reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

dzilęki, Iwonko - akurat maam w domku clotrimazolum, to może wyprobuję

Dokladnie,zapomnialam o tym:sorry:

Iwonka maszracje tylko nie wiem czy oni jakis bal beda miec potem:sorry:i tak musze kupic wiekszy by na kurtke wsz\edl wiec na przyszly rok powinnien byc dobry stroj.Co do pracy to nic mi nie da.jednak potrzebuje jeszcze 3 wyciagi wyplat wiec nie ma co sie nawet pytac.Mam wystarczajaco tylko z mniejszymi kwotami i dlatego moge nbie zalapc sie na te standardowe maciezynskie:sorry:

reklama
hej, babeczki.. wiem, ze mnie tu nigdy nie ma i nie powinnam was o nic prosic, ale, ale! prosze was o glosy w konkursie rowerkowym, baaaaaaaaaaaardzo mi zalezy na wygranej ;-)

link do konkursu: https://www.babyboom.pl/forum/first...wy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

a moje haslo to "JA I MOJ FIRST BIKE TO JEDNA MASZYNA, NIKT NAS NIE DOGONI I NIC NIE ZATRZYMA" :-D

ja i moje chlopaki prosimy o kazdy glosik! w razie co sie zrewanzuje!!!

dzieki, slonce :))) no niestety raz! cholercia. a ja nie znosze takich konkursow, nie lubie spamowania na bb, i ogolnie to takie troche niefajne.. ale kurka, zalezy mi ;-) no ale tez nie udzielam sie na zbyt wielu forach tu, wiec co zrobic.. :-) jeszcze raz dzieki!

laski, ogromnie dziekuje! chyba wygralam :-D super, ciesze sie jak dzika :-D

cosmo,
spoko :-D cos tu cicho u was ostatnio, widze?

u nas wszystko super, zakochana jestem w trzecim synku jak glupia - to malo powiedziane ;-) i mega dumna z moich starszakow, kazdy madry, sliczny i w ogole ;-) i tacy super bracia, zawsze mysla o malym, bawia sie z nim i w ogole :-) oczywiscie nie ma tak, zeby ich to nie obeszlo - Maks bardzo to przezyl, tzn kocha brata jak nie wiem co, ale mocno sie cofnal, tzn mowi jak dzidzia, chce smoka, pic z butli itp, ale to coraz rzadziej mu sie wlacza. za to obaj maja nieustanny contest o moja / nasza z D - uwage, ktory glosniej powie, zaspiewa ladniej, opowie bardziej niesamowita historie.. takze jest co robic ;-)

musze konczyc poki co, maz sniadanie robi :-)

reklama
witajcie dziewczyny!Widzę że nowe zaciążyły super gratulacje:)a latały bociany w tym roku nadzwyczaj często:) ;-)
co u was jak dzieciaki?Moja chorowała, brała zastrzyki, jutro do przedszkola po trzech tygodniach przerwy.Znowu sie nabawi czegoś, tyle dzieci teraz choruje, ale musi to przejśc, tylko ja muszę potem kombinować jak pogodzić opieke nad dzieckiem z pracą.Odzywajcie się częściej tak tu smutno na tym watku:(

Do góry