sylwia85
Majowe mamy'08
Ja dziś przesadziłam i spałam do 10.30 ale jestem tak slaba że nie moglam wstać wczoraj mama wzieła mi wypis ze szpitala i wyszlo ze mam anemie poza tym wszystko dobrze Jutro pójde na to usg ale na poznanie plci to nawet nie staram sie nastawiać bo już za dużo tego było no ale jak mi powiedzą że za wczesna ciąza to naprawde zaczne sie śmiać bo takie kity to lepiej mi nie wciskać bo to juz 22 tydzień i już sama wiem co widać a co nie wzorujac sie choćby na waszych przykładach . To takie denerwujace jest bo choćby powiedzieli że sie żle ustawiła i nie widać to moglabym uwierzyć
Mała dziś punkt 7 zaczeła swoje wojaże i tak mnie mocno pokopała ze niektóre kopniaki to az boleć zaczeły ale jeszcze jej wybaczam ;-)i szcześliwa jestem jak tylko sie odzywa A wy też na pewno poczujecie juz niedlugo swoje szkraby:-)
Mała dziś punkt 7 zaczeła swoje wojaże i tak mnie mocno pokopała ze niektóre kopniaki to az boleć zaczeły ale jeszcze jej wybaczam ;-)i szcześliwa jestem jak tylko sie odzywa A wy też na pewno poczujecie juz niedlugo swoje szkraby:-)