reklama
sylwia85
Majowe mamy'08
Dla Dariuszka slodkie zyczonka z okazji 3-latek :-):-):-)
Minka duzo zdrówka, co to cie złapało że nie może odpuścić
Anusiac jak przedszkole
Iwonka w małopolsce się śmieją że nie mieliście dworów to musicie chodzić na dwór czy jakoś tak , u nas rolnik chodzi w pole , różnica zasadnicza ;-)
Dziś miałąm kryzys zbierało sie od kilku dni , Zuza znów pod wpływem dziadków daje czadu Cyprian nie spal cały dzień też przez nia troche , zabrałam popoludniu do miasta poszłyśmy na plac zabaw i rozładowała sie , z dziećmi pogadala ja troche ochłonelam Jak ja bym chciała żeby mi sie nikt nie wtracal i P. gdzieś w innym miejcu robi. Jak jestem sama to oni zupelnie inni i wszysto sie uklada jak w zegarku
Anusiac jak przedszkole
Iwonka w małopolsce się śmieją że nie mieliście dworów to musicie chodzić na dwór czy jakoś tak , u nas rolnik chodzi w pole , różnica zasadnicza ;-)
Dziś miałąm kryzys zbierało sie od kilku dni , Zuza znów pod wpływem dziadków daje czadu Cyprian nie spal cały dzień też przez nia troche , zabrałam popoludniu do miasta poszłyśmy na plac zabaw i rozładowała sie , z dziećmi pogadala ja troche ochłonelam Jak ja bym chciała żeby mi sie nikt nie wtracal i P. gdzieś w innym miejcu robi. Jak jestem sama to oni zupelnie inni i wszysto sie uklada jak w zegarku
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
podobno angina... ale ja nigdy nie byłam chora na anginę?!
Fajne z tym dworem
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Wszystkiego najlepszego dla Julianki i Mateuszka, STO LAT
witam, kto się łączy z kawą ?
minka wiesz ja nigdy jak pamietam nie chorowałam na angine. Tylko jak byłam mała ciągle zapalenie krtani. A w zeszłym roku latem jeden antybiotyk, drugi na końcu zastrzyki nie mogłam wogóle tego się pozbyć koszmar jakiś. Po dwóch miesiącach znowu to samo ale tabletki pomogły. Trzymaj się dużo zdówka ;-)
Sylwia fajne często też mówimy na podwórko
łączę się w składaniu życzeń i do kawki również!
Wszystkiego najlepszego dla Julianki i Mateuszka, STO LAT
witam, kto się łączy z kawą ?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
1000 całusków dla Julianki,Mateuszka i Dariuszka!
Wiki tam to działka teścia gdzie mają firmę też i mój R tam pracuje w niej,ale jest i dom i ogrodzona działka,dom wyremontowaliśmy i jak pamiętasz jakiś czas nawet mieszkaliśmy ;-) koło mojego bloku też mam ogrodzony plac i "swoja działeczkę " z ławeczkami stolikiem,piaskownica, i takie tam kwiaty posadzone, trawka,grill zrobiony prze ze mnie :-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Iwonka juz rozumiem , pamietam myslałam że masz taką jakąs dzieałke na tych typowych takich gdzie jest duzo ogródków itd a nie tęsknisz za mieszkaniem w domu ?
wróblik ja juz po kawie herbacie i drugim śniadaniu nawet
jakis dziś dzień średni, głowa mnie boli wszystko jakieś takie chyba dzis pojedziemy po fotelik do roweru dla małego, będzie jeździł z M. Jeszcza ja sobie musze rower sprawić juz mam zaprawe od rolek... nogi bola jak nie wiem mam tylko nadzieje ze za jakieś pare dni się całkiem nogi przyzwyczają i przejdzie mi
wróblik ja juz po kawie herbacie i drugim śniadaniu nawet
jakis dziś dzień średni, głowa mnie boli wszystko jakieś takie chyba dzis pojedziemy po fotelik do roweru dla małego, będzie jeździł z M. Jeszcza ja sobie musze rower sprawić juz mam zaprawe od rolek... nogi bola jak nie wiem mam tylko nadzieje ze za jakieś pare dni się całkiem nogi przyzwyczają i przejdzie mi
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Wszystkiego najlpeszego dla Julianki i Mateuszka:-)
Macie cos do poczytania,zalamka
Moje dziecko, moja decyzja - Wiadomości w Onet.pl
Wszystkiego najlpeszego dla Julianki i Mateuszka:-)
Macie cos do poczytania,zalamka
Moje dziecko, moja decyzja - Wiadomości w Onet.pl
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
100 lat dla Julianki, Darka i Mateuszka! Urodzinowe buziaczki :-)