reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Co do plci to ja zamierzam wytrwac do konca w nieswiadomosci.Tak sobie juz kiedys wymyslilam ,ze jak bede w ciazy to chce miec niespodzianke przy porodzie dopiero.

niedawno leżałam sobie nałóżeczku i dotykałam sobie brzuszek a tu nagle czuje pod ręką jak Mi się skóra podnosi troszeczkę i mały kopniaczek ale taki bardzo delikatniutki :-) czyli dzidzia dała znać o sobie i bardzo się cieszę z tego powodu;-):tak: a teraz się już żegnamy i idziemy do spania

dobranoc kochane majóweczki :-):-D

Tolka - no to dobrze, że w końcu czujesz dzidzię.:-) Mi się czasem wydaje, że coś czuję, ale nie mam do końca pewności...

Dobrej nocy.:-)

Ja to czuję dzidzię już od 19 tygodnia:-), ale jakoś od trzech dni coś słabiej. Może pogoda jej nie pasuje, ha ha za zimno;-).

hej bylam tylko w szkole a wy tyle napisalyscie hehe... ja tez bede mloda mamusia bo jak urodze to akyrat skacze 21 lat...ale fajnie bylo wreszcie isc do szkoly mowie wam.. nareszcie inne osoby i duzo smiechu...

wiecie co ja tam rzeczy kupuje w hurtowni bo jest taka bardzo tania gdzie kaftaniki i koszulki kupila za 5.90 i inne rzeczy albo czekam na jakies promocje w realu lub tesco jak ostatnio kupilam 5 pieluch+2 za 2.99 albo pakac welurowe jeden po 10zl bo w sklepach z rzeczami dla dzieci sie nie oplaca bo strasznie drogo jest:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczynki!! Wczoraj bylam na usg i wszystko dobrze z dzidzia :-)tak sie ciesze,bo bardzo sie denerwowalam,tylko jakas ta moja niunia strasznie spokojna wogule nie chciala sie ruszac co troszke mnie martwi,lekarz ja popychal a ona nic,skulila sie i koniec. No i najwazniejsze chyba bedzie coreczka:-) nie dostalam 100% pewnosci ale raczej corka.

reklama
No to chyba kolejna córcia wśród majóweczek.:-)
Marlene - gratulacje. Najważniejsze, że wszystko w porząku.:-)

To faktycznie jeśli chodzi o statystyki chłopsy:dziewczynki, to prawie pół na pół.:-)

Do góry