reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Tak, Zosia już śmiga nam drugi rok do przedszkola, puściłam ją do prywatnego jak miała 2 latka i 4mc w państwowym było by bez szans, Cudownie, że tam chodzi nie muszę teściowej oglądać :-)

Polka- witaj na starych śmieciach
Wrublik- co tam u Ciebie. Jak ciążowe samopoczucie?
Ja i Wiktoria ledwo się kulamy. Taki to maj 2012 :baffled:

Dzień Dobry, hmmm nie wiem czy ktoś tu zajrzy dziś, Kochane moje chcę sprzedać rzeczy po Zosi znacie jakiś fajny portal internetowy gdzie mogę to zrobić wystawić ciuszki - pewnie powiecie że allegro:-D

Witam.
Polka-
tablica.pl
Mnie w tym roku niesamowicie drażni allegro.:angry:
Bałagan niesamowity, co chwilę przerwy techniczne. Ceny niekonkurencyjne bo podnoszą co rusz prowizję.

Zahaczając o ten temat ( allegrowa) muszę niestety pilnie kupić wywrotkę litlle tikes. Nie ma zmiłuj, musi być*.
Zastanawiam się czy dojdzie mi przesyłka do świąt, bo rożnie to bywało w różnych latach.Wiem, ze nie jesteście jasnowidzami wiec sprecyzuję: odpuszczacie sobie zakupy w necie w ostatnim tygodniu przed świętami?

* to jest jego wymarzona wywrotka. Mają taką w przedszkolu i zaginęła. Miku tęskni za nią, codziennie o nią pyta. Na jego prośbę wymieniłam " u Mikołaja" pianinko z mikrofonem na tą wywrotkę. To będzie cichsza opcja i mniej miejsca zajmująca.

Ostatnia edycja:
Szopek zgadzam się z Tobą odnośnie serwisu Allegro... ale działam dalej to teraz mój chleb:blink:

Ja się wypowiem odnośnie dostaw z mojego punktu widzenia i aktualnej (ten tydzień) obserwacji :)
Kurier UPS odbiera przesyłki i dostarcza na razie planowo
Kurier DHL robi wszystko aby przesyłek już nie odbierać bo ma opóźnienia w dostarczaniu
Poczta Polska Pobranie Priorytet działa zgodnie z planem 1-2 dni
Paczki Priorytetowe dochodzą w ciągu 1-3dni
Listy polecone priorytetowe 1-3dni

:D

reklama
Do góry