reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wiktoria gratuluje synka :-)Chyba sie teraz proporcje miedzy dziewczynkami i chlopcami wyrownuja.

reklama
ja nadal dochodze do siebie to jest takie uczucie jakbym sie dowiedziala od nowa ze w ciazy jestem naprawde ... jestem taka podekscytowana ze szok normalnie.........

Wiktoria - gratuluje syneczka :tak:

MM1 - oto przepis :-)
2,5 szklanki mąki
1 jajko
1 łyżka oleju
niecałe drożdże
łyżeczka wegety
i ciepła woda do wyrobienia
wyrabiasz to i odstawiasz na 15-20 minut aż ciasto wyrośnie
mozesz rozwałkować albo palcami porozciągać na brytwance
nio i potem co chcesz na ciasto :-)

a Ja dzisiaj dawałam na caisto koncentrat pomidorowy bardzo cieniutko, podsmarzone pieczarki, mielonka pokrojona w plastry żeby przypryć całe pieczarki na to szwedzka sałatka (z ogórków) to do piekarnika na 25-30 minut (temperatura 200-220 C) i dopiero jak ciasto jest już gotowe (najlepiej spawdzić czy ciasto zostanie na wykałaczce czy nie jak nie to już dobre) posypać serem i wstawić do piekarnika aż ser się rozstopi
smacznego :-):-)

Wiktoria - też gratuluję Syna!:-)
Mnie dopiero usg czeka 23 stycznia, może wtedy okaże się czy dziewczynka czy chłopiec, bo już znaczna część z Was zna płeć swoich pociech...:-)

Wiktoria, gratuluję synusia, bilans jest świetny, prawie pół na pół:-) A ja się dowiem we wtorek 8 stycznia:tak:.

reklama
Do góry