reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
iwonka2006 , Łania_W dziekuje bardzo :-)

Powiedzcie mi jak myslicie czy to normalne ze ta moja kruszynka taka strasznie spokojna??

Marlene - jeśli lekarz stwierdził, że wszystko w porządku, to napewno tak jest.:-)
Moja dzidzia też jest jakoś narazie bardzo spokojna, nawet ruchów za bardzo nie czuję... A jeśli chodzi o to czy dzidzia jest spokojna podczas wykonywania USG, to chyba zależy na jaki moment się trafi... My jak byliśmy na ostatnim usg, to spała i w ogole nie chciała się ruszać, w końcu lekarz jakoś ją pobudził i nawet koziołka fiknęła.:-)

Marlene gratulujemy córci, Wikorii gratulujemy synusia!!!!
Moje maleństwo dzisiaj szaleje strasznie:-):-):-) obowiązkowo pobudka 3:00-4:00 rano, to jest najlepszy czas na kopanie mamusi hehe

gratulacje :-)ja tez juz czuje ruchy :tak:mala zawsze rano i wieczorem daje popalic strasznie sie wierci :tak:a co do ruchow na usg to wlasnie roznie bywa :blink:zalezy kiedy sie trafi ;-)ja zawsze chodze na usg po obwitym obiadku no i niunia sie wierci ze lekarka jej zbadac nie moze:-pnie martw sie Marlene jeszcze nie raz cie kopnie:tak:no i juz niedlugo nadejda nocki ze spac nie bedziesz mogla bo tak cie bedzie kopac :tak:wiem cos o tym:-p:-)

Madamagda moje Maleństwo też uwielbia godzinę 4 rano. Dzisiaj kopała i bawiła się prawię godzinę. Tak już mam kolejny poranek. Myślałam że tylko ja mam taką Łobuziarę:-)

reklama
Asieńko
jak twoja córcia będzie mieć na imię?
Ja mam nadzieję że dzisiaj pośpię, bo rano muszę wstać do szkoły :-p

Do góry