reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Zgadzam sie co do opinii na temat USG dopochwowego. ;-)
Ja tez juz sie o niebo lepiej czuje, tylko, ze od tego ciaglego wycierania nosa przyplatala mi sie opryszczka, a fuj, jak ja nienawidze zarazy... A juz tak dluuugo jej nie mialam, ech. Ze tez nie wymysla na niej szczepionki czy jakiegos skutecznego leku, hm,hm... Zaklejam sie plasterkami, zeby bron Boze Lea nie zarazic. :ninja::sick:

reklama
ja tez mialam usg dopochwowe :-) nic zlego! facet ma taki wziernik podluzny, okraglo zakonczony, naklada na to zel i prezerwatywe :-) i generalnie robi to do 3 mies. wlacznie, bo lepiej wszystko widac.
ja nawet mialam chyba w dwudziestym, zeby zobaczyc, co sie dzieje z dzidzia dokladnie (mialam skurcze), a potem chyba jeszcze w 30 tez, zeby jakies dokladniejsze badanie zrobic.

kurka, ja jakos nie moge sie zebrac do badan...
i umowic sie na wizyte tez nie moge.. hehhhh zapominam codziennie rano, a tylko do 11 mam rejestracje, grr

:-DE NO CO TY IWONKA JA Z MOIM MEZEM BYLAM NA WSZYSTKICH WIZYTACH I JAK JUZ WSPOMINALAM PRZY KAZDEJ MIALAM ROBIONE USG :tak:TYLE ZE JA MAM BABKE A TY PEWNIE FACIA:eek:ALE TO NIE WAZNE I TAK JAK CI TO BEDZIE WKLADAL TO TY BEDZIESZ NA MONITOR PATRZYLA I PODZIWIALA FASOLKE:tak::-) SZYBKO ZAPOMNISZ O TYM CO CI TAM WSADZIL:tak:;-)

Iwonka- mysle ze to wszystko zalezy od ciebie- ze mna na wszystkie wizyty ciaziwe chodzil Przemek, w zeszlym tygodniu tez byl. I prowadzi mnie lekarz-facet. On zawsze przykrywa mi łono papierowymi recznikami zebym sie meza nie krepowala ale jak dla mnie to niepotrzebne- zreszta Przemek i tak patrzy w monitor a nie na dół. Przygotuj swojego meża po prostu przed wizyta i tyle. Jesli on ma ochote zobaczyc malenstwo a Ty sie nie krepujesz to ok :tak:

Cześć Majóweczki :-D. Myślę, że teraz z czystym sumieniem mogę się do Was przyłączyć:tak:;-) po dzisiejszej wizycie i pierwszym usg. Termin wypada mi na 22 maja i strasznie się cieszę, że będę miała drugiego brzdąca w domu. Mam nadzieję, że wspólnie będzie nam łatwiej w oczekiwaniu tych długich miesięcy do urodzin naszych Skarbów. Pozdrawiam gorąco wszystkie przyszłe mamy majowe :-D

Witaj Niesia:-):-):-):-):-):-):-)Oczywiscie gratuluje fasolki!:tak:

Ja przezylam dzis wieczorem okropny bol.Tak mnie zlapal bol zoladka e myslalam ze padne i przez ponad godzine ostro mnie bolalo ze moj chcial juz pogotowie wzywac:shocked2:Czulam bol porownywalnie z porodem:eek::eek::eek:az mnie pot zalewal:szok:teraz juz mi przeszlo na szczescie ,tylko tak mnie lekko cmi.Juz bym dawno spala gdyby nie to....Kiedys tez takie bole czeste mialam ale to byly na tle nerwowoym i podejrzewam ze teraz tez znow sie to zaczyna.........lub nie wiem,cos sie dzieje mi z zoladkiem innego:-(
Dobranoc majoweczki:-)

reklama
Witajcie majóweczki!!!
mnie jak wczoraj po pracy wywiało to zlądowaliśmy w domku o 21.30 byliśmy u mężusiowego kuzyna mają takiego Igorka 6 miesięcy i już chłopak wie jak sobie babki do stóp rzucać :-D za to dzisiaj rano byłam na badaniu krwi i masakra najpierw myślałam że nie dojdę bo tak mi słabo było totalnie na czczo a potem zresztą do teraz ręka mnie boli jak nigdy:szok: jutro wybieram sie z wizyta do nowego ginka obadać co to za zwierz ale kurcze nie wiem czy mi zdążą zrobić wszystkie badanka :baffled: a szkoda zreszta i tak musze jeszcze jutro zanieść sobie mocz na badanie bo mi sie dzisiaj zapomniało i wszystko do kanalizacji poszło :confused: Doniesienia z frontu dolegliwości bez zmian i mdłości górą:eek:
Iwonko mam nadzieje że z żołądkiem już lepiej i nie denerwuj sie moja droga teraz nie wolno:no: spokojnego dnia:tak::tak:
Niesia witaj wśród majóweczek:-)
Resztę majóweczek pozdrawiam i życze miłego dzionka i dużo spokoju :tak::tak::tak::-):-):-)

Do góry