reklama
asiaa27
Majowe mamy'08
Wiktoria gratuluję synka!!!:-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
ja nadal dochodze do siebie to jest takie uczucie jakbym sie dowiedziala od nowa ze w ciazy jestem naprawde ... jestem taka podekscytowana ze szok normalnie.........
Wiktoria - gratuluje syneczka
MM1 - oto przepis :-)
2,5 szklanki mąki
1 jajko
1 łyżka oleju
niecałe drożdże
łyżeczka wegety
i ciepła woda do wyrobienia
wyrabiasz to i odstawiasz na 15-20 minut aż ciasto wyrośnie
mozesz rozwałkować albo palcami porozciągać na brytwance
nio i potem co chcesz na ciasto :-)
a Ja dzisiaj dawałam na caisto koncentrat pomidorowy bardzo cieniutko, podsmarzone pieczarki, mielonka pokrojona w plastry żeby przypryć całe pieczarki na to szwedzka sałatka (z ogórków) to do piekarnika na 25-30 minut (temperatura 200-220 C) i dopiero jak ciasto jest już gotowe (najlepiej spawdzić czy ciasto zostanie na wykałaczce czy nie jak nie to już dobre) posypać serem i wstawić do piekarnika aż ser się rozstopi
smacznego :-):-)
MM1 - oto przepis :-)
2,5 szklanki mąki
1 jajko
1 łyżka oleju
niecałe drożdże
łyżeczka wegety
i ciepła woda do wyrobienia
wyrabiasz to i odstawiasz na 15-20 minut aż ciasto wyrośnie
mozesz rozwałkować albo palcami porozciągać na brytwance
nio i potem co chcesz na ciasto :-)
a Ja dzisiaj dawałam na caisto koncentrat pomidorowy bardzo cieniutko, podsmarzone pieczarki, mielonka pokrojona w plastry żeby przypryć całe pieczarki na to szwedzka sałatka (z ogórków) to do piekarnika na 25-30 minut (temperatura 200-220 C) i dopiero jak ciasto jest już gotowe (najlepiej spawdzić czy ciasto zostanie na wykałaczce czy nie jak nie to już dobre) posypać serem i wstawić do piekarnika aż ser się rozstopi
smacznego :-):-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A bilans jest taki ze 12 dziewczynek i 11 chlopcow
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tolka wklej ten przepis tez na odpowiednim wateczku, zawsze jakiejs majioweczce sie moze w kazdej chwili przydac.
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
jak rozmawialam z M to on mowil do mnie spokojnie uspokuj sie bo Cie wcale nie rozumie :-)
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
no to czekamy Aurelia, jeszcze troche i bedziemy wszystke praktycznie znac plec :-)