reklama
niedawno leżałam sobie nałóżeczku i dotykałam sobie brzuszek a tu nagle czuje pod ręką jak Mi się skóra podnosi troszeczkę i mały kopniaczek ale taki bardzo delikatniutki :-) czyli dzidzia dała znać o sobie i bardzo się cieszę z tego powodu;-) a teraz się już żegnamy i idziemy do spania
dobranoc kochane majóweczki :-)
dobranoc kochane majóweczki :-)
hej bylam tylko w szkole a wy tyle napisalyscie hehe... ja tez bede mloda mamusia bo jak urodze to akyrat skacze 21 lat...ale fajnie bylo wreszcie isc do szkoly mowie wam.. nareszcie inne osoby i duzo smiechu...
wiecie co ja tam rzeczy kupuje w hurtowni bo jest taka bardzo tania gdzie kaftaniki i koszulki kupila za 5.90 i inne rzeczy albo czekam na jakies promocje w realu lub tesco jak ostatnio kupilam 5 pieluch+2 za 2.99 albo pakac welurowe jeden po 10zl bo w sklepach z rzeczami dla dzieci sie nie oplaca bo strasznie drogo jest
M
Marlene
Gość
Witajcie dziewczynki!! Wczoraj bylam na usg i wszystko dobrze z dzidzia :-)tak sie ciesze,bo bardzo sie denerwowalam,tylko jakas ta moja niunia strasznie spokojna wogule nie chciala sie ruszac co troszke mnie martwi,lekarz ja popychal a ona nic,skulila sie i koniec. No i najwazniejsze chyba bedzie coreczka:-) nie dostalam 100% pewnosci ale raczej corka.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Marlene gratuluje corci
reklama