reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

ola k. napisz mi prosze jaki masz kolor Emmaljungi??? bo ja się nie mogę zdecydować...
A moze dziewczyny gdzieś u WAs w sklepie można oglądnąć Emmaljungę i mogłybyście mi pomóc?

reklama
Szopek - Zawsze myślałam, że będę pracowac prawie do samego porodu... Natomiast jeśli mam ryzykować zdrowiem dziecka i swoim, to nie wiem czy to ma sens. A i tak dano mi do zrozumienia, że po macierzynskim nie mam czego szukac w obecnej firmie... Dziwne, tyle czasu byli zadowoleni, a nagle jak zaszlam w ciaze to juz nie jestem taka fajna...

Łania to idz na zwolnienie i daj sobie siana z ta firma....pies ich ganiał.
OlaK A to przeciez mozecie sie wczesniej przeprowadzic np w lutym....chyba moze mioesiac wczesniej maz zakonczyc tu prace...A i zdrowka zycze Maksiowi!

Dziewczyny dzieki wam za slowa:)

Maja28, mam taką beżowo-oliwkową ze wstawkami z kratką... kurczę nie pamiętam jak ten kolor się nazywał, muszę sprawdzić. W każdym razie gdybym miała się dziś decydować to chyba jednak byłby to ciemniejszy kolor....

Iwonka, w lutym miałyby być decydujące rozmowy, pewnie jakieś ostateczne decyzje w marcu... ach czy to nie mogło dziać się pół roku temu? lub też pół roku później? No nic, zobaczymy!

Dzięki za życzonka dla Maksia. Kaszle coraz gorzej, mam nadzieję, że antybiotyk ohydny pomoże... ponoć jest silny...

witam ja juz po wizycie :-)z mala wszystko ok wazy 0.5kg:tak:a ja waze 65.5kg czyli 3.5kg na plusie :-pIwonka wspolczuje:-(

Witam wszystkie dziewczynki.
Nie było mnie z wami sporo czasu, ze 3 miesiace. Pewnie od tego czasu duzo się u Was działo. U mnie było trochę nieciekawie i dlatego nie miałam natchnienia, zeby pisać.
Ale teraz mam nadzieję, bedę z wami częściej.
Już od dłuzszego czasu wiem, że bedziemy mieli córusię. bardzo się cieszymy. Jesteśmy na etapie Jagódki i Wiktorii, ale tak naprawdę do konca nie bedziemy wiedzieć jakie dać imię. Na razie najczęściej mówimy do niej Chrupka. Jest bardzo spokojna, aż czasem panikuję, że za bardzo, bo sporo przeszlismy, łącznie z amniopunkcją.
Dziś miała czkawkę, więc trochę mi poskakała po brzuchu i to było takie słodkie.
za duzo przybieram na wadze. dopiero 23 tydz a ja już mam 9 kg do przodu, ale to wszystko przez słodycze, nie mogę się powstrzymać.
No i wcinam ryby. Po pół kilo na tydzień. Najchetniej paluszki rybne;)
Poza tym kiepsko sypiam. moja normalna pora pójścia spać to 2.00 w nocy. Nie mogę się przestawić.
Trzymajcie się ciepło i wasze brzuszki też.

reklama
Nie wiem czy jestescie na bierzaco z nasza forumowa Majeczka.Niestety zmarla..................a ja rycze :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( znow z rana zle wiesci ale tak nie plakalam za swoim bratem jak za tym dzieckiem teraz :(

Do góry