reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
iwonka2006 , Łania_W dziekuje bardzo :-)

Powiedzcie mi jak myslicie czy to normalne ze ta moja kruszynka taka strasznie spokojna??

Marlene - jeśli lekarz stwierdził, że wszystko w porządku, to napewno tak jest.:-)
Moja dzidzia też jest jakoś narazie bardzo spokojna, nawet ruchów za bardzo nie czuję... A jeśli chodzi o to czy dzidzia jest spokojna podczas wykonywania USG, to chyba zależy na jaki moment się trafi... My jak byliśmy na ostatnim usg, to spała i w ogole nie chciała się ruszać, w końcu lekarz jakoś ją pobudził i nawet koziołka fiknęła.:-)

Marlene gratulujemy córci, Wikorii gratulujemy synusia!!!!
Moje maleństwo dzisiaj szaleje strasznie:-):-):-) obowiązkowo pobudka 3:00-4:00 rano, to jest najlepszy czas na kopanie mamusi hehe

gratulacje :-)ja tez juz czuje ruchy :tak:mala zawsze rano i wieczorem daje popalic strasznie sie wierci :tak:a co do ruchow na usg to wlasnie roznie bywa :blink:zalezy kiedy sie trafi ;-)ja zawsze chodze na usg po obwitym obiadku no i niunia sie wierci ze lekarka jej zbadac nie moze:-pnie martw sie Marlene jeszcze nie raz cie kopnie:tak:no i juz niedlugo nadejda nocki ze spac nie bedziesz mogla bo tak cie bedzie kopac :tak:wiem cos o tym:-p:-)

Madamagda moje Maleństwo też uwielbia godzinę 4 rano. Dzisiaj kopała i bawiła się prawię godzinę. Tak już mam kolejny poranek. Myślałam że tylko ja mam taką Łobuziarę:-)

reklama
Asieńko
jak twoja córcia będzie mieć na imię?
Ja mam nadzieję że dzisiaj pośpię, bo rano muszę wstać do szkoły :-p

Do góry