reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama

Migotka a dzisiaj podawali, że w Krakowie jest jeszcze wolnych 5000 miejsc w przedszkolach.

Widziałam już listę - są głównie miejsca w zerówkach. W części Krakowa, gdzie jestem zainteresowana, są miejsca w dwóch, dziś tam uderzam, ale w jednym było 14 miejsc, a w drugim 20. W sumie naliczyłam z tymi zerówkowymi z 200, niemożliwością jest 5000. Około 1500 dzieci nie dostało się w Krakowie.

Ayenye, gratulacje!!

Cosmo
w stopce jest Feliks, ale widze że pisze ze szpitala że jeszcze imienia nie wybrali. :-p

W sobotę mam zaplanowane zakładanie Mireny :-) i 1000 zł pójdzie precz :baffled:

Ostatnia edycja:
Witam
Troche mnie postawilo na nogi:sorry:
Bylismy dzis rano u urologa na kontroli,wszystko wyglada tak samo ale lekarz powiedzial ze jest ok:sorry:i ze jak urosnie to samo sie wszystko zrobi:baffled:

Dzis do pracy ide ,mam nadzieje ze przezyje jakos:sorry:boshhh nie cierpie sie tak czuc.nawet nie mozna wylezec ech...sam czlowiek jk palec:no:

Witajcie dziewczyny

Boszzz wreszcie weekend ledwie przezylam ten tydzien:-:)-( ledwo chodze noga powloczam a w dodatku blizniaki maja ospe a ja z nimi sama:no::no::no:

Z dobrych wiadomosci to jest taka ze ostatecznie Adas DOSTAL sie do przedszkola:-):-):-):-):-) 5 podan napisalam zmaltretowalam chyba nimi dyrektorke i dzis ostateczna lista i widnieje na niej Adam:-p:-p:-p:-p

A tak wogole to mnie zaczyna pomalu rozbierac:crazy: mam katar dzis mnie poty zalewaly normalnie nalykalam se rutinoscorbinu i na noc aspiryne i spac:-:)-(

Dołączam się do chorowitków\, kurna znowu :wściekła/y:

Kamilka Gratki za przedszkole... młody mój dostał się do grupy 3-4latków, czemu tak nie wiem :szok:
Kami podziwiam Cię, że taka chora i dajesz radę z bliźniakami...

Wasze dzieci też seplenią?

Ej co tu takie pustki?
Załozyłam w sobote Mirenę :-) mam spokój z antykoncepcją na 5 lat :tak:
Gorzej bo mam guzka na posladku i dostaję antybiotyk bo to może być ropień. Jesli lekarstwo nie pomoże będę musiała iść do chirurga i on zrobi mi cięcie na stole operacyjnym. :eek:

Wczoraj też odwiedziliśmy ZOO. Hania średnio zainteresowana zwierzątkami, w połowie drogi marudziła że chce iśc do domu. Basia miała wszytsko gdzies i spała 3 godziny.

Odzywajcie się dziewczyny, zróbcie jakiś ruch...

Witam po weekendowo.Pogoda wreszcie wiosenna i słoneczna. U nas ok wszystko.montowaliśmy szafę wnękową:tak: jest super,tzn bardzo pomocna bo mnóstwo rzeczy w nią wsadziłam,a to jest wąska wnęka i tylko z samymi półkami ale jest ich 12 sztuk. :-)

Cosmo moje nie seplenią

Hannah przyjemne było to założenie?

Kamilko,Kwiateczku jak zdrówko?

reklama
Witam
Iwonka ja lepiej,dzieki ale Kondzio znowu mial wczoraj goraczke,prawie 40st:no:dzis rano 38.6.za godz do lekarza ide na sprawdzian.nie wiem juz co sie z nim dzieje.Bylismy wczoraj na spacerze i juz gotowy chyba ze jeszcze cos zostalo mu:dry:nie mam sily.

Cosmo u mnie Kondzio mowi ladnie choc nie wszytsdko wyraznie:sorry:

Do góry