reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam z pracy i teraz mój mąż jest chory. Ocipieje z nim. Oczywiście typowy chłop umierający, a ledwie katar ma lekki i lekko go gardło pobolewało. Ale jak proszę nie idź do pracy jutro - to nie, bo on musi. To niech idzie, powodzenia. Niech mi tylko jutro zakwęczy:wściekła/y::wściekła/y:
Co do porodu to ze mną będzie i moja mama i mój mąż. Michał na razie chce...W Anglii w niektrzch szpitalach mogą być dwie osoby przy rodzącej a moja mama akurat będzie u nas więc ok. Ona jest bardzo podekscytowana tym, bo jak mówi, będzie po drugiej stronie teraz...
Całuski dla Was wszystkich, :-)

dziewczyny a macie cos na przeziebienie? dopadlo mnie,mam strasznie zawalony nos i ogolne samopoczucie do kitu

dziewczyny a macie cos na przeziebienie? dopadlo mnie,mam strasznie zawalony nos i ogolne samopoczucie do kitu

czosnek kilogramami( naturalny antybiotyk) , cytryna z duża iloscia miodu do herbaty .Ale nie takiej wrzącej tylko juz takiej ciepłej to witaminy nie pujdą w eter .
NA kaszel syrop z cebuli .

to chyba tyle ..niestety :baffled:

widze że masz malucha wiec sobie nie poleżysz , opatul sobie stopy a jak masz taką masc co smaruje sie maluszkom platke piersiowa i stopy to tez sie nasmaruj ! ..klatka i stopy .Ta masc jest z eukaliptusem czy innym zielskiem ..ale pomaga ! Kosztuje ok 9 zł tubka

dzień dobry kochane majóweczki ;) strasznie dużo naprodukowałyście wczoraj...zdjątka z porodu obejrzałam dopiero dzisiaj i strasznie zdziwiły mnie te najpierw wychodzące nóżki...:baffled::baffled: były takie straszne sine:-(

Puchatko, nie przejmuj się tym, że nie będziecie rodzić we dwoje...my tez :no::no::no::tak::tak::tak: moja koleżanka też rodziła sama i inna też będzie sama...więc naprawdę nie jesteś osamotniona w swoich poglądach :tak::tak::tak:
to nasz świadomy wybór...mój mąż będzie tuż obok, na pewno będzie miał na wszystko na oku i w razie czego postąpi na pewno mądrze i odpowiedzialnie...nie pozwoli nam zrobić krzywdy

Kacha, życzę szybkiego powrotu do zdrówka...idzie wiosna, więc szkoda czasu na chorowanie...zastosuj się do rad LADY i na pewno wszystko będzie dobrze

reklama
Puchatko!! :-)
Wszystkiego naj naj naj w DNIU TWOICH URODZIN! Spełnienia najskrytszych marzeń, duzo zdrówka, szcześcia, powodzenia w małżeństwie i szczesliwego rozwiązania...
gele_20bloemen.gif

Do góry