reklama
cfcgirl
Mamusia Marysi
cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam z pracy i teraz mój mąż jest chory. Ocipieje z nim. Oczywiście typowy chłop umierający, a ledwie katar ma lekki i lekko go gardło pobolewało. Ale jak proszę nie idź do pracy jutro - to nie, bo on musi. To niech idzie, powodzenia. Niech mi tylko jutro zakwęczy
Co do porodu to ze mną będzie i moja mama i mój mąż. Michał na razie chce...W Anglii w niektrzch szpitalach mogą być dwie osoby przy rodzącej a moja mama akurat będzie u nas więc ok. Ona jest bardzo podekscytowana tym, bo jak mówi, będzie po drugiej stronie teraz...
Całuski dla Was wszystkich, :-)
Co do porodu to ze mną będzie i moja mama i mój mąż. Michał na razie chce...W Anglii w niektrzch szpitalach mogą być dwie osoby przy rodzącej a moja mama akurat będzie u nas więc ok. Ona jest bardzo podekscytowana tym, bo jak mówi, będzie po drugiej stronie teraz...
Całuski dla Was wszystkich, :-)
L4dY-bIrd
doula
dziewczyny a macie cos na przeziebienie? dopadlo mnie,mam strasznie zawalony nos i ogolne samopoczucie do kitu
czosnek kilogramami( naturalny antybiotyk) , cytryna z duża iloscia miodu do herbaty .Ale nie takiej wrzącej tylko juz takiej ciepłej to witaminy nie pujdą w eter .
NA kaszel syrop z cebuli .
to chyba tyle ..niestety
widze że masz malucha wiec sobie nie poleżysz , opatul sobie stopy a jak masz taką masc co smaruje sie maluszkom platke piersiowa i stopy to tez sie nasmaruj ! ..klatka i stopy .Ta masc jest z eukaliptusem czy innym zielskiem ..ale pomaga ! Kosztuje ok 9 zł tubka
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
dzień dobry kochane majóweczki strasznie dużo naprodukowałyście wczoraj...zdjątka z porodu obejrzałam dopiero dzisiaj i strasznie zdziwiły mnie te najpierw wychodzące nóżki... były takie straszne sine:-(
Puchatko, nie przejmuj się tym, że nie będziecie rodzić we dwoje...my tez moja koleżanka też rodziła sama i inna też będzie sama...więc naprawdę nie jesteś osamotniona w swoich poglądach to nasz świadomy wybór...mój mąż będzie tuż obok, na pewno będzie miał na wszystko na oku i w razie czego postąpi na pewno mądrze i odpowiedzialnie...nie pozwoli nam zrobić krzywdy
Puchatko, nie przejmuj się tym, że nie będziecie rodzić we dwoje...my tez moja koleżanka też rodziła sama i inna też będzie sama...więc naprawdę nie jesteś osamotniona w swoich poglądach to nasz świadomy wybór...mój mąż będzie tuż obok, na pewno będzie miał na wszystko na oku i w razie czego postąpi na pewno mądrze i odpowiedzialnie...nie pozwoli nam zrobić krzywdy
Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie majóweczki!!!
ja dzisiaj dzionek zaczęłam od śniadanka do łóżka a le cóż przynajmniej raz w roku mi się należy
ja dzisiaj dzionek zaczęłam od śniadanka do łóżka a le cóż przynajmniej raz w roku mi się należy
reklama