reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej a co reszta dzieciaków nie poszło do przedszkola? moja Ania przepada za przedszkolem, ale dziś wróciła już po raz drugi pobita przez inna dziewczynkę :angry::crazy::szok:

Wrublik przede wszystkim gratulacje!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-) to chyba wiekszość majoweczek zapatrzyła sie w te wakacje na bociany:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper:tak::tak::tak:

U nas w przedszkolu posciel 140*200 bo połowę tej poszwy kładzie sie na lezaku a druga połową przykrywa.Na razie Klaudia nie leżakuje ,jest tylko do 13ej w przedszkolu.

No z tymi bijatykami w przedszkolu to tak jest,szczerze to obawiałam sie o swoją Klaudię że to ona własnie bedzie tą która bedzie bić dzieci ,ale poki co był tylko jeden delikatny incydent,Teraz siedzi w domu bo jest chora...Już niedługo dzieci powinny się zaklimatyzować w przedszkolu i być bardzie posłuszne i grzeczniejsze jesli chodzi o te łobuziaki.Niektóre dzieci nie umieją sie bawić z kimś, wyrywają sobie zabawki i wtedy najcześciej dochodzi miedzy nimi do nieporozumień.

Ostatnia edycja:
Wrublik wielkie gratulacje :-):-):-)
Jak się ztym czujesz że zostaniesz potrójną mamą w tak krótkim czasie? Ja jeszcze nie ochłonelam. Ale edzidziuś to zawsze radosć wiec pewnie z potrójna siłą dasz radę. :tak:

Zuza nie lubi jakiegoś Marcela bo jej zabawki zabiera i zaczepia, może jeszcze nie wie ze próbuje zwrócić na siebie jej uwagę ;-)
poza tym moja jak się rozkręci to rzadzi i ustawiać chce nawet dzieci z wyzszej grupy ale tylko słownie. Ale co do bicia nie ma się co denerwować bo to normalne w tym wieku i chyba nic nie poradzimy, choć chyba etap ten powinien mijać chyba chodzą z nią 2,5-latki w najgorszym okresie.

dzięki za gratki :-)
Sylwia, czuję się zaskoczona, bo też jeszcze nie ochłonęłam po drugiej ciąży, a tu masz tobie i trzecia, tak jakoś mi wyszło trochę się pokomplikowało, ale obiecuję sobie że przez to życie będę miała ciekawsze :-D

Hej szopek! no to super! tez ci gratuluję, życzę spokojnych jeszcze 9 miesięcy:) jesteś tam na majówkach 2012? bo ja szczerze mówiąc trochę nie nadążam, obskakuję tu, grudniówki2010 no i jeszcze jeden wątek czasem już brak mi czasu...

reklama
Dopisałam Was dziewczyny do listy majóweczek w ciąży, ale kombinacje u szopka są najciekawsze hehe.
Wrublik
ja już tydzień temu Ciebie wypatrzyłam na grudniówkach żeś zaciązyła. GRATULACJE i mam nadzieję że nie oszalejesz z dzieciakami, bo ja szczerze powiedzawszy nie nadążam hehe..

Do góry