reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej a co reszta dzieciaków nie poszło do przedszkola? moja Ania przepada za przedszkolem, ale dziś wróciła już po raz drugi pobita przez inna dziewczynkę :angry::crazy::szok:

Wrublik przede wszystkim gratulacje!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-) to chyba wiekszość majoweczek zapatrzyła sie w te wakacje na bociany:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper:tak::tak::tak:

U nas w przedszkolu posciel 140*200 bo połowę tej poszwy kładzie sie na lezaku a druga połową przykrywa.Na razie Klaudia nie leżakuje ,jest tylko do 13ej w przedszkolu.

No z tymi bijatykami w przedszkolu to tak jest,szczerze to obawiałam sie o swoją Klaudię że to ona własnie bedzie tą która bedzie bić dzieci ,ale poki co był tylko jeden delikatny incydent,Teraz siedzi w domu bo jest chora...Już niedługo dzieci powinny się zaklimatyzować w przedszkolu i być bardzie posłuszne i grzeczniejsze jesli chodzi o te łobuziaki.Niektóre dzieci nie umieją sie bawić z kimś, wyrywają sobie zabawki i wtedy najcześciej dochodzi miedzy nimi do nieporozumień.

Ostatnia edycja:
Wrublik wielkie gratulacje :-):-):-)
Jak się ztym czujesz że zostaniesz potrójną mamą w tak krótkim czasie? Ja jeszcze nie ochłonelam. Ale edzidziuś to zawsze radosć wiec pewnie z potrójna siłą dasz radę. :tak:

Zuza nie lubi jakiegoś Marcela bo jej zabawki zabiera i zaczepia, może jeszcze nie wie ze próbuje zwrócić na siebie jej uwagę ;-)
poza tym moja jak się rozkręci to rzadzi i ustawiać chce nawet dzieci z wyzszej grupy ale tylko słownie. Ale co do bicia nie ma się co denerwować bo to normalne w tym wieku i chyba nic nie poradzimy, choć chyba etap ten powinien mijać chyba chodzą z nią 2,5-latki w najgorszym okresie.

dzięki za gratki :-)
Sylwia, czuję się zaskoczona, bo też jeszcze nie ochłonęłam po drugiej ciąży, a tu masz tobie i trzecia, tak jakoś mi wyszło trochę się pokomplikowało, ale obiecuję sobie że przez to życie będę miała ciekawsze :-D

Hej szopek! no to super! tez ci gratuluję, życzę spokojnych jeszcze 9 miesięcy:) jesteś tam na majówkach 2012? bo ja szczerze mówiąc trochę nie nadążam, obskakuję tu, grudniówki2010 no i jeszcze jeden wątek czasem już brak mi czasu...

reklama
Dopisałam Was dziewczyny do listy majóweczek w ciąży, ale kombinacje u szopka są najciekawsze hehe.
Wrublik
ja już tydzień temu Ciebie wypatrzyłam na grudniówkach żeś zaciązyła. GRATULACJE i mam nadzieję że nie oszalejesz z dzieciakami, bo ja szczerze powiedzawszy nie nadążam hehe..

Do góry