reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

He he, to ja dzisiaj mam swoją studniówkę. Już trzecią ;-);-);-).
Ale jakoś się nie nastawiam, że to 100 dni zostało, raczej myślę, że mniej mi pozostało. Jakby co to w połowie maja biorę się za mycie okien, ostre sprzątanie, bieganie po schodach i może jeszcze jakiś przyspieszacz zastosuję ;-);-);-)

Pozdrawiam.

reklama
No ja właśnie w 38 tygodniu to już ostro wezmę sie do roboty. Nie mogę za bardzo teraz kupować ciuszków więc jak już w stanę z wyrka to ze sklepów nie będę wychodzić :)
No i mężusiowi powiedziałam że się do niego dobiorę, bo ponoć seksik jest dobrym przyspieszaczem porodow :) No ale czy będę w stanie to się okaże. Wtedy to już będę niezła ciężarówa :)

Puchatka

Ja rowenież dołączam się do życzeń, Wszystkiego Najlepszego i oczywiście spełnienia marzeń i szybkiego porodu

Witam dziewczynki

Ja dopiero wstałam i macie racje, to wciąga, pierwsze co zrobiłam to siadłam do kopma :nerd:, a musze zaraz zjeść śniadanko i ogarnąć mieszkanko :-). Dziś nie mogłam spać, o 2:00 obudziliśmy się z mężem i oglądaliśmy film...hmmm, ale odbiłam sobie rano, a on niestety musiał rano wstać do pracy :-(.

Co do zdjęć z porodu...obejrzałam i nie są takie straszne, ale tak jak i Was przeraziła i zdziwiła mnie wychodząca w pierwszej kolejności stópka malucha

A wiecie, że w końcówce poprzedniej ciąży mój mąż już nie chciał seksu? Szczególnie odkąd mu powiedziałam w 38 tygodniu, że gin juz czuł główkę małego w badaniu. Więc ten przyspieszacz nam odpadł bo męzowi było głupio.

Tak samo teraz jak mu powiedziałam że szyjka trochę zbyt miękka, to się boi i nie chce. Żeby sobie tylko gdzieś kurka wodna nie rekompensował ;-):baffled:

Hehehe, Oluśna pewno nie rekompensuje sobie:) A u mnie męzuś nawet na początku ciąży nie za bardzo chciał. Musiałam go prawie że zmuszać. Obawiam się właśnie że i pod koniec ciąży nie będzie mu się uśmiechało.Ale jak lekarz nie zabroni to przecież dla dobra dziecka i .... żony się poświęci :)

A wiecie, że w końcówce poprzedniej ciąży mój mąż już nie chciał seksu? Szczególnie odkąd mu powiedziałam w 38 tygodniu, że gin juz czuł główkę małego w badaniu. Więc ten przyspieszacz nam odpadł bo męzowi było głupio.

Tak samo teraz jak mu powiedziałam że szyjka trochę zbyt miękka, to się boi i nie chce. Żeby sobie tylko gdzieś kurka wodna nie rekompensował ;-):baffled:

Ola mój też miał jakieś takie obawy niedawno, ale przekonałam go swoimi sposobami i ulubionymi pozycjami mężulka, no i jakoś idzie ;-)
Nie wyobrażam sobie przechodzenia ciąży bez seksu, tym bardziej, że dziecku tez jest fajnie, bo podczas orgazmu macica się delikatnie porusza i buja dzieciątko :-)

reklama
Puchatko, ja również dołączam się do życzeń urodzinowych...życzę Ci zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka...wszystko inne się na pewno superowo ułoży :-):-):-)
aelephants_2.gif
a to słonik na szczęście

jo-anna-on, a Tobie gratulujemy 100- óweczki :-D:-D:-D

Do góry