reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kamilka ogromne gratulacje!!!!!!! Naprawde super!:tak::tak::tak::tak:

Kwiateczek nie zabieraj go ze złobka,lepiej niech teraz przechoruje niz potem ma w szkole chorować:tak::tak::tak::tak:

Też słyszałam że jednak świeta mają być ciepłe :-)

pisanki010.jpg

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

ChomikImage.aspx

Ostatnia edycja:
reklama
Ha-NN-aH tak głupio się dopytywać a jak to jest z tym "sznureczkiem" przy wkładce. Ja też się zastanawiam już od dwóch lat nad tym, i nie wiem kiedy się zdecyduje

Wkładka ma dwa sznureczki, które wystają z szyjki. Dzięki nim mozna wyciągnąć wkładkę, kontrolować czy wkładka jest na miejscu.
Lekarz przyciął je na odpowiednią długość i nie przeszkadzają podczas seksu.

Witajcie:-):-)

Życzymy Wam by na Wielkanoc
robotę w kuchni odwalił Zajac,
Baranek potem posprzątał stoły
a Wam zostały... sex i pierdoły!!!
:-):-):-):-):-):-)

Zdrowych Radosnych Świat od Kamili Adasia i Kuby:-)

Dziewczyny WESOŁYCH ŚWIĄT:-):-):-)
OD NAS I MAŁYCH NICPONI

No i postaram sie też podciagnać bo te ostatnie dwa tygodnie to takie zawirowane byly, postaram sie w świeta napisać konkretnie bo teraz mlody stukl czoło o oparcie mojego krzesla i wyje

I ja witam.Pogoda cudna ,normalnie lato ;-) pralka drugi raz się już kreci,prania sie nazbierało.
Vanessce wypadł w niedziele pierwszy ,na dole:tak: przyszła wróżka zębuszka ale było małe rozczarowanie z początku bo nie było monety pod poduszką tylko papierkowy banknot:-D:-D:-D:-D:-D:-D
święta w 3/4 spędziliśmy na świeżym powietrzu:tak::tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Przepraszam ze mnie nie bylo,nie zdarzylam wam zyczeyc wesolych swiat:zawstydzona/y:Mam nadzieje ze u Wszystkich byly zdrowe,spokojne i udane:-)

Ja caly weekend w pracy,w piatek musialam wszystko porobic i jeszcze goscia mielismy tak wiec komputer nawet nie byl wlaczony:zawstydzona/y::sorry:dzis dopiero sie wyspalam,wstalismy o 9.30:tak::-pw sobote i niedziele mialm 30 godz:sorry:boshh 4 lata tyle nie robilam i jeszcze @@@masakra ale juz po:sorry:
Iwonka mam nadzieje ze bedzie dobrze,zobaczymy.Ostatnio znajomi tez zabrali corke ze zlobka ale ona ma 4 lata,ciagle chorowala ale glownie problemy zoladkowe.ona w innym zlobku.ponoc ze slyszenia najgorsze u nas teraz wiadomo dlaczego.malo sterylnie tam pewnie.Wkurzyli sie bardzo bo ciagle biegunka i wymioty i zabrali ja.od wrzesnia i tak pojdzie do szkoly wiec kilka miesiecy jej zostalo.

U nas pogoda piekna byla w sobote,bardzo cieplo,reszta dni sloneczna ale wiatr chlodny.dzis zachmurzone niebo i wieje:no:

Do góry