reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

No dzieki,jakos juz mi troszke lepiej.Nastala cisza w domu dziecko spi,maz oglada...... i nikt mi nie zawraca glowy.Ale zaraz sie klade i tak.

reklama
Iwonka, trzymaj się, pozdrawiam Cię cieplutko...
Kamilka. Ja też mam takie sny, że kosmos!!!! Są niesamowicie wyraźne i w kolorach. Czasem sympatyczne, a czasem masakryczne. Piotrek się ze mnie śmieje i stwierdza, że powinnam się leczyć;-).
Teraz mam straszne problemy ze spaniem, ciągle niedosypiam, kładę się o 1.00 lub 2.00 w nocy, potrafię nie spać do 5.00, a potem nie mogę wstać. Dzisiaj się wymęczyłam. spałam od 3.00 do 6.00 i mam nadzieję, że wreszcie padnę i prześpię 8 godzin...
To maluch tak na mnie działa. Nigdy nie miałam problemów z zasśnięciem.
Pa. Pa. Spokojnej nocki Wam życzę.

Lady nic nie szodzi, poradziłam sobie jakoś, tylko że teraz nie wiem czy jak zadzwoniłam na (071)360- itd to zarejestrowałam się na Racławicką????

A muszę się pochwalić że przyjechał do mnie wózeczek, jest cuuuuudowny, ładniejszy niż na zdjęciach. Od razy jak wyciągnełam go z wielkiego pudła, bez żadnych instrukcji złożyłam go bez problemu. Och jak się cieszę z tego zakupu, aż zadzwoniłam do tej pani z pytaniem czy ma coś jeszcze do sprzedania, bo w takim dobrym stanie jest utrzymany wózeczek.

Mi też twardnieje brzuszek, tak na chwilke i ustaje, nieraz widać jakąś gulkę wystającą np koło pępka, jak pogłaszczę to sie przesuwa dalej, może to główka, albo pupa hihi:-):-)

Ja też walczę z infekcją pochwy, jak już się wyleczę, tydzień i znowu to samo :wściekła/y:

ah z tymi infekcjami to chyba norma ..ja już walcze 2 raz w tej ciąży ...masakra !
Szprycuje sie tabletami jak lekoman już :(

Magda zerkne jutro bo teraz ledwo żyje i już jestem w łóżku .
a odebrała taka starsza pani ?
JAk starsza i tak spokojnie mówiła to na karola miarki sie zarejestrowałaś ...ale to dziwne bona karola miarki możesz z dnia na dzień można zarejestrować :) Bo on prywatnie przyjmuje do oporu :)
wiec chyba raczej zarejestrowałas sie na racławicką :) bo na taki odległy termin :)

spoko loko ..jutro sprawdze numer to ci powiem .

ide spać ..branoc

Tak starsza pani odebrała, mówiła bardzo spokojnie, ale ja się zarejestrowałam na NFZ. Zresztą dla pewności jutro jeszcze raz zadzwonię.
Ide lulu DOBRANOC

Witam .Podczytuję cały czas co się dzieje. Strasznie mi przykro. Nie miałam nastroju do pisania. Mam tylko nadzieję, że się dziewczyny jakoś trzymacie.
Co do twardego brzucha to też tak mam.Zastanawia mnie tylko pojawiający się ból lewego jajnika. Już tak sobie pomyślałam że to może córcia się bawi i kopie.Może któraś z Was ma podobie??Myślicie że to coś poważnego?

Tak starsza pani odebrała, mówiła bardzo spokojnie, ale ja się zarejestrowałam na NFZ. Zresztą dla pewności jutro jeszcze raz zadzwonię.
Ide lulu DOBRANOC

nie , to jak mówiłas że na NFZ to na bank na racławicką ie zarejestrowałaś .
Bo w prywatnym gabinecie on nie ma podpisanej umowy z NFZ :baffled:
W tym prywatnym to on ma taką starsza pania połozną i ona tez rejestruje ..taka fajna prawie babciunia :)

jestem po wizycie:-)z dzidziusiem wszystko dobrze.mam jak najwięcej leżeć, bo szyjka jest taka średnia, nie za długa, nie za krótka.To usg potwierdziło iz na świat przyjdzie Sonia:-)
zdjęcia wklejam w wątku zamkniętym:-)

reklama
Witam,
Melduje sie po kilku dniach nieobecności. Aura na dworze dobijająca - czuje sie nieciekawie - moje ciśnienie wczoraj 74/45 :sorry2:Kominikat na wyswietlaczu ciśnieniomierza "skontaktuj się z lekarzem" Dodam tylko że byłam już po kawie...
Dzisiaj chyba nie jest lepiej, ale nawet nie mierze

Co do snów - ja od tygonia chodzę niewyspana. Sny mam takie rozjechane, że budzę sie co chwile z tych koszmarów tylko po to żeby powiercic sie w łóżku poczym zasnąć i znowu śnic kolejne udziwnione sny. Ciekawe kiedy to się skończy :-(

Do góry