reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Bardzo dziękuję za pamięć i życzonka :D Ja zdycham od zeszłego tygodnia antybiotyk i łóżko od 10 dni i nie zapowiada się na poprawę...

reklama
Dla Dariuszka slodkie zyczonka z okazji 3-latek :-):-):-)
smerfy_www_gify_liq_pl%20(39).gif

Minka duzo zdrówka, co to cie złapało że nie może odpuścić

Anusiac jak przedszkole

Iwonka w małopolsce się śmieją że nie mieliście dworów to musicie chodzić na dwór czy jakoś tak , u nas rolnik chodzi w pole , różnica zasadnicza :-D:-D;-)

Dziś miałąm kryzys zbierało sie od kilku dni , Zuza znów pod wpływem dziadków daje czadu Cyprian nie spal cały dzień też przez nia troche , zabrałam popoludniu do miasta poszłyśmy na plac zabaw i rozładowała sie , z dziećmi pogadala ja troche ochłonelam Jak ja bym chciała żeby mi sie nikt nie wtracal i P. gdzieś w innym miejcu robi. Jak jestem sama to oni zupelnie inni i wszysto sie uklada jak w zegarku

images

Wszystkiego najlepszego dla Julianki i Mateuszka, STO LAT

witam, kto się łączy z kawą ?

minka wiesz ja nigdy jak pamietam nie chorowałam na angine. Tylko jak byłam mała ciągle zapalenie krtani. A w zeszłym roku latem jeden antybiotyk, drugi na końcu zastrzyki nie mogłam wogóle tego się pozbyć koszmar jakiś. Po dwóch miesiącach znowu to samo ale tabletki pomogły. Trzymaj się dużo zdówka ;-)

Sylwia fajne :-D często też mówimy na podwórko

ChomikImage.aspx

1000 całusków dla Julianki,Mateuszka i Dariuszka!

Wiki tam to działka teścia gdzie mają firmę też i mój R tam pracuje w niej,ale jest i dom i ogrodzona działka,dom wyremontowaliśmy i jak pamiętasz jakiś czas nawet mieszkaliśmy ;-) koło mojego bloku też mam ogrodzony plac i "swoja działeczkę " z ławeczkami stolikiem,piaskownica, i takie tam kwiaty posadzone, trawka,grill zrobiony prze ze mnie :-)

Iwonka juz rozumiem , pamietam myslałam że masz taką jakąs dzieałke na tych typowych takich gdzie jest duzo ogródków itd :-p a nie tęsknisz za mieszkaniem w domu ?

wróblik ja juz po kawie herbacie i drugim śniadaniu nawet :-D

jakis dziś dzień średni, głowa mnie boli wszystko jakieś takie :sorry2: chyba dzis pojedziemy po fotelik do roweru dla małego, będzie jeździł z M. Jeszcza ja sobie musze rower sprawić :-p juz mam zaprawe od rolek... nogi bola jak nie wiem mam tylko nadzieje ze za jakieś pare dni się całkiem nogi przyzwyczają i przejdzie mi

reklama
Do góry