reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Hannah ja szczerze mówiąc też mało nadążam, ale gdzież się podzieję - trzeba będzie popracować nad moją organizacją czasu...
o ja cię! dopiero jak napisałaś, że Szopek ma najciekawsze kombinacje zauważyłam na suwaczku podwójną fasolkę! więc szopek podwójne gratki!!!

reklama
Witam.
o ja cię! dopiero jak napisałaś, że Szopek ma najciekawsze kombinacje zauważyłam na suwaczku podwójną fasolkę! więc szopek podwójne gratki!!!
No, taka akcja:-p.
Zajrzałam na majówki 2012 ale to dla mnie jakiś inny świat. Nie wiem czy przez te bliźniaki czy przez to, ze to 2 ciąża.
Zresztą, skoro już ok 8 tc dyskutują o szczepionkach to w 35 będą się martwić kolorem przyszłych kupek swoich pociech a tydzień przed porodem omówią szanse edukacyjne swoich pociech (Oxford czy UJ?).

Witam.

No, taka akcja:-p.
Zajrzałam na majówki 2012 ale to dla mnie jakiś inny świat. Nie wiem czy przez te bliźniaki czy przez to, ze to 2 ciąża.
Zresztą, skoro już ok 8 tc dyskutują o szczepionkach to w 35 będą się martwić kolorem przyszłych kupek swoich pociech a tydzień przed porodem omówią szanse edukacyjne swoich pociech (Oxford czy UJ?).
hehe miałam podobne wrażenie, chociaż bardziej chyba mnie przerażało tam mnogość wypowiedzi, nie nadążę, poczułam się jak na targu... no ale na początku to chyba i u nas było dużo gadania i strachów
minka ja tam nawet za trzecim razem nie czuję się jak bym wszystko już wiedziała, ale chyba mam mniej "strachów"

A mi się podobała niewiedza pierwszej ciąży. Takie oczekiwanie co będzie, hurra optymizm. Teraz wiem, co mnie czeka i jestem przerażona.
Wyedukowana nie jestem, chyba nigdy nie będę bo teraz będzie inaczej, razy dwa. No i jednak czekają mnie zakupy. Tylko wózki takie brzydkie albo takie drogie. ( oglądanie wózków to lepszy temat niż szczepienie:-p)

Wtedy strasznie się nakręcałam a teraz nie mogę bo przede wszystkim mam mojego Kniazia - on jest najważniejszy.
Jak on dorósł przez ten miesiąc w przedszkolu:tak:, jestem z niego taka dumna.
Leżę pół żywa, to podchodzi całuje mnie i pyta " dać Ci lekarstewko kochanie?"

witam na ogólnym

szopek mam podobnie coś na zasadzie że wiem co mnie czeka, co do 05'2012 też nie mogę jakoś się wkręcić, myślę że teraz jest nas na tyle że sobie tu pogadamy pomarudzimy a dziewczyny nie będą miały nic przeciwko. Ja też oglądam wszystko i się nakręcam strasznie :tak:
Jeśli chodzi i wózek który nazwałaś brzydki, nie pomyślałam tak o nim jak zobaczyłam, przyszło mi do głowy że strasznie cieżko musi się prowadzić i jeszcze skręcać. A szukasz pośrodku między brzydki a drogi :D http://allegro.pl/lekki-wozek-blizniaczy-62-kolory-nowosc-i1782185889.html

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry