reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam z rana :-)

Niesia, witaj!!

Iwonka, mam nadzieję, że czujesz się już lepiej? Wiesz co zastanawiam się nad ginekologiem po przeprowadzce... ciekawa jestem, czy ten lekarz, którego Ty wybralaś jest fajny i godny polecenia.... gdzie on przyjmuje, w jakich godzinach i ile kosztuje wizyta? Chyba nie będę jeździła do mojej ginki do Konstancina, teraz jeszcze nie ma problemu, ale potem jak nie daj Boże będę miała mniej siły i jeszcze np. z Maksiem się wozić na wizytę to chyba nie za bardzo będzie wygodne, a szkoda!

reklama
Witajcie:-) ja dzis ok na razie sie czuje:tak:
Basiek o ty tez widze wczoraj nocny marek;-):-)
Puchatka wiesz ze ja do tej pory mamslad po pobraniu krwi:szok:mialam krwiaka na 5cm i jest jeszcze kolo 1,5 cm.A to ze naczczo to wiem jest to najgorsza rzecz dla mnie podczas ciazy.Ja zreguly zawsze jem rano sniadanie,cokolwiek aby przegryzc i nie byc z pustym zoladkiem a u nas w normalnej przychodni sa rano same staruchy ktore za nic nie chca cie przepuscic do pobrania:wściekła/y:a najgorzej jest jak bedzie pobranie na cukier i wypicie tej okropnej glukozy i dalej godzina przerwy i kolejne pobranie krwi:szok::eek:mozna pasc:sorry2:

OlaK ale to gdzie w koncu bedziesz mieszkac?Przecierz nie na Brodnie...

Witajcie majóweczki!
Jak czytam o Waszych cierpieniach to dziękuję mojej malutkiej fasolce, że mnie tak oszczędza:-). Mnie tylko meczy senność i bolące piersi.
Milutkiego dnia kochane, ciesze się, że jest nas już tak dużo:laugh2:!!

Iwonko jak sprawa wygląda z glukozą to wiem bo przez jakis czas pracowałam jako sekretarka laboratorium więc sie naoglądałam co do krwiaków to czasem wina leży po stronie pobierającej osoby a czasem niestety pacjenta który trzyma zbyt krótko ucisk na żyle i ta sie nie zasklepia ja żadnego krwiaka nie mam ale za to ręka mnie zdecydowanie boli:baffled:z tym na czczo to nie myślałam że będzie mi aż tak słabo bo dotąd zawsze wmuszałam w siebie chocby małe snaidanko :eek:
Aurelia witaj i jak tam dzionki Ci mijają ???:-)

Witaj Puchatko !
A dni mi lecą jeden za drugim tak szybciutko, że sama nie wiem kiedy:-). Nie mam uciążliwych dolegliwości, więc miło spędzam czas, aż czasmi mam wyrzuty sumienia:-(. O pracy już prawie całkiem zapomnialam, nie stresuję sie niczym...no prawie niczym, ale to moje takie osobiste rozsterki, które czasem wycisną ze mnie kilka łez. Długa historia. Życzę dużo słoneczka, bo u mnie we Wrocku same chmurzyska!!:wściekła/y::wściekła/y:

Iwonka, nie na Bródnie, ale z Zielonki na Bródno jest przecież tylko kawałeczek ... więc gdyby np. tam się znalazł super lekarz, co do którego byłabym całkowicie przekonana, to nie byłoby problemu tam jeździć.

Aurelia, jejku ale Ci dobrze... ja już padam ze zmęczenia, jejusiu ale Ci zazdroszczę....

OlaK w takim razie dam ci odpowiedz dzisiaj wieczorem bo wybieram sie do tego lekarza obcokrajowca na Targowa. On bierze 80 zl za wizyte
4D Tr�jwymiarowe USG 3D. Pe�ne Badanie USG Ci��y. Badania Prenatalne wad Genetycznych. Zakres Us�ug

W Lux Medzie ten nie za bardzo przypadl mi do gustu ale ciezarna od niego wychodzila.Oprocz niego jeszcze 10 innych ginow tam przyjmuje ale to loteria.....no i nie maja w gabinetach USG a wizyta kosztuje 90zl.
Na Targowej niby w godzinach nie urzedowania tez przyjmnie na zyczenie klienta wiec to chyba jest dobre ale sie okaze.Ide dzis do niego na pierwsze moje USG

Dziewczynki ja tak na szybkiego, powiedzcie mi czy ktoras z was miala lub ma jakies plamienia teraz podczas ciazy? Bo ja wlasnie dostalam,niewiele...ale jednak, jestem spanikowana

reklama
Dziewczynki ja tak na szybkiego, powiedzcie mi czy ktoras z was miala lub ma jakies plamienia teraz podczas ciazy? Bo ja wlasnie dostalam,niewiele...ale jednak, jestem spanikowana
Kazde plamienie nalezy skonsultowac z lekarzem,takze dzwon do niego lub idz do lekarza dzisiaj!Bedzie dobrze!CZasem w okresie miesiaczki zdarzaja sien plamienia

Do góry