reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam,Piękny dzień znów za oknem :-)

Hannah ja tez składałam papiery jako nie pracująca mama,poza tym,mógł cie małżonek zatrudnić na miesiąc a potem zwolnić....
U nas jak sie dziecko nie dostanie to jest na liscie rezerwowej,potem we wrzesniu ,pażdzierniku często rodzice wypisują dzieci bo te albo ciągle płaczą ,albo ciągle chorują i zwalnia się miejsce i wtedy dzwonią ro rodzica dziecka z listu rezerwowej i przyjmują.... albo ludzie w ciągu roku się przeprowadzają i tez się zwalnia miejsce..:tak:

reklama
Witam
U nas tez ladna pogoda byla,w ogole zapowiadaja sie piekne swieta:tak:ma byc rekordowo cieplo:tak:a ja bede w weekend w pracy:sorry:
Co do zlobka to sama sie zastanawiam bo Konrad ciagle cos przynosi:no:tylko mi szkoda bo od wrzesnie nie bedzie mial w ogole pewnie miejsca jakbym go zabrala:no:

Witajcie wpadam sie przywitac

i powiedziec Wam ze Z D A Ł A M:-):-):-):-) za 1 razem:-D:-D:-D:-D:-D
za 2 tyg mam prawko w rece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamilka Brawo Gratulacje naprawdę super !!!

MY po zakupach oj, przygotowania powoli. Dołaczam sie ja nie długo dostane @

No i super dla maluchów "przedszkolaków" że się udało..

Dobry wieczór dziewczynki...

Kamilka

460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_17-01-2011%20168.JPG

Kwiateczek, Cosmo... trzymajcie sie myśli, że za kilka dni będzie po wszystkim :tak:
dzisiaj byliśmy z Matim w Kościele i naprawdę go podziwiałam, jak dzielnie i grzecznie zniósł równe 2 godziny...

przed Świętami już pewnie do Was nie zajrzę, bo jutro wyjeżdzamy....

a skoro juz dorwałam się do kompa, chciałam Wam życzyć:

Samych radości, kolorowych jajeczek, białych owieczek, uśmiechu bez liku i bakalii w serniku, kiełbaski tłuściutkiej i atmosfery milutkiej... a sobie życzę, bym tu zdecydowanie częściej bywała...

1270306079.gif

reklama
images

Ja dzis po pracy gotowanie, później do rodziców. Chciałam Wam i Waszym rodziną życzyć spokojnych świąt. Takich bez kłutni, nerwów z powodu tesciowych, mężów, bratowych itp. Żebyście sobie odpoczeły i za bardzo się nie przepracowały w kuchni. Życze też mokrego dyngusa !
anusiasac a Tobie życze tego co Ty sobie życzysz ;-)
A tak poważnie to też musze się podciągnąć ze swoją frekwencją :confused:

Ha-NN-aH tak głupio się dopytywać a jak to jest z tym "sznureczkiem" przy wkładce. Ja też się zastanawiam już od dwóch lat nad tym, i nie wiem kiedy się zdecyduje

Do góry