reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Pisalam do anislu ,nie wiem co jest nie tak....ponowie zaraz prosbe
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tu jest link ale co to zmieni......biedna rodzina,to nie pieerwsza tragedia u nich. https://www.babyboom.pl/forum/niemowlaki-f16/prosze-pomozcie-mai-11243/index109.html#post1929532
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
dziękuję bardzo
Pisalam do anislu ,nie wiem co jest nie tak....ponowie zaraz prosbe
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Witajcie dziewczyny:-)
Oleśka, zostań z nami już do końca, z tego co piszesz to amniopunkcja wyszła dobrze, co? Chyba wiem, przez co przechodziłaś, przynajmniej w jakimś procencie. Ja nie podjęłam tej decyzji, nie zrobiłam tego badania. Jeśli można spytać, to jakie były powody, że musiałaś zrobić amniopunkcje?
Iwonka, ja nie śledziłam wątku o Maji, ale gdzieniegdzie widziałam że dziewczyny z BB o tym rozmawiają. Weszlam na linka, który podałaś, tylko strasznie tam dużo stron do nadrobienia, kilkaset:-(.
A ja mam okropny humor, mój J narozrabiał, jedno gada, drugie robi...Wniosek dla mnie jest jeden, jest bardzo nieodpowiedzialny i niesłowny. Bardzo mnie to boli.
Oleśka, zostań z nami już do końca, z tego co piszesz to amniopunkcja wyszła dobrze, co? Chyba wiem, przez co przechodziłaś, przynajmniej w jakimś procencie. Ja nie podjęłam tej decyzji, nie zrobiłam tego badania. Jeśli można spytać, to jakie były powody, że musiałaś zrobić amniopunkcje?
Iwonka, ja nie śledziłam wątku o Maji, ale gdzieniegdzie widziałam że dziewczyny z BB o tym rozmawiają. Weszlam na linka, który podałaś, tylko strasznie tam dużo stron do nadrobienia, kilkaset:-(.
A ja mam okropny humor, mój J narozrabiał, jedno gada, drugie robi...Wniosek dla mnie jest jeden, jest bardzo nieodpowiedzialny i niesłowny. Bardzo mnie to boli.
Hej dziewczyny
Te okropne choróbska OlaK zdrówka dla synka,
Oleśka gratuluję córeczki i mam nadzieję, że z dzidzią wszystko dobrze
Iwonka bardzo przykre to co piszesz o Mai. Ja też nie śledziłam tego wątku, dowiaduję się teraz od Ciebie.
A ja zmykam z rodzinką na weekend do moich dziadków. Pa pa Kochane i miłego weekendu.
Te okropne choróbska OlaK zdrówka dla synka,
Oleśka gratuluję córeczki i mam nadzieję, że z dzidzią wszystko dobrze
Iwonka bardzo przykre to co piszesz o Mai. Ja też nie śledziłam tego wątku, dowiaduję się teraz od Ciebie.
A ja zmykam z rodzinką na weekend do moich dziadków. Pa pa Kochane i miłego weekendu.
Cześć dziewczyny!
No to odespalam ten caly tydzien w pracy...
Oleśka - mamy nadzieję, że będziesz już z nami i że z Twoją córcią będzie wszystko w porządku..
Aurelia - coś znowu wracają problemy damsko - męskie u Ciebie... potrząśnij tym facetem jakoś, może się w końcu zreflektuje...
Iwonko - co do tej tragedii, to chyba najgorsze jak właśnie dziecko odchodzi i to, o które rodzice jescze tak bardzo walczą...
[*]
Miłego dnia Kobitki...
No to odespalam ten caly tydzien w pracy...
Oleśka - mamy nadzieję, że będziesz już z nami i że z Twoją córcią będzie wszystko w porządku..
Aurelia - coś znowu wracają problemy damsko - męskie u Ciebie... potrząśnij tym facetem jakoś, może się w końcu zreflektuje...
Iwonko - co do tej tragedii, to chyba najgorsze jak właśnie dziecko odchodzi i to, o które rodzice jescze tak bardzo walczą...
[*]
Miłego dnia Kobitki...
cfcgirl
Mamusia Marysi
hej, czy u mnie nie może być normalnie??włamali się nam do domu, w nocy jak spaliśmy. Weszli do chaty nie wiadomo jak i zabrali nam kluczki od auta no i oczywiście auto. Szlag mnie trafi. Nie ma śladów włamania. Jestem dobita. Poza tym nie wzieli nic, ani kompa z pokoju ani kart kredytowych,chociaż były na stole. To musiał byc ktoś kto znał rozkład mieszkania i nas. Jestem zła, boję się ,że oni wrócą. Michał pojechał po alarm i nowy zamek. Ja nie pójdę dzisiaj do pracy bo nie zostawię mieszkania samego.
Wczoraj znowu jakieś plamnienia dostałam,ale minęło samo, a Marynia kochana moja kopie jak oszlała...Też się biedna zdenerwowała całą ta sytuacją.
Będe jak odreaguje trochę ten nocny stres.
Rodzicom Mai przesyłam ciepłe myśli. Niech Matka Boża ukoi ich ból a Maja niech ześle pokój z nieba do ich serc.
Śpij Mała Gwiazdeczko...(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Wczoraj znowu jakieś plamnienia dostałam,ale minęło samo, a Marynia kochana moja kopie jak oszlała...Też się biedna zdenerwowała całą ta sytuacją.
Będe jak odreaguje trochę ten nocny stres.
Rodzicom Mai przesyłam ciepłe myśli. Niech Matka Boża ukoi ich ból a Maja niech ześle pokój z nieba do ich serc.
Śpij Mała Gwiazdeczko...(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
reklama
M
madamagda
Gość
Jejku aż się popłakałam, nie śledziłam wcześniej histori Mai, dziś to nadrobiłam i taka smutna wiadomość, tak dzielnie walczyła
Panie świeć nad jej duszyczką
[*]
[*]
[*]
Cfcirgl
to straszne co piszesz. Strasznie współczuję, wiem co to znaczy, tyle że mi się włamali do domu kiedy mnie w tym czasie nie było.
Panie świeć nad jej duszyczką
[*]
[*]
[*]
Cfcirgl
to straszne co piszesz. Strasznie współczuję, wiem co to znaczy, tyle że mi się włamali do domu kiedy mnie w tym czasie nie było.