lub za pobraniem.
reklama
Dotkass
Aurelia - nie wiem czy to samo, bo troche tego było, ale mna te filmy troche wstrzasnely. Niby normalna sprawa, ale... Wiecej chyba nie bede szukac takich rzeczy. Chociaz ma to moze swoje plusy, sama nie wiem... Nawet nie wiem co mi dalo obejrzenie tych filmow... moze tyle, ze zdecyduje sie na znieczulenie.;-)
A na jaki adres mam wysłać??