reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam z pracy i teraz mój mąż jest chory. Ocipieje z nim. Oczywiście typowy chłop umierający, a ledwie katar ma lekki i lekko go gardło pobolewało. Ale jak proszę nie idź do pracy jutro - to nie, bo on musi. To niech idzie, powodzenia. Niech mi tylko jutro zakwęczy:wściekła/y::wściekła/y:
Co do porodu to ze mną będzie i moja mama i mój mąż. Michał na razie chce...W Anglii w niektrzch szpitalach mogą być dwie osoby przy rodzącej a moja mama akurat będzie u nas więc ok. Ona jest bardzo podekscytowana tym, bo jak mówi, będzie po drugiej stronie teraz...
Całuski dla Was wszystkich, :-)

dziewczyny a macie cos na przeziebienie? dopadlo mnie,mam strasznie zawalony nos i ogolne samopoczucie do kitu

dziewczyny a macie cos na przeziebienie? dopadlo mnie,mam strasznie zawalony nos i ogolne samopoczucie do kitu

czosnek kilogramami( naturalny antybiotyk) , cytryna z duża iloscia miodu do herbaty .Ale nie takiej wrzącej tylko juz takiej ciepłej to witaminy nie pujdą w eter .
NA kaszel syrop z cebuli .

to chyba tyle ..niestety :baffled:

widze że masz malucha wiec sobie nie poleżysz , opatul sobie stopy a jak masz taką masc co smaruje sie maluszkom platke piersiowa i stopy to tez sie nasmaruj ! ..klatka i stopy .Ta masc jest z eukaliptusem czy innym zielskiem ..ale pomaga ! Kosztuje ok 9 zł tubka

dzień dobry kochane majóweczki ;) strasznie dużo naprodukowałyście wczoraj...zdjątka z porodu obejrzałam dopiero dzisiaj i strasznie zdziwiły mnie te najpierw wychodzące nóżki...:baffled::baffled: były takie straszne sine:-(

Puchatko, nie przejmuj się tym, że nie będziecie rodzić we dwoje...my tez :no::no::no::tak::tak::tak: moja koleżanka też rodziła sama i inna też będzie sama...więc naprawdę nie jesteś osamotniona w swoich poglądach :tak::tak::tak:
to nasz świadomy wybór...mój mąż będzie tuż obok, na pewno będzie miał na wszystko na oku i w razie czego postąpi na pewno mądrze i odpowiedzialnie...nie pozwoli nam zrobić krzywdy

Kacha, życzę szybkiego powrotu do zdrówka...idzie wiosna, więc szkoda czasu na chorowanie...zastosuj się do rad LADY i na pewno wszystko będzie dobrze

reklama
Puchatko!! :-)
Wszystkiego naj naj naj w DNIU TWOICH URODZIN! Spełnienia najskrytszych marzeń, duzo zdrówka, szcześcia, powodzenia w małżeństwie i szczesliwego rozwiązania...
gele_20bloemen.gif

Do góry