reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Ja dziś przesadziłam i spałam do 10.30 ale jestem tak slaba że nie moglam wstać wczoraj mama wzieła mi wypis ze szpitala i wyszlo ze mam anemie poza tym wszystko dobrze Jutro pójde na to usg ale na poznanie plci to nawet nie staram sie nastawiać :no: bo już za dużo tego było no ale jak mi powiedzą że za wczesna ciąza to naprawde zaczne sie śmiać bo takie kity to lepiej mi nie wciskać bo to juz 22 tydzień i już sama wiem co widać a co nie wzorujac sie choćby na waszych przykładach . To takie denerwujace jest bo choćby powiedzieli że sie żle ustawiła i nie widać to moglabym uwierzyć
Mała dziś punkt 7 zaczeła swoje wojaże i tak mnie mocno pokopała ze niektóre kopniaki to az boleć zaczeły ale jeszcze jej wybaczam ;-)i szcześliwa jestem jak tylko sie odzywa A wy też na pewno poczujecie juz niedlugo swoje szkraby:-)

reklama
Puchatko - oj współczuje Ci tych bólów głowy. Oby w końcu odpuściły :tak:
A ochoty mi na te żeberka zrobiłaś... W wolnej chwili prosze o przepis :-)

Łania - kurcze, gdybyśmy o dwa dni pózniej miały termin porodu to w kwestii ruchów wiodłybysmy prym na czerwcówkach, a tak musimy sie dołować na majówkach ;-)

Agusia - to fakt.:tak: Ja pierwszy termin porodu jaki mialam powiedziany po pierwszym usg to byl 1 czerwca, a dopiero na kolejnym 28 maja... zobaczymy co powiedza za tydzien w srode... :-)

Aha i proponuję prać wszystkie ciuchy, te nowe też. Pracuję w odzieżówce i wiem, jak wygląda los ciuchów, zanim trafią na wieszaki i uwierzcie, samo prasowanie nie wystarczy:tak:.

jej wypilam sobie kawe i az mi lepiej bo znow usypialam u nas chyba zepsuje sie pogoda.... bo ida chmury.... wiecie co a mnie to sie juz ubrania nie mieszcza zaczynaja mi znosic wszysscy i nie mam gdzie ich chowac..zrobilam cala jedna bielizniarke z mebli dla malej ale to juz za malo.... :baffled::baffled:

a ja dzis robie na obiadek fryteczki z filetem zawjanym z serem i szynka i z surowka z peknskiej kapusty pycha MNIAM MNIAM wogole to mam ochote na cos dobrego bo juz nudza mi sie te obiady codzienne zupa i drugie zawsze prawie takie samo... zjadlabym cos wymyslnego:-:)-(

reklama
Puchatka bede musiala zajrzec bo przygotowywanie zeberek nigdy nie mi nie wychodzilo staralam sie ich unikac na obiad :)

Kamilka ja uwiebiam zapach kawy oraz smak ale nie pije odkad jestem w ciazy zle sie czuje po niej czasami wezme łyka od mamy hehe rozpuszczalnej tez nie moge teraz to pije tylko zbozowke z mlekiem ech... powiedzialam sobie ze jak urodze po jakims czasie wezme goraca kapiel wyspie sie na brzuchu wypije pozadnie zaparzona kawe i wypije duszkiem litr pepsi :-D

Aurelia a tak poza tym "zapach" nowosci nie jest przyjemny :baffled:

Łania ja przed ostatnio mialam na 4 czerwca teraz na 26 maja a w suwaczku mam 30maja bo to z miesiaczki liczony :-D

agusia Łania nie czujecie ruchow ? czy sa leciutkie ?:tak:

sylwia a co ostatio tak Ci poweidzieli ja wiedzialam w 19 tyg musisz pokrzyczec na nich co oni slepi sa ja mam znajoma w marcu rodzi i jak ja widzialam przed swietami tez niewiedziala mowila ze jej lekarz jest stary i w dodatku slepy :-D bo ona chodzi gdzies na wisce w przychodni i tam takiego akurat maja. A moze to zalezy od sprzetu no ale u Ciebie to juz babas dosyc dosyc jest :-)

aniusia jak obadasz sprawe to daj znac bo ja do lidla bym musiala dosc spory kawalek jechac autobusem albo maszerowac

Do góry