reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ale news!!! Aż nie chce mi się czytać więcej! Wszystkiego dobrzego dla Krzysia, jego rodziców i rodzeństwa!!
Puchatka
Majowe mamy'08
Vivien Grzesiu gratuluje Wam z całego serduszka !!!
Krzysiu witaj na świecie i rośnij szybciutko !!!!
Krzysiu witaj na świecie i rośnij szybciutko !!!!
zwolinka
majowe mamy'08 zakochana mamusia
Vivien i Grzesiu wielkie gratulacje!!
A my meldujemy że u nas już lepiej!! czuję się w miarę, nawet w weekend pokusiłam się o pójście na uczelnie ale tylko na egzaminy!!na szczęście jak na razie wszystko zdane
jutro mam wizytę u ginekologa i zobaczymy co tam u nas słychać
przeziębiłam się troszkę i bardzo boli mnie gardło :-( Ale wiktorek jest już prawie zdrowy, na razie on jest u rodziców a ja u siebie żebym przypadkiem nie załapała od Niego zapalenia gardła, ale bardzo już za Nim tęsknię::-(
A my meldujemy że u nas już lepiej!! czuję się w miarę, nawet w weekend pokusiłam się o pójście na uczelnie ale tylko na egzaminy!!na szczęście jak na razie wszystko zdane
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Anusiasac, mm - dziękuję za życzenia z okazji studnióweczki - mąż też nie zapomniał. Zrobił mi niespodziankę - urwał się z pracy, kupił cudną różyczkę i zjawił się z nią na chwilkę w domu :-)
Łania - no to teraz już z górki mamy :-) Rzeczywiście ciekawe, która pierwsza się rozdwoi?!
Minka - zdrówka!!!
Łania - no to teraz już z górki mamy :-) Rzeczywiście ciekawe, która pierwsza się rozdwoi?!
Minka - zdrówka!!!
M
madamagda
Gość
O jejku wiadomość dnia
ViVIEN, GRZEŚIU GRATULACJIE. OBY KRZYŚ ZDROWO RÓŚŁ :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No dziewczyny, coraz bardziej dociera do mnie fakt że nam tez tak niewiele zostało.
Aniusiac, Olu robię magistra z Rachunkowości Finansowej, oraz studia podyplomowe Zarządzanie Zasobami Ludzkimi, a pracę pisze właśnie na temat metod zarządzania kosztami zasobów ludzkich.
ViVIEN, GRZEŚIU GRATULACJIE. OBY KRZYŚ ZDROWO RÓŚŁ :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No dziewczyny, coraz bardziej dociera do mnie fakt że nam tez tak niewiele zostało.
Aniusiac, Olu robię magistra z Rachunkowości Finansowej, oraz studia podyplomowe Zarządzanie Zasobami Ludzkimi, a pracę pisze właśnie na temat metod zarządzania kosztami zasobów ludzkich.
reklama