reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

i tu pojawia sie problem, poniewaz mieszkam w Anglii i jak dotad opieka zdrowotna wogule sie mna nie zainteresowala, powiedzieli tylko ze przysla skierowanie na usg po 12 tygodniach i dowidzenia, szok, :angry: Zaraz sie ubieram i jade chyba prosto do szpitala moze tam sie ktos mna w koncu zainteresuje

reklama
i tu pojawia sie problem, poniewaz mieszkam w Anglii i jak dotad opieka zdrowotna wogule sie mna nie zainteresowala, powiedzieli tylko ze przysla skierowanie na usg po 12 tygodniach i dowidzenia, szok, :angry: Zaraz sie ubieram i jade chyba prosto do szpitala moze tam sie ktos mna w koncu zainteresuje
to niezle to u nas do 12 tygodnia dwa razy bede po badaniach krwi samej chyba p.wizyta co 3.4 tygodnie u gina.......:szok:jedz do szpitala i bedziesz spokojniejsza:tak:

wlasnie sie ubieram i jade. Przeciez to jest istny cyrk co oni tutaj z ludzmi robia...Trzymajcie kciuki...nawet nie chce myslec co to moze oznaczac:sad:

Marlene- nic sie nie denerwuj- to pewnie plamienie implantacyjne tzn ze fasolka zagniezdza sie na trwale w macicy. Bedzie dobrze kochana. Tzn jedz oczywiscie do szpitala ale to napewno nic groznego. Buziaki.

Iwonka- Jak dzis Twoj żołądek? Lepiej troche?

Marlene wszystko napewno będzie dobrze na forum na innych watkach bywało wiele dziewczyn które plamiły długo i wszystko było oki z maluszkiem mimo wszystko ważne jest Twoje pozytywne nastawienie wszystkie mocno trzymamy kciuki:tak::tak:

Jade, odezwe sie jak wroce. Dodam tylko ze moj przypadek jest troszke skomplikowany bo mam przegrode w macicy :( dwa lata nie moglam zajsc w ciaze, przeszlam jedna operacje z tego powodu a ci lekarze wogule nie zwracaja na to uwagi.trzymajcie kciuki do uslyszenia papa

Ja mialam w pierwszej ciazy dwa razy malutkie plamionka (doslownie kropeczka ciemna) akurat w dniach gdy mial wypasc okres, ginek mowil, ze tak sie moze zdarzyc w pierwszych miesiacach ciazy.

Marlene, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

Iwonka, dzięki za namiary, oglądam właśnie stronę www...
A propos LuxMedu to ja mam wybitnie negatywne zdanie na ich temat - żeby sobie zrobić głupie badania jaki to był wielki problem ho ho! szczególnie, że pani w kasie się pomyliła i przekręciła jedną literkę w nazwisku, więc już mi nie chciały baby wydać wyniku w laboratorium... tłum ludzi a ja z wielkim brzuchem w dużej kolejce stojąca bo się pani paluszek omsknął na klawiaturze i juz jest to Bóg wie jaki problem. Kiedyś pojechałam do internisty wieczorem bo się źle czułam, i lekarz był po prostu chamowaty... o nie, nigdy więcej u nich!
Dużo lepsze mam zdanie na temat EnelMedu oraz CM Lim :tak:

Marlenka wszystko bedzie ok! A jak wrocisz to pomoge wstawic ci suwaczek ciazowy,jak nie wiesz jak? Trzymaj sie!
OlaK a co sadzisz patrzac na ta strone www... a w LUx medzie rzeczywiscie tłumy zawsze...
Basiek dziekuje na szczescie juz dobrze dzis jest:)

reklama
MARLENE POWODZENIA:tak:ZOBACZYSZ WSZYSTKO BEDZIE OK:-)A JA WLASNIE JEM SNIADANIE :-pI TAK SOBIE MYSLE I MYSLE CO TO BEDZIE:eek: MAM DZIS ZAKRECONY DZIEN IDE NA 15.30 Z MALYM DO PEDIATRY NA WIZYTE KONTROLNA A POTEM JEDZIEMY Z MEZEM OGLADAC KOLEJNE MIESZKANIE BO CHCEMY KUPIC COS WIEKSZEGO NIZ TO CO MAMY A MAMY 1 POKOJ A CHCEMY 2 :tak:A POZNIEJ JADE DO KUZYNKI:-pPOZDRAWIAM WIECZORKIEM NAPEWNO SIE ODEZWE:-)

Do góry