reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

100 lat dla Julianki Mateuszka! Urodzinowe buziaczki :-)
Dołanczamy się do życzeń dla dzisiejszych jubilatów.

Do mnie dzisiaj dotarła paczka. Balony, baner urodzinowy, fontanny na tort, świeczki, kubeczki, talerzyki, serwetki itp.

Zapomniałam napisać że Basia była na szczepieniu i wazy już 8760 g:szok:. Porownałam z tym co pisałyśmy jak nasze trzylatki były takie małe jak moja Basia teraz i goni głowę w głowę Klaudię Iwonki:-D. A urodziła się 3950 g więc sporo i szybko nadrabia:sorry2:

reklama
Dla Julianki i Mateuszka wszystkiego naj najlepszego
522.gif

minka angina to zdradliwa że szok ja wylądowałam z powiklaniami przez nia w szpitalu

Hannah wow Basia wielka dziewczyna nawet do mojego zdawało sie klocka teraz z 9,5 ma na 7 miesięcy tylko wysoki strasznie , ubrania na 80-86

Wiki trochę tak,trochę nie,ale tam nie nadaje sie dom do mieszkania cały rok...a inwestować w niego więcej juz nie ma co i tak pojdzie do rozbiórki.
Hannah ja się właśnie rozglądam i tez będę jutro zamawiać różne bajery na urodziny.
Kupowałaś może takie lampiony ? Lub ktoś z was majóweczki? Duże mamy dziewczyny nier ma co, mi nikt nie wierzy że Klaudia nie ma 3 lat.

Lampiony sobie podarowałam bo bedziemy siedziec po południu i Do wieczora raczej goście sie rozejdą, bo wiekszośc z nich ma małe dzieci. Więc nie będzie kto miał ich puścić.
Robimy urodziny w formie grilla jak w tamtym roku, byleby pogoda dopisała.

Wpadłam na pomysł żeby kazdemu dziecku w podziękowaniu za przyjście dać balon z uśmiechem na patyczku. Taka duperelka ale dzieci kochają balony i z tego napewno będa sie cieszyć.
http://allegro.pl/balony-z-usmiechem-usmiech-z-nadrukiem-wesole-i1572729426.html
i dokupiłam patyczki.
Chciałam zamówic foliowe z helem ale szybko z nich schodzi powietrze i robią się flakowate.

PS
Hania wyglada podobno na 4 lata i wiecej, a Basia na 7 miesięcy. Nikt mi nie wierzy że mam dużo młodsze dzieciaki. Ale nie martwię się waga Basi bo Hania tez taka była, a wyrosła z fałdek i teraz jest po prostu wysoka i duża.

Ostatnia edycja:
Witam,

wszystkiego najlepszego dla Julianki, Dariuszka i Mateuszka

dzisiaj piątek, 13 i od rana czarny kot pod nogami;-).

Hannah ale z Basi duża dziewczynka. A wszyscy mówią, że Ola jest duża. W porównaniu z Miśką to waży odrobinę więcej, bo 6000g, ale ma właśnie fałdki na nóżkach i nalaną buźkę. Miśka, jak to mi teraz dopiero mówią wyglądała dziwnie, bo wąska miednica i rozlany brzuszek, do tego chude nóżki. Olka idzie w tatusia, oby tyko nie za bardzo, a Miśka to będzie patyczak.

U nas przyjęcie będzie bardziej da dziadków:dry:, bo będą dwie babcie, dziadek i do tego jeszcze będzie prababcia. Drugi dziadek i tatuś wybywają na mazury na "rybki". Przyjęcie dla dzieci będzie w przedszkolu i z tego się cieszy najbardziej. Muszę tylko jeszcze zamówić jakiś torcik do przedszkola, ale bez szaleństw.

No i zmobilizowałam się do ćwiczeń. Ćwiczę abs 8 min na brzuch, nogi i tyłeczek. Jakoś ciężko mi przestać karmić Olkę. Ona tak fajnie je i się uśmiecha przy tym.

Kawa wypita. Dzisiaj czeka nas siedzenie w domu. Wczraj była burza i wszytko mokre, błocko straszne, nawet nie ma gdzie na spacer wyjść.

Witam.Pogoda sie zepsuła chyba wszedzie a my mamy w niedziele komunie i nie wiem jak ubriore tye moje dziewczynki.Maja sukienki bez rekawków...kupiłam im takie grzybki na to ale to doiśc cienkie i rekaw 3/4 wiec nie wiem jak to bedzie....:angry:ja ide w końcu garniturze białym.

Keyko o te ćwiczenia mi pasują,wbiłam sobie w gogle i cwicze z tym gosciem w niebieskich getrach:tak: a także inne cwiczenia .tylko mnie strasznie boli szyja i kark i kręgosłup:-:)-:)-( z krewgosłupem mam straszne problemy.Najgorsze są poranki bo z łóża wstaje połamana,dopóki sie nie rozruszam to jest ciezko.Nie mam nawet siły podnieść dziecko do góry wtedy:-(

Pora chyba na kawke,kto jeszcze nie pił to zapraszam :-)

Witam sie z kawusia,w sumie juz koncze:sorry:nerwice mam od rana:angry:
Iwonka ja widzialam te lampiony tzn.na niebie,fajne:tak:panmietam ze w tamtym roku ktos je puszczal i nie wiedzieli ludzie co to ze az bylo opisane w lokalnej gazecie ze ludzie ufo widzieli:-D:-D:-D
Uciekm do tesco ,Kondzio potem do przedszkola a ja do pracy.

Iwonka dokładnie, to te ćwiczenia z tym facetem:tak:

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... chwilowo pomogło. W poniedziałek Miśka idzie do przedszkola. Setki pomysłów na minutę, tysiące nielogicznych pytań, których sensu nie mogęodgadnąć, wpadki z sikaniem w majtki poza domem. Dziecko się cofa:baffled:

Nie puściłam Vanesske do przedszkola i żałuje teraz bo rozrabiają a tak bvm miała spokój:sorry2::sorry2:Jak są same to grzeczne a jak razem to tragedia...nie wiem już jak mam reagowac.Zaraz bedą siedzieć obie w katach,ja tylko sie denerwuje i na nie krzycze po kolejnym 5 upominaniu o spokój.:wściekła/y:

reklama
Do góry